- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
Uzun bir zaman foto kelimesi duymak istemiyorum:))Valla çocuk fotoları çoktu ve gerçekten zor oldu benim için..
tam evcil hayvan fotosu dicektim ki:Roflol: vazgeçtim
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir zaman foto kelimesi duymak istemiyorum:))Valla çocuk fotoları çoktu ve gerçekten zor oldu benim için..
evliliği anlatan en güzel resim olabilir
ama öyle stüdyo fotoğrafı gibi değil gelinlik ve damatlık yok
aileyi ve evlilik kurumunu yansıtan bir resim
ona uygun bir başlık
gün içinde yaşadıklarımızı bir düşünün gözümüze ne kadar hoş gelen durumlar oluyor
mesela ben mutfakta iken eşimin evi süpürmesini görünce iyi ki evlenmişim dedim
onun gibi bişeyle işte evlilik üzerine bir resimcik...
Bence başlangıç için en iyi fikir bu Berşule.Bir de kendi önerimi beğeniyorum tabi (annelerle ilgili) hepsi güzel olmakla birlikte. Çünkü bu forumda görüyorum ki çok kişi evlilikten korkuyor ve ya evliler evliliğin güzel yanlarını göremez oluyor bazen. O yüzden sevgiyi, paylaşımı vs. evliliğin iyi ki evlendik dedirten yanlarını vurgulayacak (resim / yazı / şiir) paylaşımlarla başlayalım ki olumlu duyguları önem sırasına göre yeniden yaşatalım.
Sana da bir rep benden, önerin için.![]()
rep için teşekkür ederim
insanlar evlilikten korkmasın diye başlayacağım yazıya ama başlıkla alakasız bir yazı olacak
o yüzden sustumyerimseniben
berşule foto dan öğğ geldiyse öneriler güzel,nezaman belli olur yeni konu,zaten foto ve yazı diye gidecektik yanılmıyosam,sıra zaten yazıda..
Bu başlıkta yarışma için kategori fikirleri alıyoruz arkadaşlar..
biliyorum:çok üzgünüm:
sustum demiştim ama bi de özür dileyim a.s.
affedildim mi:1hug:
Görsel yarışma bölümüne bak canımIyi Aksamlar Kizlar Bebek Fotolari Nerede Gösteriliyor
Iyi Aksamlar Kizlar Bebek Fotolari Nerede Gösteriliyor
yok şule ablam nostaljik resimler olsun bunlar mesela annemizin yada babamızın fotoları.çocukluk fotoları. yada ne bilim düğün nişan fotoları olsunn:))
şulecım evcıl hayvanlar konusunda yorum yaparmısın ne dersın sence uyarmı?
ee artık bi karar verilsin,yeni yarışma konusuna...
sanırsam yazı olcak,başarısız olduğum bi konu olduğu için anca yaparım..