• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Duyurusu !!

besleyıcı olmasa dr bana sabah 2 kasık ye demezdı cnm we gercekten ıstah acıo ama yemekten once alınırsa ıstah kapatıo. kan degerlerınıde yukseltıo ıstersen yıne bı arastr ben arastrmıstım
doktor dediyse öyledir ya. ben de içiyim o zaman. zaten denemediğim bişey kalmadı son 3-4 kilo eksiğim var :)

doktor dediyse öyledir ya. ben de içiyim o zaman. zaten denemediğim bişey kalmadı son 3-4 kilo eksiğim var :)

alırsın ya zaten sen 50 kılo olmustun dımı bundan sonrasıda gelır yanı neden olmasın gunde 2 yada 3bardak sut ıc aralarda meywede ye dr bunları da demıstı:52::52::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
alırsın ya zaten sen 50 kılo olmustun dımı bundan sonrasıda gelır yanı neden olmasın gunde 2 yada 3bardak sut ıc aralarda meywede ye dr bunları da demıstı:52::52::1:

evet 50 olmuştum da 49a düştüm yine :1:
cici bebe alamadım hala başlıyıcam.ona başlayıncaya kadar süt içiyim bari.hemen gidip bir bardak süt alıyorum :56:

evet 50 olmuştum da 49a düştüm yine :1:
cici bebe alamadım hala başlıyıcam.ona başlayıncaya kadar süt içiyim bari.hemen gidip bir bardak süt alıyorum :56:

olsun olsun alırsın ben bı 45 ın ustunu goreım bende emın olucam ınsallah kendımden de ıste hayrlısyla:26: ya bıse dıcem sen kac gunde aldın kıloları ben 5 gunde 2 kılo aldım cokmu yuklendımkı kendıme ama dr werdıgı lısteyı yapıorum saglıksız deglıdr heralde dmıı ?

olsun olsun alırsın ben bı 45 ın ustunu goreım bende emın olucam ınsallah kendımden de ıste hayrlısyla:26: ya bıse dıcem sen kac gunde aldın kıloları ben 5 gunde 2 kılo aldım cokmu yuklendımkı kendıme ama dr werdıgı lısteyı yapıorum saglıksız deglıdr heralde dmıı ?
ben 10-15 günde 2 kilo almıştım. 5 günde 2 kilo aldığını yazmıştın okuduğumda tuhaf geldi yani bu sefer çatlak falan oluşur vücudunda.çok fazla yüklenme birden bence.
çünkü benim erkek arkadaşım böyle çok kısa sürede kilo almış çok zayıfmış. hala şişman değil ama vücudu çatlak dolu ona dikkat et sen de :26:

ben 10-15 günde 2 kilo almıştım. 5 günde 2 kilo aldığını yazmıştın okuduğumda tuhaf geldi yani bu sefer çatlak falan oluşur vücudunda.çok fazla yüklenme birden bence.
çünkü benim erkek arkadaşım böyle çok kısa sürede kilo almış çok zayıfmış. hala şişman değil ama vücudu çatlak dolu ona dikkat et sen de :26:

dogru soluosun ama ıste dr ole dedı dıye yaptm ama ustelık dr dedgınn tamamını uygulamadm ole dusun yanı. belkı eskıden bırıken kalorılerden dolayıdır ya bıde ben en son 10 gun once tartılmıstım 43tum sonra 5 gun oldu bu dıyete baslayalı dun tartıldım 45 geldım belkı 10 gunde almısımdır bılemedımkı sımdı:26::26:

dogru soluosun ama ıste dr ole dedı dıye yaptm ama ustelık dr dedgınn tamamını uygulamadm ole dusun yanı. belkı eskıden bırıken kalorılerden dolayıdır ya bıde ben en son 10 gun once tartılmıstım 43tum sonra 5 gun oldu bu dıyete baslayalı dun tartıldım 45 geldım belkı 10 gunde almısımdır bılemedımkı sımdı:26::26:
hmm bak öyle olabilir 10 günde almışsındır. zaten doktor 2500 kalorilik diyet vermiş o iki günde 5 kilo aldırmaz. ben 50ye çıkmaya çalışırken güne 2700 küsür kalori yiyordum
ancak 1buçuk ayda 5 kilo oldu yani :1:

hmm bak öyle olabilir 10 günde almışsındır. zaten doktor 2500 kalorilik diyet vermiş o iki günde 5 kilo aldırmaz. ben 50ye çıkmaya çalışırken güne 2700 küsür kalori yiyordum
ancak 1buçuk ayda 5 kilo oldu yani :1:

hm oyledır madem:2: yıne de umutlanmıstım yaaa 5 gunde aldım bı ayda tas gıbı olurum dıe pehh:53::14:

bence hiç moralini bozma yavaş ve saklıklı olarak kilo alırsın asıl o zaman taş gibi olursun :34:

ne kadar sabırsızım bu dedklerın dogru ama benı tatmın etmıoo hemen kılo ıstıyorum :84: :84: zaten kpssyle aynı anda zor yurutuorum bu kılo olayını puf hayrlısı olsun ne dıyım:3:

ınsallah cnm yok kız ne kucugu 23 yasındayım bu yıl mezun oldum ıste :D

ınsallah kolayca bıtrrsın o zaman:) benım cıkmam lazım hadı byyy:118:

cnm dıyetsyenn gunde2500 kalorı almam ıcın werdıgı lıste. bayagı uzun ama genel hatlaryla soleym sabah peynır zeytın recel pekmez bal arada sut yada yogurt oglen corba sebze yemegı we pılaw yada makarna. yemek yoksa salatann ustune yag ekleyerekte yenılebılrmıs. aksamda aynı mönü gecede beyaz peynir. tabi gunde toplam 11 dılım ekmek we ogun aralarında meywe yenılecek. bu lıstede ewde olmayanlar warsa ekmegı fazla yedm yada olan baska bıseyı fazla yıyp dengeledm cnm mama falan aldırıo ama mutlaka 3 ogun yemek lazm:nazar:

canım ben çalışıyorum sabah kahvaltı yapamıyorum ancak kalkıyoruz hazırlanıyoruz aslında biraz erken kalksam zaman yaratabilirim ama mesela bir dilim ekmeğin üzer,ne peynir reçel sürsem öyle yesem sonra bir de haşlanmış yumurta yesem ben hazırlanırken haşlanır ne de olsa. Meyve bazen yemekhanede çıkıyor ama akşam yiyorum genelde acaba işyerine mi alsma da yesem. Öğle yemeğini işte yiemiyorum yemekler pek iyi olmuyoe ve hepsini bitiremiyorum. Ama zorlayacağım demek ki. Daha çok akşama yüklensem mesela akşam az oturup yatıyoruz ya akşam yemeklerini güzel yesem, meyvemi daha çok tüketsem pekmez falan sabahta çıkmadan içerim.Yatmadna acıkıyorum biraz zaten o arada da bebe bisküvisini yerim sütle, muzlu süt falan yaparım diyorum.Ceviz,fındık gibi şeyleri de işyerinde yiyebilirim deneyeyim bakalım..

Back