Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

merhaba, anne veya babamızı anlatsak en güsel anlatan kazansaaa, ne dersiniz? Hani arada anneler günü için böyle şeyler düzenlenir ya, ordan geldi aklıma. Sevgiler :)

son yarışmada,foto ve yazı birleştirilmiş,sonraki yarışma fotomu,yazımı
olacak,ona göre fikir beyan edelim bence..

O zaten garip olaylar yarışması,üstelik netten..Foto tek başına anlam ifade etmez ki,aynı şekilde foto olmadan da yazı bi işe yaramaz..
Bu yüzden ikisini beraber vermek en doğrusu idi..

Bu yarışmadan sonra arkadaşlar,sırada şiir yarışması var..Duyusunu daha sonra yapacağım:)

Şiir yarşması(güzel yazı yazma başlığı altında olacak)

İmza Yarismasi,

Ancak sadece imzada siir, ozlu soz, atasozu vb. olacak??

bence kişiler başlarına gelen gizemli olayları (cinler,periler falan bayılırım ben bu konuları okumaya :) ) yazabilirler aralarından en iyisi secilebilir...

berşuleciğim şiir yarışması olacakmı olmayacakmı yeniden benim şşirim hazırda onu demek istedim yani:(

bence :enbuyukkk:en güzel türkü fisfisfisolsun eski:sm_confused:yeni a.s de olabilir Şenizcanım a.s.

Bersule cok ugrastiriyoruz seni ama bir de siirimizi nasil gonderecegimizi ogretsen :utangac:
Ben gelen e-postalari cevaplayabiliyorum , ama yazdigim e-postalar gitmiyor CADIARZU

baska bir sekilde ulastirma imkani yok mu ?

Bi el at apla a.s.

Aha buraya yaz , aksam gelince okur gonderirim :tomato:

Atılganım benimjeyyar

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Bu adrese gönderirken yapacağın işlemler aham da bu linkte kardeş..İncele bakalım olmazsa bakarız çaresine,elini çabuk tut son iki gün kaldı başvuru bitimine:)

http://www.kadinlarkulubu.com/fotografi-adrese-nasil-gondeririz-t117475/index.html?p=1126174

kafadan atma maniler yapalım dörtlük olsun esprili olsun:1rolleyes:

diğer fikirlerin hepsine bakamadım daha önce akıl eden varsa kusura kalmasın:1closedeyes:

cocuksuz arkadaslar lutfen kusura bakmasin ama mesela ilk cocugumuz yada 2.3. vesaire cocugmuzu kucagimiza aldigimiz anla ilgili kisa kompozisyon yarismalari olabilir.yada pasta,yemek tarifleri yazalim isteyen arkadaslar denesin ve en cok puan alan kazansin.

berşule canım benim aklıma bi fikir 10 kasımm gelio
atatürk hayatındaki kadınlar kızı vb. akarabalrıyla ilgili bi yazı olabilir resm çalışmaları olabilir

Kimse slogan yarışması fikrimi bğenmemiş galiba:(( Aslinda hoş olabilirdi bence.

Back