Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

ya bide aslında neyi onemsedigine göre değişiyor bu
Hakkari'nin ilçesinde yalnız yaşamayı Ankara'nın göbeğinde ev arkadaşına tercih ederim ben , konu sahibi önceliklerini ivedi şekilde belirlemeli

Memurların lojmanda oturma hakkı var diye yazdım. Hemşireler hariç gibi bir durum yoktur sanırım. Varsa bilmiyordum.
bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadım
hemşire de duymadım ama varsa bile bu ekonomide Ankara'da boş yer olduğunu sanmıyorum

bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadım
hemşire de duymadım ama varsa bile bu ekonomide Ankara'da boş yer olduğunu sanmıyorum
5 yıl oturma hakkı olduğu için yer boşalır diye düşündüm. Sadece Ankara için düşünmemiştim aslında. Küçük illerde de olabilir.

Ya böyle erkekler imalı imalı ilanlar koyuyorlar ya ondan da biraz tırsıyorum.

Konuyu okuyunca üzüldüm 23 yaşında bir genç insanın tam gezecek tozacak festivaller partyler sinemalar yapacağı zamanları böyle ekonomik bataklıkta debeleşmesi hayal ettiği şehirde hayal ettiği evde yaşamak varken hiç bilmediği şehirleri sırf kiradan kaynaklı işaretlemesi çok ucuzu bu hale getirenler utansın.
çok değil bundan sadece bi kaç yıl öncesi memur oldum rahat ederim mantığı vardı garanti maaşları ortalamanın üstü bir yaşam konfor alanı. Günümüzde memurlar bir birini tanımadan dört duvar arasına giriyor yazık.
Her şey gönlünce olsun güzel kardeşim. Ne tavsiye edilir bilmiyorum ve kahroluyorum ama sen olsan ne yaparsın dersen ben aileden arınmışsam ve tek başıma hayatımı kutacaksam(eski konularından bahsediyorum) ben Ankara veya başka gelişmiş şehirlere giderdim. Pahalı evet ama gençliğimi çürütmezdim gençlik parayla alınmıyor bu güzelim yıllar geri gelmiyor. 3 öğün değil 2 öğün beslenir 4 pantolon değil 2 pantolon alırdım ama sosyal hayatım olacak bir il tercih ederdim.
Aile ile gideceksem farketmez artık ucra şehirler de olabilir

ya bide aslında neyi onemsedigine göre değişiyor bu
Hakkari'nin ilçesinde yalnız yaşamayı Ankara'nın göbeğinde ev arkadaşına tercih ederim ben , konu sahibi önceliklerini ivedi şekilde belirlemeli
Vallahi Hakkari merkez falan bizim bölümde daha yüksek kapatıyor. İlçeler düşük oluyor.

Vallahi çıplak maaş yanlış bilmiyorsam on dört bin olması lazım. Hemşirelikte çok oynuyor ama. Teşvik, hastane, nöbet, riskli birim falan bunlar çok oynatıyor.
biliyorum muhtemelen 20 yi bulur
evin kirası 7/8 bin olsa bile gecinirsiniz

Sizin mesleğiniz ne?
Yani çok yüksek maaş verseler bile öyle eski evlere o paraları vermeyi mantıklı bulmuyorum. Keşke apart imkanı daha çok olsa.

Ya böyle erkekler imalı imalı ilanlar koyuyorlar ya ondan da biraz tırsıyorum.
Kadınlar da yanlarına istiyor. Zaten erkek olup da bayan ev arkadaşı ilanı verenin niyeti bellidir İlan detaylarına bakınca çüüüş çekiyorsunuz

Ben 1+1 üç bine falan rastladım. O yüzden yazdım.
2 hafta once esimin amcasina 3+1 ikinci kat merkezi sistem ildem toki binasini 3500 e tuttular. Evet cok pahali veren var ama orta ayar evler de var

2 hafta once esimin amcasina 3+1 ikinci kat merkezi sistem ildem toki binasini 3500 e tuttular. Evet cok pahali veren var ama orta ayar evler de var
Sehir hastanesinin orda 1+1 esyali kiralik daireye 5250 yazmislar bence cok iyi

Sizin mesleğiniz ne?
Yani çok yüksek maaş verseler bile öyle eski evlere o paraları vermeyi mantıklı bulmuyorum. Keşke apart imkanı daha çok olsa.
bana mı sordunuz ?

Yani bence de kira maas oranı yüzde 10 olmalı ama Türkiye'ss çoğu insan yarısını veriyor kiraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…