Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Evet zuzunun önerisi güzel.Hatta geliştirilebilir.Mesela en parlak fikir olarak el yapımı çanta,terlik vs yarışması olabilir.Fotoğrafı ve tarifiyle beraber.

Sana önceden söylediklerimi buraya yazıyım mı canısım,yoksa onlar dursun,başka fikirler de mi beklersin,hı?

bu fikir güzel helede kendi ürettiğimiz modellerden olursa çok daha anlamlı olur her örgü yapanın vardır kendine özgü değişik çalışmasıyerimseniben

Daha önce önerildi mi bilmiyorum ama bir tür yemek tarifi yarışması olabilir.Uyduruk tarif yani,hani evde ne varsa konulabilir türden.Yapılan yemeklerin fotoğrafı olmasın ama.Ben fotoğraf çekebiliyorum ama,buraya koyamıyorum ne yazık ki.Cahillik başa bela,ne yapayım?:utangac:Sevgiler.

Evet aklımda yöresel yemek yarışması da var,uyduruk yemekten ziyadeyerimseniben..Foto ve yanına tarifi olmak şartı ile..
nar ablacım foto konusunda dert etme,yardımcı olurum ben:))

valla bende çok istiyorum katılmak ama nete resim koymak tehlikeli gibime geliyoryerimsenibenyoksa rakip tanımam dermişimmm:roflol::roflol:

Güzellik yarışmasını yakın zamanda yapacağım:))Nette fotoların tehlikeli olduğunu biliyorum,bu durumda ya Bize Özel Başlığında yaparız güzellik yarışmasını,ya fotoların üstüne Kadınlar Kulübü yazısını ekleriz,ya da bambaşka bir çare buluruz:))

bu fikir güzel helede kendi ürettiğimiz modellerden olursa çok daha anlamlı olur her örgü yapanın vardır kendine özgü değişik çalışmasıyerimseniben

Bu konuda ise;el emeklerini kapsayan ama her telden el emeği çalışmalarını kapsamayan bir yarışma yapmayı düşünüyorum..Bundan kastım,örneğin örgü dalında en güzel şapka örneği,el becerilerinde ise el yapımı çantalar yarışması gibi..
Bunda da netten alıntı yapılmamasına karşı,göndereceğiniz fotoları mesela mutfakta çekin fotolarını,ya da ördüğünüz şapkanın yanına ördüğünüz ipleri kalanlarını da ekleyin diyeceğim.jeyyar
Böylelikle nette yapılmış,bize ait olmayan çalışmaları yarışmaya dahil etme olasılığını önlemiş olmayı düşünüyorumyerimseniben

evet hoş fikirler örgü dünyası geniş yelpaze sana çok malzeme çıkar buradana.s

Bu konuda ise;el emeklerini kapsayan ama her telden el emeği çalışmalarını kapsamayan bir yarışma yapmayı düşünüyorum..Bundan kastım,örneğin örgü dalında en güzel şapka örneği,el becerilerinde ise el yapımı çantalar yarışması gibi..
Bunda da netten alıntı yapılmamasına karşı,göndereceğiniz fotoları mesela mutfakta çekin fotolarını,ya da ördüğünüz şapkanın yanına ördüğünüz ipleri kalanlarını da ekleyin diyeceğim.jeyyar
Böylelikle nette yapılmış,bize ait olmayan çalışmaları yarışmaya dahil etme olasılığını önlemiş olmayı düşünüyorumyerimseniben

bu iyiymiş BerŞule'm kim ne kadar hamaratmış görürüz lülülülülülü bize de model çıkar ayrıca

Dediğim gibi örgü gibi el emekleri konusunda ki yarışmalar da;
netten alıntı olasılığını önlemek için,ördüklerinizin belli bir mekanda fotolarını çekin,ya da fotoya ördüğünüz iplerin kalanlarını da ekleyin,ya da ördüğünüz şapkanı,şalın,atkının yanına atıyorum,bir biblo,çatal,makas,fotoğraf çerçevesi koyun diye şart sunacağım..jeyyarjeyyar
Yoksa gerçekten emeklerin sizlerin elinden çıktığını anlayamam değil mi?:1closedeyes:

Nasıl hinlik ama??:dance:
Bence tam süper delaaaaanlılar..:enbuyukkk:

Dediğim gibi örgü gibi el emekleri konusunda ki yarışmalar da;
netten alıntı olasılığını önlemek için,ördüklerinizin belli bir mekanda fotolarını çekin,ya da fotoya ördüğünüz iplerin kalanlarını da ekleyin,ya da ördüğünüz şapkanı,şalın,atkının yanına atıyorum,bir biblo,çatal,makas,fotoğraf çerçevesi koyun diye şart sunacağım..jeyyarjeyyar
Yoksa gerçekten emeklerin sizlerin elinden çıktığını anlayamam değil mi?:1closedeyes:

Nasıl hinlik ama??:dance:
Bence tam süper delaaaaanlılar..:enbuyukkk:

Süper fikir..Ben ördüklerimin yanına ampul koysam olur mu sayın hakim?:kahve:

Oy oy oy..Hoşuma gitti bu:)

Hoşuna gider tabii..jeyyarEl becerileri hele örgü vs. denince aklımıza sen geliyorsun artık sitede..

Vakit meselesi..Galiba bu sefer katılamıycam yarışmalara. Eh bir seferde katılmayım de mi yanijeyyar

Hoşuna gider tabii..jeyyarEl becerileri hele örgü vs. denince aklımıza sen geliyorsun artık sitede..

Vakit meselesi..Galiba bu sefer katılamıycam yarışmalara. Eh bir seferde katılmayım de mi yanijeyyar

Sıra da örgü yarışması var anlamı çıkmasın arkadaşlar:)
Sadece el emekleri yarışmalarında bu uygulamayı yapacağım diye açıklama yapmak istedim..
Sırada ki yarışmanın kategorisini belirlemedik dahayerimseniben

He deniz birinden kusur kal..:) BerŞule tamam lol analdık hemen de bıngıldağımızı korkutma.

Bende yorum yarışması nasıl olur acaba diyorum, bir konu yada şiir verirsiniz ona yapılan yorumlar değerlendirilir. Hatta teşekkür et butonlarını kullanabilirsin sayman falanda gerekmez, benim kafada buna çalışıyor Berim.

Bende yorum yarışması nasıl olur acaba diyorum, bir konu yada şiir verirsiniz ona yapılan yorumlar değerlendirilir. Hatta teşekkür et butonlarını kullanabilirsin sayman falanda gerekmez, benim kafada buna çalışıyor Berim.

Kalbim yorum yarışması baştan beri aklımda,yapacağız kısmetse:))
Ama teşekkür butonu ile olmaz çünkü yarışmacıların nicklerini yarışma sonuna kadar saklı tuttuğumuz için,dediğin şekilde olursa yorumla beraber nick de vermek zorunda kalırım..bu kez de yorumun kime ait olduğu meydana çıkar:)Ya da benim mesajım içinde verirsem yorumları tüm teşekkürler bana gelirjeyyar
Yorum yarışmasını da anket yoluyla yaparızyerimseniben

Yoksa gerçekten emeklerin sizlerin elinden çıktığını anlayamam değil mi?:1closedeyes:[/B]

Ya da bileklerinize dövme yaptırın kızlar benimki gibi.. Bu tip durumlarda kesin delildir yani.. yerimseniben
Koyarsın bileğini fotonun kadrajına işte bitti gitti.. İspata gerek yok başka..

Şimdi... ispat kısmı tamam da.. sergilenmeye değer örgü yok elimizde.

Tamam kızmayın, gittim bile a.s.

peki resimli şiir veya şarkı sözü yarışması olabilirmi
resmin üzerine şiir veya şarkı sözü yazılsa
katılanın nicki ve KK adresi de hazırlanan resmin bir kenarında olsaaaa
ne dersiniz BerŞule'm

güzellik yarışması yapalım tatlicadiarzu

ayol kara veremedin sende.tıkandın kaldın.de hadi bişey..
bide bebişine sor bakalım,bi tekme sana,ne hoşuma giderdi ama..
başladınmı tekmeleri yemeye..

Ayol ben Robocop muyum?Daha diğer yarışma biteli bir kaç gün oldu..Ben hiç soluk almayım mı yane?
Yok daha tekme falan valla,o şimdi güç topluyor bu aylarda,sonra arka arkaya indirecek:))
Az bekleyin yeni yarışma için:))Patlamayın nan köfteler..

Belki de şöyle bi'şey:

Yan yana iki fotoğraf.. Soldaki gerçek halimiz.. Sağdaki ise çirkinleştikten sonraki halimiz.. Ancak çirkinleşmek için teknolojinin olanaklarından değil de, aksesuarlardan faydalanıyoruz. Makyaj, çürük diş, peruk vs. gibi..

Yarışmanın adı da "En güzel kim çirkinleşecek?" yerimseniben

Belki de şöyle bi'şey:

Yan yana iki fotoğraf.. Soldaki gerçek halimiz.. Sağdaki ise çirkinleştikten sonraki halimiz.. Ancak çirkinleşmek için teknolojinin olanaklarından değil de, aksesuarlardan faydalanıyoruz. Makyaj, çürük diş, peruk vs. gibi..

Yarışmanın adı da "En güzel kim çirkinleşecek?" yerimseniben

İyi fikir püsküüt kafa:))
Yapalım valla,eğlenceli bişey olaca benzer..
Gel seni şuurundan bi öpem:)))MucckkkkkkkkkkkkkkkkkkŞeniz

en şişmam kim yarışması yapalım:)

Back