Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Siz Sakarya'da mıydınız? Yani demek istediğiniz Marmara gelirse bile doksan dokuz sonrası yapıları tercih etmek mi?

anladım bu dediklerinizde haklısınız ben tamamen maddi odaklı bakıp cevapladim birde hiçbir yer konteyner kadar güvende hissettirmez
benim adiyamandaki doktor arkadaşlarım neredeyse ilk haftadan konteynerda kalıyorlar,
geçici görevlendirme vs ile gelenler çadırda kalıyordu hep

Emin misiniz kolay bulunacağına?
sizinle beraber şehire atanacak insanlar olacak onlarla beraber bir eve çıkabilirsiniz ya da başka ile tayini olanlar gidecek onların yerine ev arkadaşı arayanlar olabilir
eskiden bi memur maaşıyla ankarada tek başına yaşanırdı ama şimdi zor

Nerde bu dediğiniz bina

Konteyner ev verirlerse iyi olur, en azından çocuk yok sizde. İdare edilebilir.
Maddi anlamda diğer sehirler zorlar, ev kiralari arşa çıktı. İnsanlar deprem bolgesinden kaçtı, firsatcilara da gün doğdu.

hic tanımadığınız biriyle yaşamakta bana makul gelmiyor ya
Bana da gelmiyor. Hatta eskiden mümkün değil ortak evde yapmam diyordum. Ama insan bakınca mecbur kaldığında her şeyi yaparmış gibi geliyor göze şimdi. Ay bilmiyorum, gerçekten elim ayağım titriyor.

En pahalı şehir bile atanmamaktan iyidir bence. ( senin eski konularından şu an içinde bulunduğun durumu bildiğim için bu yorumu yapıyorum.) Ankarada öğrenci çok var. Bence ev arkadaşı bulursun. Kira ve yaşam koşulları hakkında bilgim yok maalesef.

Ankarada milyon tane imkan var.Ev arkadaşı mutlaka bulunur oraya atanmış memurlar öğrenciler hepsi zengin değiller ya illaki sizin durumunuza birileri vardır.Puanınız kaç bölüm neydi

Kayseri adina konusabilirim ben. Ulasim cok kolay sehir hastanesinin orda toki konutlari var 5 6 bin gibi galiba kiralari.

Ankarada milyon tane imkan var.Ev arkadaşı mutlaka bulunur oraya atanmış memurlar öğrenciler hepsi zengin değiller ya illaki sizin durumunuza birileri vardır.Puanınız kaç bölüm neydi
Bilmiyorum. Normalde hijyen, gürültü falan çok disiplinli bir insanım. Çadırda kaldığım dönem bile o psikolojide buz gibi suyla çamaşırlarımı elimde yıkayıp temiz giyiniyordum. Ev arkadaşı ile asla yapamam diyordum ama insan mecbur kalınca her yolu düşünüyor.
Hemşirelik, 75

Benim tüm konularımı okuyan biri sezonluk dram dizisi izlemiş kadar olur herhalde.

Memurlara daha uygun veriyorlar kiraları, fiyatlarisisiriyorum.com'a bakınca hep öyle denk geldim. Bir de evine arkadaş arayan ilanlar da oluyor. Apartlarda oda kiralama da var. Lojman ihtimali de var. Yeni atanan iş arkadaşlarınızla kalma durumunuz da var. Var da var.

Siz istediğiniz illeri yazın. Kirası daha ucuz diye kötü koşullarda çalışma zorunda kalmak işkence haline gelir sizin için.

hemşirelere lojman mi var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…