Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

berşuleciğim hemen yarışmaya mail yollama bölümüne bakarmısın çok önemli kadayıfım

bence kişisel makale yarışması olmalı

Teker teker gelin nan:)
Hangi birine yetişeyimtatlicadiarzu

Evet edebi yarışmalar içinde,anı,hikaye,öykü,senaryo,makale,ortak konuda yorum vs.vs. yarışmalar olacak hatunlar..Sabredin..

bende en guzel slayt sovunu hazirlama yarismasi yapilsin.bi konu verilsin o konuda slayt hazirlasin herkez sonrada yarisalimmmmm

slm sanırım yarışma için fikrimi söylemem gerek.dostluk olabilir.kim dostuğu ne kadar biliyor?sizin için koşup gelecek bir dost varmı?dost bildiğimiz insanlar yalanmı?

sanırım uzun bı zamandır yarısma olmuyor. arasıra takıp edıyorum ama ya da benmı kacırıyorum:)
ben sahsen el sanatları-el işi-yaglı boya resım-dıkıs-nakıs-vs gıbı bır yarısma olmasını tercıh ederım.
kendım katılabılecegım bır tur olmasından dolayı tabı. :) umarım kacırmam
ama ılgınc hıkayeler yada yasanmıs olayların yarısması da hos olurdu.

sanırım uzun bı zamandır yarısma olmuyor. arasıra takıp edıyorum ama ya da benmı kacırıyorum:)
ben sahsen el sanatları-el işi-yaglı boya resım-dıkıs-nakıs-vs gıbı bır yarısma olmasını tercıh ederım.
kendım katılabılecegım bır tur olmasından dolayı tabı. :) umarım kacırmam
ama ılgınc hıkayeler yada yasanmıs olayların yarısması da hos olurdu.

Selam canım:)
Şu anda 6. yarışmanın oylamasındayız..Daha önce,mektup,akrostiş şiir,kompozisyonlu çocuk foto,netten garip olaylar ve en son hala devam etmekte olan şiir yarışmaları yaptık..

Buraya yazacağınız her yarışma fikrini değerlendiriyoruz..Sırayla hepsi yapılacaktır şüpheniz olmasın..

Yarışma hangi kategoride yapılacaksa bir hafta boyunca duyuru yapıyorum zaten..Sonra oylama ve sonuçlara geçiyoruz..yerimseniben

ben önceden yarışma filan görmedim burda nasıl bişe olacak ??? yada şu zamana kdar nasıl şeyler oluyodu
bence şey olabilirmi herkez kk'ya uygun bi resim çizsin bilgisayarda ve yükleyip göstersin en güzeli seçilsinn

ben önceden yarışma filan görmedim burda nasıl bişe olacak ??? yada şu zamana kdar nasıl şeyler oluyodu
bence şey olabilirmi herkez kk'ya uygun bi resim çizsin bilgisayarda ve yükleyip göstersin en güzeli seçilsinn

On parmakta on marifet yani bu başlık adı altındaki konuları incelersen sorularına cevap bulabilirsin arkadaşım..

Selam canım:)
Şu anda 6. yarışmanın oylamasındayız..Daha önce,mektup,akrostiş şiir,kompozisyonlu çocuk foto,netten garip olaylar ve en son hala devam etmekte olan şiir yarışmaları yaptık..

Buraya yazacağınız her yarışma fikrini değerlendiriyoruz..Sırayla hepsi yapılacaktır şüpheniz olmasın..

Yarışma hangi kategoride yapılacaksa bir hafta boyunca duyuru yapıyorum zaten..Sonra oylama ve sonuçlara geçiyoruz..yerimseniben

cevabınız ıcın tesekkurler.
daha oncekı yarısmaları bılıyorum, takıp etmıstım.
bırde az once aklıma geldı.
kendı cektıgımız fotograf yarısması olabılır.
ıcerıgı: ılgınc-doga-ınsan-manzara-...vs olabılır.
ıyı gunler

:1closedeyes: düşünimmm düşünimmmmm aklıma parlak bi fikir gelmiii kafamçokkarıştı bi dene geldi emmeee olurmu acep ben söleyem olusa artık :1rolleyes: en güzel el becerisi olan kişiyi secelim yani herkes evde kendileri yaptıkları ürettiklleri bi şeyin resmini cekip koysun (ev eşyası örgü nakış takı herhangi bişi) yada buna benzer bişi kafamçokkarıştı toparlayamadım ama ben berşulem zeki hatundur anlar ne demek istediğimi jeyyar :kahve:

Şiir yarışmasından sonraki yarışma kk üyelerine yönelik olsun bakalım..

Söyleyin bakalım;

kk üyeleri arasında,

en güzel ve bakımlı saça sahip kk üyesi
en güzel ve bakımlı ellere sahip kk üyesi
en şık giyinmiş kk üyesi
iş konumunu anlatan,iş yerinde işini yapan fotosunu gösteren,iş kadını
en güzel makyaj yapan kk üyesi
eşiyle uyumlu olduğu anlatan en uyumlu kk üyesi...kategorilerine yönelik yarışma yapalım mı delaaaanlılar..

Şulem topicin tamamını şimdi okuyamadım,önceden biri söylemişse kusuruma bakmasın.Şimdi aklıma geldi,en güzel elbise kombini yapak mı?Yani evdeki şunu bunu birbiriyle kombinliycez,ayakkabısından çantasına kadar,sonra da kreasyonun fotoğrafını çekip yolluycaz.Eğlenceli olmaz mı oylamak?Ama takımların,döpiyeslerin tayyörlerin resmi değil.Yani etek başka,pantolon başka,kazak başka,gömlek başka olsun ve biz yaratalım kreasyonu.Yani yaratıcılık ön planda olsun.Ne biliyim,böyle mesela fuları kemer olarak kullanmış olalım,uzun boncuğu,bileklik yapmış olalım falan yani...özgün bişiler olsun.

Şulem topicin tamamını şimdi okuyamadım,önceden biri söylemişse kusuruma bakmasın.Şimdi aklıma geldi,en güzel elbise kombini yapak mı?Yani evdeki şunu bunu birbiriyle kombinliycez,ayakkabısından çantasına kadar,sonra da kreasyonun fotoğrafını çekip yolluycaz.Eğlenceli olmaz mı oylamak?Ama takımların,döpiyeslerin tayyörlerin resmi değil.Yani etek başka,pantolon başka,kazak başka,gömlek başka olsun ve biz yaratalım kreasyonu.Yani yaratıcılık ön planda olsun.Ne biliyim,böyle mesela fuları kemer olarak kullanmış olalım,uzun boncuğu,bileklik yapmış olalım falan yani...özgün bişiler olsun.

Seni kokoş seni... Pembe dolaba gelsene, tam senlik...

Berşulem günaydın canım.
Uzun zaman önce DTNTH ile ilgili olarak Kazen'in bir kompozisyon yarışması fikri vardı. Akşam sohbette konuştuk, hayata geçirelim diyor. Sen bir düşün tulumba tatlım, hani belki kategorize etmek falan istersin. E mi künefem?

Berşulem günaydın canım.
Uzun zaman önce DTNTH ile ilgili olarak Kazen'in bir kompozisyon yarışması fikri vardı. Akşam sohbette konuştuk, hayata geçirelim diyor. Sen bir düşün tulumba tatlım, hani belki kategorize etmek falan istersin. E mi künefem?

Evet anuşkam ben de konuştum Kazen'le..Kompozisyon yarışması olacak yakın zamanda hem de kuralları iyi belirlenmiş olarak..Ama şiir yarışmasında yaşadıklarımızdan sonra ben fazla gerildiğimizi düşünüyorum:)
Araya eğlenceli bir yarışma alalım sonra emir ve görüşlerinize amadeyim dostum..Şeniz

Back