Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben makyaj yarışmasını şimdi gördüm ama malesef kaçırmışım.Günü geçmiş bile çok üzüldüm.senağlama
Bir ara onu tekrarlayabilirmisin???
berşulemmm yarışma çok güzeldi çok eğlenceliydi birinci olmam yada sonuncu olmam hiç önemli dğeil maksat katılmak hadi yeni yarışmamızın konusunu bilelim :icecream:
ilginç veya komik tasarım yarışması olabilir mi peki BerŞule'cim
hani zihni sinir projeleri gibi veya faydalı-faydasız buluşlar falan gibi
kk nın bekeleride katılsın yarışmaya büssürü bebeklerimiz oldu kknın güzel olurdu
bebek yarışması olmuştu:icecream:
- herkes 30´´a 30´´luk cam uzerine sulu boya veya herhani bir boyayla resim calismasi yapsin ama cam uzerine olmazmi ki bersuleciim?
- yada:kiyafet kombine olamaz mi?
- yada:film senaryosu (belki meshur oluruuz=))
ablamm sen istemissin fikir bizde veriyouz siraladim ama aylardir dusunuyorum yanii:roflol:
insallah begenirsin düsündukce yazarim ablammm:1rolleyes:Şeniz
Hepside hoş fikirler teşekkür ederim..Laf aramızda senaryo fikri aklımda vardı zaten..Bakalım yaparız inş..Hatta karakterleri KK'dan belirlemelerini isteriz yarışmacılardan.jeyyar
CADIARZUCADIARZU buldummmm bi yemek ismi koyulsun onu en güzel servise sunumuma hazırlayalımm nasıl olurşutarafagittiyerimseniben
bizim arkadaşlarla bir fikrimiz var. güzellik yarışması yapmak istiyoruz. 5 jüri seçilcek iseyen herkes katılcak resimlerini acak. bu 5 kişi içlerinden 20 kişi seçcek ve 3 gün oylama yapılcak. sonuça ilk 5 seçilcek. böle.....tatlicadiarzu
Önemli gün ve haftalar arası yarışma yapılabilir...yaşlılar haftası sevgililer günü...herkes kendi kaleminden metinler yazabilir
güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi
güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi
Öykü yarışmamız sonuçlanır sonuçlanmaz,2007 KK ''En'' lerini anket yoluyla seçme gibi bir projemiz var..Şu anda ön hazırlık çalışmasındayız arkadaşlarla..Yine anket ve oylama ile olacak..
Bu konuyla ilgili her türlü bilgiyi öykü yarışmasından sonra sizlere duyuracağım:))