Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Ya ben makyaj yarışmasını şimdi gördüm ama malesef kaçırmışım.Günü geçmiş bile çok üzüldüm.senağlama
Bir ara onu tekrarlayabilirmisin???

berşulemmm yarışma çok güzeldi çok eğlenceliydi birinci olmam yada sonuncu olmam hiç önemli dğeil maksat katılmak hadi yeni yarışmamızın konusunu bilelim :icecream:

ilginç veya komik tasarım yarışması olabilir mi peki BerŞule'cim
hani zihni sinir projeleri gibi veya faydalı-faydasız buluşlar falan gibi

berşulemmm yarışma çok güzeldi çok eğlenceliydi birinci olmam yada sonuncu olmam hiç önemli dğeil maksat katılmak hadi yeni yarışmamızın konusunu bilelim :icecream:

Ya zaten o bilinç ve mantıkla yarışmalar yapıyoruz..Sonuçta maksat beraber keyifli vakit geçirebilmek..Yarışmalarımız Türkiye çapında değil ya:)Kazananlarda bizim dostlarımız,katılanlarda..Bir birimizin arasında fark yok ki?Böyle düşününce insan yarışmalardan daha bir keyif alıyor..Yeni yarışma yolda..Bu kez Kazen belirleyecek kategoriyi..

ilginç veya komik tasarım yarışması olabilir mi peki BerŞule'cim
hani zihni sinir projeleri gibi veya faydalı-faydasız buluşlar falan gibi

Tamam yapalım tatlım..Buraya yazılan her fikri aklıma yazıyorum,hiç birini es geçmiş değilim,müsterih olun:)

• herkes 30´´a 30´´luk cam uzerine sulu boya veya herhani bir boyayla resim calismasi yapsin ama cam uzerine olmazmi ki bersule ablacimmm?
  • yada:kiyafet kombine olamaz mi?
  • yada:film senaryosu (belki meshur oluruuz=))
ablamm sen istemissin fikir bizde veriyouz siraladim ama aylardir dusunuyorum yanii:roflol:
insallah begenirsin düsündukce yazarim ablammm:1rolleyes:Şeniz​

• herkes 30´´a 30´´luk cam uzerine sulu boya veya herhani bir boyayla resim calismasi yapsin ama cam uzerine olmazmi ki bersuleciim?
  • yada:kiyafet kombine olamaz mi?
  • yada:film senaryosu (belki meshur oluruuz=))
ablamm sen istemissin fikir bizde veriyouz siraladim ama aylardir dusunuyorum yanii:roflol:
insallah begenirsin düsündukce yazarim ablammm:1rolleyes:Şeniz​

Hepside hoş fikirler teşekkür ederim..Laf aramızda senaryo fikri aklımda vardı zaten..Bakalım yaparız inş..Hatta karakterleri KK'dan belirlemelerini isteriz yarışmacılardan.jeyyar

Hepside hoş fikirler teşekkür ederim..Laf aramızda senaryo fikri aklımda vardı zaten..Bakalım yaparız inş..Hatta karakterleri KK'dan belirlemelerini isteriz yarışmacılardan.jeyyar

tamam ben senaryoyu ve oyunculari belirledim bileeee:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

CADIARZUCADIARZU buldummmm bi yemek ismi koyulsun onu en güzel servise sunumuma hazırlayalımm nasıl olurşutarafagittiyerimseniben

güzel fikirmiş.
bence bır yemek sofrası hazırlansın bikaç çeşit, sunum, yemeklerin görünümü, masa dizaynı falan filan bi bütün fotosu çekilsin.
dipnotta ne yemek oldugu isimleri gecsin mesela.
acil yarışmaya katılmam lazım gaza geldim çok fena:) ne olursa katılcam artık isteğim gecmedenlaelaelaelaelae

çevreci Karikatür Yarişmasi Yapalim.
Aramizda Bir Sürü öğretmen Vardir.
Gelen Eserleri Okullarinda 1 Hafta Sergilerler çok Güzel Olur.
Ben Katilirim Da, Katildiği Karikatürün Sergisine Izin De Veririm.
Gençlere Bu Bilinci Aşilamak Lazim. Bu Da Bi Yol Değil Mi?

bizim arkadaşlarla bir fikrimiz var. güzellik yarışması yapmak istiyoruz. 5 jüri seçilcek iseyen herkes katılcak resimlerini acak. bu 5 kişi içlerinden 20 kişi seçcek ve 3 gün oylama yapılcak. sonuça ilk 5 seçilcek. böle.....tatlicadiarzu

bizim arkadaşlarla bir fikrimiz var. güzellik yarışması yapmak istiyoruz. 5 jüri seçilcek iseyen herkes katılcak resimlerini acak. bu 5 kişi içlerinden 20 kişi seçcek ve 3 gün oylama yapılcak. sonuça ilk 5 seçilcek. böle.....tatlicadiarzu

Tamam öykü yarışmamız bitsin ardından yapalım o çok istediğiniz güzellik yarışmasını..
Jüri her zaman ki gibi saklı olur ama yarışma sonunda polemiğe meyil vermemek için bir kere mahsus jüri isimleri açıklanabilir..
Ayrıca 20 kişi belirlemek olmaz..Herkes katılabilmeli..Jüri sadece derece aşamasında tercih yapmalı..Ön elemeye gerek yok..
Son olarak 3 gün oylama çok az..Diğer yarışmalar gibi 1 hafta,yada 5 gün bir süre oylama için yeterli gibi..
Neyse daha var bakalım..Nasıl olsa paylaşırız...

Öykü yarışmamız sonuçlanır sonuçlanmaz,2007 KK ''En'' lerini anket yoluyla seçme gibi bir projemiz var..Şu anda ön hazırlık çalışmasındayız arkadaşlarla..Yine anket ve oylama ile olacak..
Bu konuyla ilgili her türlü bilgiyi öykü yarışmasından sonra sizlere duyuracağım:))

güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi

Sadece üyelerin görmesi sağlanır...O da sakıncalı gelirse, ehh isteyenler katılır yapcak birşey yok tatlım..:icecream:

güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi

Biz de bize özel başlığında yaparız..jeyyar O da dert mi yani..Ya da buluruz buluruz bi çaresini dert etme senyerimseniben

Öykü yarışmamız sonuçlanır sonuçlanmaz,2007 KK ''En'' lerini anket yoluyla seçme gibi bir projemiz var..Şu anda ön hazırlık çalışmasındayız arkadaşlarla..Yine anket ve oylama ile olacak..
Bu konuyla ilgili her türlü bilgiyi öykü yarışmasından sonra sizlere duyuracağım:))

Aklınla bin yaşa şulem jeyyar
Aha fikrim geldi tatlicadiarzu

aslında yani bir hafta sürecek bi yarışma tabi güzelde öyle bişey olsaki online olsa yani o anda herkes katılabilse kelime türetmece gibi tatlicadiarzu
ankete bağlı yarışma olması şartmıki yani biraz değişiklik olabilirmi acaba :utangac:

Back