Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

şarkı sözlerini değiştirip üzerine kk ile ilgili sözler yazalım...

Püssküüt ün fikri hoşuma gitti derim.
Ha şaka-maka ben galiba el sanatlarına katılamayacağım kızlar..Fotoğraf makinam yok..Neyse bulursam birinden katılırız.

Ben de hepinizin parıl parıl parlayan zekasından öpem. Ya harikasınız diycem ama hep öylesiniz. Okudum fikirleri de süper. KK'lı hatunlar bir üretim merkezi gibim birşey kursa piyasa tavan yapar he. Keşfedemediler daha sizi.:nazar:

Not: Berım haklısın valla unutmuşum ben gizlilik esasını. Sen bilirsin işini.

Bence bir sonraki yarışma ne zaman olucak diye habire söylenip berşulenin sabrını deneme yarışması yapalım :)))
Ben kendime güveniyom jeyyar kimin bıngıldağı önce patlarsa yarışmayı o kazanır :smiley-cool:

püskütün fikri güzel ve eğlenceli birşey bence olur olur tamam karar verildi bu yarışma yapılıyor hadi bakalım:)))

püsküüt sende ozel bir seyler seziyorum jeyyar

anacım bole muttesem fikir nerden geldi birden aklına 40 yıl dusunsem bulamam vallam :1shok: roflol

bayıldımmm :asigim:

haddıme dusmese de tebrık edıorummmm :hooray:

Fikrim geldi kızlar..

Aklıma geldiği gibi yazıyorum, neme lazım unuturum sonra..

Önce kelimeler belirlenir: On tane olsun mesela

Zeytin / dikiş makinesi / daktilo / hüzün / kırmızı / yumak / dilenci / iskender / 1. Dünya Savaşı / gökkuşağı

Buraya kadar tamam mı?

Ondan sonra da kategori belirlenir. Mesela : KOMEDİ

Sonra da sözcük sınırı konur.

Ve denir ki.... yukarıdaki kelimelerin tamamını kullanarak, KOMEDİ içerikli en güzel yazı.

Kelimeler sonsuz alternatifte..
Konular dram / komedi / duygusal vs..

yerimseniben

bebek güzellik yarismasi yapalim 4 yasa kadar veya 4 8 yas arasi olsun kizlar ne dersiniz

Yapalım da ne yapacağız?
Ringe falan mı çıkacaz yani?Yada yağlı güreş mi?:))

:roflol::roflol:çok güzeldi ama sen sanırım ringe çıkamazsın meleğin rahatsız olur.Ben de şöyle fikir atsam ortaya herkes kendi şarkısını belirlese ve oylamaya sunsa.tabi bu aynı zamanda hız yarışması da olacak çünkü aynı aynı şarkıyla yarışmaya katılanlardan önce gönderen şarkıyla katılabilse olar mı???gerçi bu ne kadar uygun olur bilmiyorum.CADIARZU

Bugün belirleyelim yeni bir yarışma daha:))
Güzellik yarışmasını bi süre erteledik nasılsa:(

kendi çektiğimiz fotograf yarısması guzel olmazmı.:)
manzara yada degısık ılgınc fotograf, konulu cektıgımız foto yarısması.
yada sofra duzenı ve yapılan yemeklerle bırlıkte cekılen foto.

Back