Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

evliliği anlatan en güzel resim olabilir
ama öyle stüdyo fotoğrafı gibi değil gelinlik ve damatlık yok
aileyi ve evlilik kurumunu yansıtan bir resim
ona uygun bir başlık
gün içinde yaşadıklarımızı bir düşünün gözümüze ne kadar hoş gelen durumlar oluyor
mesela ben mutfakta iken eşimin evi süpürmesini görünce iyi ki evlenmişim dedim
onun gibi bişeyle işte evlilik üzerine bir resimcik...

Bence başlangıç için en iyi fikir bu Berşule.Bir de kendi önerimi beğeniyorum tabi (annelerle ilgili) hepsi güzel olmakla birlikte. Çünkü bu forumda görüyorum ki çok kişi evlilikten korkuyor ve ya evliler evliliğin güzel yanlarını göremez oluyor bazen. O yüzden sevgiyi, paylaşımı vs. evliliğin iyi ki evlendik dedirten yanlarını vurgulayacak (resim / yazı / şiir) paylaşımlarla başlayalım ki olumlu duyguları önem sırasına göre yeniden yaşatalım.
Sana da bir rep benden, önerin için.:nazar:

Bence başlangıç için en iyi fikir bu Berşule.Bir de kendi önerimi beğeniyorum tabi (annelerle ilgili) hepsi güzel olmakla birlikte. Çünkü bu forumda görüyorum ki çok kişi evlilikten korkuyor ve ya evliler evliliğin güzel yanlarını göremez oluyor bazen. O yüzden sevgiyi, paylaşımı vs. evliliğin iyi ki evlendik dedirten yanlarını vurgulayacak (resim / yazı / şiir) paylaşımlarla başlayalım ki olumlu duyguları önem sırasına göre yeniden yaşatalım.
Sana da bir rep benden, önerin için.:nazar:

Şu ana kadar mektup,çiçek fotosu,akrostiş şiir yarışmaları yaptık canım..Bugün ise çocuk foto yarışmamız oylamaya açılmıştır..a.s
Sizden gelen tüm fikirleri değerlendirmeye alacağız..

Sırayla yaparız hepsini..yerimseniben

rep için teşekkür ederim
insanlar evlilikten korkmasın diye başlayacağım yazıya ama başlıkla alakasız bir yazı olacak
o yüzden sustumyerimseniben

Bu başlıkta yarışma için kategori fikirleri alıyoruz arkadaşlar..

berşule foto dan öğğ geldiyse öneriler güzel,nezaman belli olur yeni konu,zaten foto ve yazı diye gidecektik yanılmıyosam,sıra zaten yazıda..

Büyük bir ihtimalle,ortak bir konuda en güzel yorum yarışması olacak heros..

Ama kelime sayısı verecem..Diyelim ki 50 kelimeyi geçmeyen yorumlar olacak..Bakalım ön hazırlığı yapayım,duyuru yaparım..

Iyi Aksamlar Kizlar Bebek Fotolari Nerede Gösteriliyor

BEN BIR ISTEKTE BULUNUCAKDIM;

ACABA EVCIL HAYVANLARIMIZ KOPEKLERIMIZ RESIMLERINLE BI YARISMA YAPALIMMI NE DERSIN ŞULECIM ? BU BAYADIR AKLIMDA....

okumadım bütün fikirleri varmı bilmiyorum ama yaratıcı fikirleri olanlar vardır aramızda bi nevi mucidiye yanii , onlar yarışsınlar olarmı ki:)

yok şule ablam nostaljik resimler olsun bunlar mesela annemizin yada babamızın fotoları.çocukluk fotoları. yada ne bilim düğün nişan fotoları olsunn:))

Güzel fikir....

Bir sürü fikir geldi valla,bir kış yaparız artık..şakkıdı

şulecım evcıl hayvanlar konusunda yorum yaparmısın ne dersın sence uyarmı?

şulecım evcıl hayvanlar konusunda yorum yaparmısın ne dersın sence uyarmı?

gusel foto yarışmalarına yani görsel yarışmalara iyi bir fikir..Daha önce verildiği için bu fikir cevaplandırmamıştım.

Tabiki evcil hayvan foto yarışmasıda yapabiliriz..yerimseniben

ee artık bi karar verilsin,yeni yarışma konusuna...
sanırsam yazı olcak,başarısız olduğum bi konu olduğu için anca yaparım..

Niye başarısız olasın arkadaşım..Hepimizin cilt cilt yazdığı ansiklopedi serisi mi var sanki..
Aklından ne geçiyorsa yazacaksın..
Yazıyı hazırlayım,duyurumuzu yapalım o zaman..yerimseniben

saol sulecım duyurularını beklıyorum bende gıreyım artık yarısmalara yav benım neyım eksık :dilcikar:

Offf off....
Ne düşündüysem zaten yazılmış burada, başka da fikir gelmiyor aklıma ya...
Şule bari ramazan çıkmadan "Ramazan manileri" diye bir yarişma yapsaydık canım. Hem maniler kısa oluyor okuması da kolay olurdu...

Bence güzel sitemize Slogan bulma yarışmasıyapalım. Tek rakibi THY gibisinden :)))

benim yarışmam uydurma haber
diyorum ki yarışmacılar istedikleri bir resmi seçerek onun üzerine uydurma bir haber yazsın. içinden en inandırıcı olan seçilsin. mesela hani elinde silah olan bir kedi var hepiniz görmüşsünüzdür o resmi. o resim hakkın da şu şekilde bir haber yazılablir.

"ıraklılar amerikaya karşı özel intihar bombacıları eğitti. bu intihar bombacılarının en önemli özellikleri ise kedi olmaları. böylelikle göze batmıyorlar ve her yre girebiliyorlar." falan da filan (inandırıcı olmadı ama sanırım açıklayıcı olmuştur

Back