Siz Sakarya'da mıydınız? Yani demek istediğiniz Marmara gelirse bile doksan dokuz sonrası yapıları tercih etmek mi?Yok sizi anlıyorum ama 99 u görmüş şehirlerde Ben bunu dışarıdan gelenlere hep söylerim yorgun yapılardan uzak durun
Mesela çok hasarlı bir bölgede yapıların tamamı öğrenci yurdu. Ne güzel dimi, biz sokağa girmeye korkardık
Asfaltı kazdılar binayı boyadilar sahibi başka eve geçti bina 24 yıldır öğrencilere yurt. Yillar once denk geldi Minibüste bir kızcağız anlaşmıştı denk geldi yapmayın dedim başka muhite yolladım kız vazgecmisti
Simdi sizde göreceksiniz yanından geçmeye korktuğunuz yapıları 1 kat indirecekler coktuyse yolu kazacaklar binayı boyayacaklar hadi bakalım devam.
anladım bu dediklerinizde haklısınız ben tamamen maddi odaklı bakıp cevapladim birde hiçbir yer konteyner kadar güvende hissettirmezHatay'da değilim ama deprem illerinden birindeyim. Gerçekten psikoloji falan kalmadı artık. Sürekli artçı oluyor. Sorunlar çok fazla, her şey sıkıntı şu an. İller ters düz oldu resmen. Hiçbir şey kalmadı. Mevcut personele bile konteyner henüz verilmedi. Yeni gidenlere uzun bir süre çadır seçeneği görünüyor. Ne zaman konteyner verilir kaç personel bir arada kalır, belirsiz. İller uzun bir süre kendine gelemez gibi görünüyor. Daha ağır hasarlı binalar bile yıkılmadı.
sizinle beraber şehire atanacak insanlar olacak onlarla beraber bir eve çıkabilirsiniz ya da başka ile tayini olanlar gidecek onların yerine ev arkadaşı arayanlar olabilirEmin misiniz kolay bulunacağına?
Nerde bu dediğiniz binaAğır hasarlı ev fakat orta hasara cevrilmis ve 24 yildir kullaniliyor ust katlardan 2 kat alinmis, alt kat depo. Depoyu 6 7 yıl önce tadilat ile sadece 4 duvar bıraktılar. 1 tane bile kolonu yok. Apartman sesini çıkarmadı yarısı satmaya çalışıyor ztn.
Ankara'da o da yok. Apartta pek göze çarpmıyor sanki. Hep 3+1 eski evler falan var.vala biriyle aynı evde yaşayacağınıza tek kişilik yurt odası arayın bence.
hic tanımadığınız biriyle yaşamakta bana makul gelmiyor yaAnkara'da o da yok. Apartta pek göze çarpmıyor sanki. Hep 3+1 eski evler falan var.
Güvenebilecekseniz bulursunuz. Hatta Bağlıca tarafında sadece kadınlara özel daireler var. İnternet bulup falan araştırsanız iyi olur. Madem son gün yarınEv arkadaşı bulmak zor mu acaba?
Bana da gelmiyor. Hatta eskiden mümkün değil ortak evde yapmam diyordum. Ama insan bakınca mecbur kaldığında her şeyi yaparmış gibi geliyor göze şimdi. Ay bilmiyorum, gerçekten elim ayağım titriyor.hic tanımadığınız biriyle yaşamakta bana makul gelmiyor ya
En pahalı şehir bile atanmamaktan iyidir bence. ( senin eski konularından şu an içinde bulunduğun durumu bildiğim için bu yorumu yapıyorum.) Ankarada öğrenci çok var. Bence ev arkadaşı bulursun. Kira ve yaşam koşulları hakkında bilgim yok maalesef.Deprem bölgesindeyim, internetim kısıtlı. Bu yüzden detaylı araştırma yapamadım. Buraya konu açıyorum.
Sağlık Bakanlığı atamalar için deprem bölgesine ağırlık verdi. Deprem bölgesi dışında diğer şehirler çok az alım yapıyor, çok çok az. En sevdiğim şehir Eskişehir hiç alım yapmıyor mesela. Oysa ilk sıraya Eskişehir Şehir Hastanesi yazarım mutlaka diyordum. Tercih listeme Bursa, Balıkesir, Sakarya, Bolu (Buraya kadar olan iller Marmara depremi açısından riskli iller ama bilmiyorum silsem mi silmesem mi, onları da silince il kalmıyor. ) Zonguldak, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Çankırı bu illeri yazdım. Ankara Etlik Şehir ve Bilkent Şehir hatrı sayılır bir alım yapıyor. Ama çevremdeki insanlar Ankara yazacağına hiç atanma daha iyi kiralar çok kötü, diyorlar. Sarı siteden baktığımda gerçekten yüksek görünüyor. Ama sitelerden konuştuğumda metro durakları üzerinde uygun ev de var, diyen oluyor. Bu yüzden şehre hakim birinden fikir alsam çok iyi olacak. Tercih danışmanları sana Ankara gelmesi kuvvetli bir ihtimal, diyorlar. Bir de Ankara apart yönünden falan uygun mu? Yarın son gün, elimde doğru düzgün bir liste yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ben 1+1 üç bine falan rastladım. O yüzden yazdım.Kayseri adina konusabilirim ben. Ulasim cok kolay sehir hastanesinin orda toki konutlari var 5 6 bin gibi galiba kiralari.
Bilmiyorum. Normalde hijyen, gürültü falan çok disiplinli bir insanım. Çadırda kaldığım dönem bile o psikolojide buz gibi suyla çamaşırlarımı elimde yıkayıp temiz giyiniyordum. Ev arkadaşı ile asla yapamam diyordum ama insan mecbur kalınca her yolu düşünüyor.Ankarada milyon tane imkan var.Ev arkadaşı mutlaka bulunur oraya atanmış memurlar öğrenciler hepsi zengin değiller ya illaki sizin durumunuza birileri vardır.Puanınız kaç bölüm neydi
Benim tüm konularımı okuyan biri sezonluk dram dizisi izlemiş kadar olur herhalde.En pahalı şehir bile atanmamaktan iyidir bence. ( senin eski konularından şu an içinde bulunduğun durumu bildiğim için bu yorumu yapıyorum.) Ankarada öğrenci çok var. Bence ev arkadaşı bulursun. Kira ve yaşam koşulları hakkında bilgim yok maalesef.
hemşirelere lojman mi var yaMemurlara daha uygun veriyorlar kiraları, fiyatlarisisiriyorum.com'a bakınca hep öyle denk geldim. Bir de evine arkadaş arayan ilanlar da oluyor. Apartlarda oda kiralama da var. Lojman ihtimali de var. Yeni atanan iş arkadaşlarınızla kalma durumunuz da var. Var da var.
Siz istediğiniz illeri yazın. Kirası daha ucuz diye kötü koşullarda çalışma zorunda kalmak işkence haline gelir sizin için.