Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berşuleciğim hemen yarışmaya mail yollama bölümüne bakarmısın çok önemli kadayıfım
bence kişisel makale yarışması olmalı
sanırım uzun bı zamandır yarısma olmuyor. arasıra takıp edıyorum ama ya da benmı kacırıyorum:)
ben sahsen el sanatları-el işi-yaglı boya resım-dıkıs-nakıs-vs gıbı bır yarısma olmasını tercıh ederım.
kendım katılabılecegım bır tur olmasından dolayı tabı. :) umarım kacırmam
ama ılgınc hıkayeler yada yasanmıs olayların yarısması da hos olurdu.
ben önceden yarışma filan görmedim burda nasıl bişe olacak ??? yada şu zamana kdar nasıl şeyler oluyodu
bence şey olabilirmi herkez kk'ya uygun bi resim çizsin bilgisayarda ve yükleyip göstersin en güzeli seçilsinn
Selam canım:)
Şu anda 6. yarışmanın oylamasındayız..Daha önce,mektup,akrostiş şiir,kompozisyonlu çocuk foto,netten garip olaylar ve en son hala devam etmekte olan şiir yarışmaları yaptık..
Buraya yazacağınız her yarışma fikrini değerlendiriyoruz..Sırayla hepsi yapılacaktır şüpheniz olmasın..
Yarışma hangi kategoride yapılacaksa bir hafta boyunca duyuru yapıyorum zaten..Sonra oylama ve sonuçlara geçiyoruz..yerimseniben
Şulem topicin tamamını şimdi okuyamadım,önceden biri söylemişse kusuruma bakmasın.Şimdi aklıma geldi,en güzel elbise kombini yapak mı?Yani evdeki şunu bunu birbiriyle kombinliycez,ayakkabısından çantasına kadar,sonra da kreasyonun fotoğrafını çekip yolluycaz.Eğlenceli olmaz mı oylamak?Ama takımların,döpiyeslerin tayyörlerin resmi değil.Yani etek başka,pantolon başka,kazak başka,gömlek başka olsun ve biz yaratalım kreasyonu.Yani yaratıcılık ön planda olsun.Ne biliyim,böyle mesela fuları kemer olarak kullanmış olalım,uzun boncuğu,bileklik yapmış olalım falan yani...özgün bişiler olsun.
Berşulem günaydın canım.
Uzun zaman önce DTNTH ile ilgili olarak Kazen'in bir kompozisyon yarışması fikri vardı. Akşam sohbette konuştuk, hayata geçirelim diyor. Sen bir düşün tulumba tatlım, hani belki kategorize etmek falan istersin. E mi künefem?