Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Şulem topicin tamamını şimdi okuyamadım,önceden biri söylemişse kusuruma bakmasın.Şimdi aklıma geldi,en güzel elbise kombini yapak mı?Yani evdeki şunu bunu birbiriyle kombinliycez,ayakkabısından çantasına kadar,sonra da kreasyonun fotoğrafını çekip yolluycaz.Eğlenceli olmaz mı oylamak?Ama takımların,döpiyeslerin tayyörlerin resmi değil.Yani etek başka,pantolon başka,kazak başka,gömlek başka olsun ve biz yaratalım kreasyonu.Yani yaratıcılık ön planda olsun.Ne biliyim,böyle mesela fuları kemer olarak kullanmış olalım,uzun boncuğu,bileklik yapmış olalım falan yani...özgün bişiler olsun.

Süper fikir bence :) Ben katılmam büyük ihtimalle ama çook zevkli olur böyle bi yarışmaaa

Evet anuşkam ben de konuştum Kazen'le..Kompozisyon yarışması olacak yakın zamanda hem de kuralları iyi belirlenmiş olarak..Ama şiir yarışmasında yaşadıklarımızdan sonra ben fazla gerildiğimizi düşünüyorum:)
Araya eğlenceli bir yarışma alalım sonra emir ve görüşlerinize amadeyim dostum..Şeniz

Oley! Eğlence mi var? Harika olur valla. En çılgın takı tasarımı, en manyakça giysi kombinasyonu, en güzel uçan tekme vesaire vesaire....

Evet anuşkam ben de konuştum Kazen'le..Kompozisyon yarışması olacak yakın zamanda hem de kuralları iyi belirlenmiş olarak..Ama şiir yarışmasında yaşadıklarımızdan sonra ben fazla gerildiğimizi düşünüyorum:)
Araya eğlenceli bir yarışma alalım sonra emir ve görüşlerinize amadeyim dostum..Şeniz

çok iyi düşünmüşsünüz şulem yaa evet biraz eğlenelimm...çok iyi olurr.. :dance:

Benim başka bir fikrim var. Bir bayan olarak özellikle ezilmiş kadınlara nasıl faydamız olur, bu konuda neler yapabiliriz bunları düşünelim

Şulem topicin tamamını şimdi okuyamadım,önceden biri söylemişse kusuruma bakmasın.Şimdi aklıma geldi,en güzel elbise kombini yapak mı?Yani evdeki şunu bunu birbiriyle kombinliycez,ayakkabısından çantasına kadar,sonra da kreasyonun fotoğrafını çekip yolluycaz.Eğlenceli olmaz mı oylamak?Ama takımların,döpiyeslerin tayyörlerin resmi değil.Yani etek başka,pantolon başka,kazak başka,gömlek başka olsun ve biz yaratalım kreasyonu.Yani yaratıcılık ön planda olsun.Ne biliyim,böyle mesela fuları kemer olarak kullanmış olalım,uzun boncuğu,bileklik yapmış olalım falan yani...özgün bişiler olsun.

vallaah super bir fikir tam benlikjeyyarjeyyar
yapalim yapalim oyum senden yana =)

benimde bir fikrim var
muhakkak hepinizde video yapmak icin program vardir
herkes bir video hazirlasin mesela sadece türkiye icin olabilir yada tuttuklari takim yada doga yada bebek,öksüzler,yaslilar vs vs
ne dersiniz olmazmi?

benimde bir fikrim var
muhakkak hepinizde video yapmak icin program vardir
herkes bir video hazirlasin mesela sadece türkiye icin olabilir yada tuttuklari takim yada doga yada bebek,öksüzler,yaslilar vs vs
ne dersiniz olmazmi? muzikte eklensin

ee bukadar fikirdende bi sonuç çıksın artık...berşule hn. karar veremediniz geneeee..

Karar veremediğimden değil heros,az biraz da ben dinleneyim istedim:)Daha son yarışmanın hezimetini yaşıyorumda:1closedeyes:

Yeni yarışma yolda,geliyor,kategori belirlendi..Az bekleyiniz lütfenyerimseniben

kizlar mesala herkeste vardir cocuklarimizin komik anlarini cekmisizdir.videoya en komik video cocuk filmi yarismasi olsunmubence cok eglendirici olur

haa simdi geldi aklima cocuklara resim yaptirabiliriz serbest calisma olur

artık yarışma yapılmayacak mı?
yeni konu yok kii hadi konumuzu verinde yarışalım
hadi
l.gif
u.gif
t.gif
f.gif
e.gif
n.gif

Kızlarr yeni yarışmalar ne zaman olacak?..
Biraz hareketlenelim değil mi?
Ama şu sıralar sitede kış temizliği var ya ondan belki biraz askıya alınmıştır..

Kızlarr yeni yarışmalar ne zaman olacak?..
Biraz hareketlenelim değil mi?
Ama şu sıralar sitede kış temizliği var ya ondan belki biraz askıya alınmıştır..

Yeni yarışma akşam sabah kapıda,sitede ki kış temizliği bu başlığa uğramıyor yalnız:))
Burda herkes başlık açamıyor çünkü..jeyyar

Back