• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Duyurusu !!

-200 gram kuru siyah üzüm ile 200 gram (ceviz+fındık+badem) karışımını robottan geçirin hergün kahvaltıdan önce en az 2 yemek kaşığı yiyin
- kahvaltıda peynir, yumurta ve ekmek gibi şeylere ilave zeytin, tereyapğ bal, reçel ekleyebilirsiniz.
- Salatayı yiyin ama az yiyin karnınızı salata ve çorbayla doyurmayın hatta tavsiye çorba içmeyin 2 kaşık pilav ile 1 kase çorba aynı kaloride!!!
-öğlen ve akşam yemeklerinde dönüşümlü olarak pirinç pilavı, bulgur pilavı, makarna, mantı ve börek , kıymalı pide gibi yağlı hamur işleri bulundurun, ekmek yerine bunları yiyin
-et+sebze+yoğurt ihtiyacınız kadar yiyin
-yapabiliyorsanız reflünüz yoksa doyduktan sonra 1 bardak su için bu mideyi büyütür
- yiyebilirseniz meyveyi yemeğin üstüne yiyin yiyemezseniz araöğün yapın ama tek başına yiyin ki sizi acıktırsın:)
-günde bir tatlı öğünü yapın, tercihen araöğün olsun iştahınızı kapatmasın yalnız tatlı olarak tavsiyem tahin helvasıdır her an elinizin altında bulunsun
- bir de gece yatmadan 2 saat önce süt için içine 2 yemek kaşığı RUŞEYM koyun, mideniz alıyorsa bal da koyun.

ayda 2-4 kilo alırsınız evelallah

herşey iyi güzelde meyveyi yemeğin üstüne yemek mideye çok ama çok zarar verir ara öğün yapmak daha iyi olur, sağlıklı olan yemekten 2 saat önce filan yemektir meyveyi bu hususu belirtmek istedim :) :49:

Yasaklar

Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.

Turşu, karabiber, acı biber ve sütten uzak durunuz .

En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.

Her türlü kaymak ve katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır.

Kızlar sütten uzak durun diyor saçma değil mi ???

yaa ben çayı çok seviyorum iki bardak az ve acıdanda uzak kalamam yaa acı iştah açar bi kere birde ben urfalıyım yani acının memleketi burası burda hemen her yemeğimiz acı olur :)) :16:
sütün yasak olması da saçma tabi ki sizin de dediğiniz gibi ...

herşey iyi güzelde meyveyi yemeğin üstüne yemek mideye çok ama çok zarar verir ara öğün yapmak daha iyi olur, sağlıklı olan yemekten 2 saat önce filan yemektir meyveyi bu hususu belirtmek istedim :) :49:

yaa ben çayı çok seviyorum iki bardak az ve acıdanda uzak kalamam yaa acı iştah açar bi kere birde ben urfalıyım yani acının memleketi burası burda hemen her yemeğimiz acı olur :)) :16:
sütün yasak olması da saçma tabi ki sizin de dediğiniz gibi ...

Sut yediklerimizi cabuk hazmettirir. Yani bende oyle bir etkisi var:37:

Fazla demli cay icmedigim icin pek sorun olmaz sutu bir kac haftada bir icmem..
Ay bazi kahvaltida yedigim seyler sutsuz olmaz yaaa..
Neyse bakcaz artik :1: cici bebede deneyebilirsiniz kizlar oda kilo yapiyor :1:[/QUOTE
bak bakalım :))
evet cici bebeyi her gece sütle karıştırıp birazda bal yada pekmez ekleyip yemek gerekiyormuş burdan öğrendiğim kadarı ile ve yapıp öyle kilo alcaz inş :))
ben çok hareketli biriyim hiç umudum yok ama bakalım :)

Bende varım bende :46:

19 yaşındayım :10:
39 kiloyum :50:
1.60 boyundayımm
45 olmak istiyorum :33:

Yalnız bişey sormak istiyorum kızlar bu iştah açıcı surup çok mu uyku yapıyo ben çalışıyorumda eczacı anneme olmaz doktora sorsun ben veremem demş :47:

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuştum boy 1 74 kilo 52 ye yakın :) hedef 2 ayda 57 olmak. Su mamayı düzenli yapabilsem kesin olacak bu is biliyorum ama hele bu havada sıcak süt ağır geliyor. Hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız insallah:16:

1.60 boyundayımm

Yalnız bişey sormak istiyorum kızlar bu iştah açıcı surup çok mu uyku yapıyo ben çalışıyorumda eczacı anneme olmaz doktora sorsun ben veremem demş :47:

basbaya uyku yapıyor tatlım . doktor bana okul zamanın da yasakladı . dikkat dağınıklığı uyku ve sersemlik gibi biçok etki yapıyor :14:

-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef

Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka ----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM ----------1.55 ---------- 43 ---------- 55
Pretty ----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli ----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz ----------1.60 ---------- 39 ---------- 45

İsimleri yazılı olmayanlar , boy kilo ve hedefini yazsın kızlar .

Son düzenleme:
Öğle yemeğinde kendimi öyle zorladım ki tavuk şiş pilav patates kızartması yoğurt ve salata yedim :1:

1.60 boyundayımm

evet sürekli uyumak istiyo insan kalkınca da baş ağrısı sersemlik filan yapıyo genelde

Yazmayı unutmuştum boy 1 74 kilo 52 ye yakın :) hedef 2 ayda 57 olmak. Su mamayı düzenli yapabilsem kesin olacak bu is biliyorum ama hele bu havada sıcak süt ağır geliyor. Hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız insallah:16:

inşallah tatlımm :16:

ya bide ben boyumun ölçüsünü yanlış vermişm :S boy 1.55 deil 1.65 canım tabloda görünce farkettim

Back