- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
ya bide aslında neyi onemsedigine göre değişiyor buMemurlara daha uygun veriyorlar kiraları, fiyatlarisisiriyorum.com'a bakınca hep öyle denk geldim. Bir de evine arkadaş arayan ilanlar da oluyor. Apartlarda oda kiralama da var. Lojman ihtimali de var. Yeni atanan iş arkadaşlarınızla kalma durumunuz da var. Var da var.
Siz istediğiniz illeri yazın. Kirası daha ucuz diye kötü koşullarda çalışma zorunda kalmak işkence haline gelir sizin için.
Memurların lojmanda oturma hakkı var diye yazdım. Hemşireler hariç gibi bir durum yoktur sanırım. Varsa bilmiyordum.hemşirelere lojman mi var ya
bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadımMemurların lojmanda oturma hakkı var diye yazdım. Hemşireler hariç gibi bir durum yoktur sanırım. Varsa bilmiyordum.
5 yıl oturma hakkı olduğu için yer boşalır diye düşündüm. Sadece Ankara için düşünmemiştim aslında. Küçük illerde de olabilir.bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadım
hemşire de duymadım ama varsa bile bu ekonomide Ankara'da boş yer olduğunu sanmıyorum
bu hemşire doktor/ hastane çalışanı vsnin lojman hakkı var mı net bilen biri yazsa keske.5 yıl oturma hakkı olduğu için yer boşalır diye düşündüm. Sadece Ankara için düşünmemiştim aslında. Küçük illerde de olabilir.
Ya böyle erkekler imalı imalı ilanlar koyuyorlar ya ondan da biraz tırsıyorum.Memurlara daha uygun veriyorlar kiraları, fiyatlarisisiriyorum.com'a bakınca hep öyle denk geldim. Bir de evine arkadaş arayan ilanlar da oluyor. Apartlarda oda kiralama da var. Lojman ihtimali de var. Yeni atanan iş arkadaşlarınızla kalma durumunuz da var. Var da var.
Siz istediğiniz illeri yazın. Kirası daha ucuz diye kötü koşullarda çalışma zorunda kalmak işkence haline gelir sizin için.
Vallahi Hakkari merkez falan bizim bölümde daha yüksek kapatıyor. İlçeler düşük oluyor.ya bide aslında neyi onemsedigine göre değişiyor bu
Hakkari'nin ilçesinde yalnız yaşamayı Ankara'nın göbeğinde ev arkadaşına tercih ederim ben , konu sahibi önceliklerini ivedi şekilde belirlemeli
Vallahi çıplak maaş yanlış bilmiyorsam on dört bin olması lazım. Hemşirelikte çok oynuyor ama. Teşvik, hastane, nöbet, riskli birim falan bunlar çok oynatıyor.alacağınız maaş belli mi ?
biliyorum muhtemelen 20 yi bulurVallahi çıplak maaş yanlış bilmiyorsam on dört bin olması lazım. Hemşirelikte çok oynuyor ama. Teşvik, hastane, nöbet, riskli birim falan bunlar çok oynatıyor.
Hakkari'yi örnek verdim ya pek gelişmemiş bir yer yaVallahi Hakkari merkez falan bizim bölümde daha yüksek kapatıyor. İlçeler düşük oluyor.
Kadınlar da yanlarına istiyor. Zaten erkek olup da bayan ev arkadaşı ilanı verenin niyeti bellidirYa böyle erkekler imalı imalı ilanlar koyuyorlar ya ondan da biraz tırsıyorum.
Bir de yatak odasından çift kişilik yatak üzerine gecelik fotoğrafı koyuyorlar. Ay tırstımmKadınlar da yanlarına istiyor. Zaten erkek olup da bayan ev arkadaşı ilanı verenin niyeti bellidirİlan detaylarına bakınca çüüüş çekiyorsunuz
2 hafta once esimin amcasina 3+1 ikinci kat merkezi sistem ildem toki binasini 3500 e tuttular. Evet cok pahali veren var ama orta ayar evler de varBen 1+1 üç bine falan rastladım. O yüzden yazdım.
Sehir hastanesinin orda 1+1 esyali kiralik daireye 5250 yazmislar bence cok iyi2 hafta once esimin amcasina 3+1 ikinci kat merkezi sistem ildem toki binasini 3500 e tuttular. Evet cok pahali veren var ama orta ayar evler de var
20 yi bulmuyor hastane maaşı tanıdığım var 10 yıla yakın da çalışmışlığı var 17 falan o da doğu tazminatı varbiliyorum muhtemelen 20 yi bulur
evin kirası 7/8 bin olsa bile gecinirsiniz
doğu tazminatı kaldı mı maaslarda ya ?20 yi bulmuyor hastane maaşı tanıdığım var 10 yıla yakın da çalışmışlığı var 17 falan o da doğu tazminatı var
bana mı sordunuz ?Sizin mesleğiniz ne?
Yani çok yüksek maaş verseler bile öyle eski evlere o paraları vermeyi mantıklı bulmuyorum. Keşke apart imkanı daha çok olsa.
doğu tazminatı kaldı mı maaslarda ya ?
lisans mezunu hemşire mi tanıdığıniz