- 12 Nisan 2024
- 55
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin cok sagolunBu durumda en iyisi bu olacak bence. Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin cok sagolunBu durumda en iyisi bu olacak bence. Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
3 ay icinde 1 kere oldum vurdurduktan 32 gun sonra ama 1 gun bile surmedi adetim.3 aylık iğneden sonra hiç adet olmadin demi yani 3 ay boyunca?
Evet o iğneler maalesef mahvediyor döngüyü bir kere vuruluyorsun 3 ay gidiyor3 ay icinde 1 kere oldum vurdurduktan 32 gun sonra ama 1 gun bile surmedi adetim.
Evet o yuzden bat ne zaman hic bilemiorumEvet o iğneler maalesef mahvediyor döngüyü bir kere vuruluyorsun 3 ay gidiyor
Anladım canım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum 21+7 3. Beyaz hapa gelince regl oldum acaba hep öylemi gider bilmiyorum bu 2. Kutum şuanEvet o yuzden bat ne zaman hic bilemiorum
Evet dogum kontrol haplarinda hic şaşmiyor adet oluosunAnladım canım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum 21+7 3. Beyaz hapa gelince regl oldum acaba hep öylemi gider bilmiyorum bu 2. Kutum şuan
rica ederimm yaptığın zaman etiketlersen yorum yaparım hayırlısı olsun hakkındaIlk idrar ile deneyeyim o zaman cook tesekkur ederimm
Tabiki cok tesekkurlerrica ederimm yaptığın zaman etiketlersen yorum yaparım hayırlısı olsun hakkında
rica ederimm yaptığın zaman etiketlersen yorum yaparım hayırlısı olsun
canım silik çıkmış tabiki de vazgeçme adet olana kadar umut herzaman vardırEki Görüntüle 3532501
İlk idrarla yaptim sabah sence 1 hafta sonra tekrar edeyim mi yoksa vazmi geceyim
Ya bu site de sizlerde olmasaniz vallahi kime derdimi anlatip care bulurdum inan bilmiorum Annem rahmetli olunca yapayanliz hissediorum esimde ne anlar boyle çubuk işlerinden gercekten cok tesekkur ederim umudum hala var cok sagoluncanım silik çıkmış tabiki de vazgeçme adet olana kadar umut herzaman vardır
istediğiniz zaman yazabilirsiniz özelden de müsait oldukça yanıtlarımYa bu site de sizlerde olmasaniz vallahi kime derdimi anlatip care bulurdum inan bilmiorum Annem rahmetli olunca yapayanliz hissediorum esimde ne anlar boyle çubuk işlerinden gercekten cok tesekkur ederim umudum hala var cok sagolun
Tesekkut ederim cok sagolistediğiniz zaman yazabilirsiniz özelden de müsait oldukça yanıtlarım