Yarışma Duyurusu !!

herşey iyi güzelde meyveyi yemeğin üstüne yemek mideye çok ama çok zarar verir ara öğün yapmak daha iyi olur, sağlıklı olan yemekten 2 saat önce filan yemektir meyveyi bu hususu belirtmek istedim :)

yaa ben çayı çok seviyorum iki bardak az ve acıdanda uzak kalamam yaa acı iştah açar bi kere birde ben urfalıyım yani acının memleketi burası burda hemen her yemeğimiz acı olur :))
sütün yasak olması da saçma tabi ki sizin de dediğiniz gibi ...

Sut yediklerimizi cabuk hazmettirir. Yani bende oyle bir etkisi var

Bende varım bende

19 yaşındayım
39 kiloyum
1.60 boyundayımm
45 olmak istiyorum

Yalnız bişey sormak istiyorum kızlar bu iştah açıcı surup çok mu uyku yapıyo ben çalışıyorumda eczacı anneme olmaz doktora sorsun ben veremem demş

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuştum boy 1 74 kilo 52 ye yakın :) hedef 2 ayda 57 olmak. Su mamayı düzenli yapabilsem kesin olacak bu is biliyorum ama hele bu havada sıcak süt ağır geliyor. Hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız insallah

basbaya uyku yapıyor tatlım . doktor bana okul zamanın da yasakladı . dikkat dağınıklığı uyku ve sersemlik gibi biçok etki yapıyor

-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef

Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka ----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM ----------1.55 ---------- 43 ---------- 55
Pretty ----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli ----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz ----------1.60 ---------- 39 ---------- 45

İsimleri yazılı olmayanlar , boy kilo ve hedefini yazsın kızlar .

Son düzenleme:
Öğle yemeğinde kendimi öyle zorladım ki tavuk şiş pilav patates kızartması yoğurt ve salata yedim

evet sürekli uyumak istiyo insan kalkınca da baş ağrısı sersemlik filan yapıyo genelde

inşallah tatlımm

ya bide ben boyumun ölçüsünü yanlış vermişm :S boy 1.55 deil 1.65 canım tabloda görünce farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…