• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın psikiyatri randevum var sizce ilerisi için sorun olur mu?

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 yaşındayım ve uzun zamandır depresyon yaşıyorum artık iştahım da kesildi 3 kilo verdim yarın gidicem ama ilerde meslek hayatımda sorun olur diye korkuyorum psikolog olmak istiyorum olmazsa polislik düşünüyorum yönetmelikte 2 yıl içinde yaşanmamışsa sorun olmayacağı yazıyor ama yine de korkuyorum bilginiz var mı

Tabi ki de hayır, hiç olur mu öyle şey. Ruhsal sağlığınıza yatırım yapmanız, meslek hayatınızı etkilemez.
Ben psikoloji mezunuyum, alacağınız terapi veya ilaçlar mesleğinize engel değil. Özel sektör ve kamu dahil.

Bayılıyorum bu soruya. Bir de otel kaydı sorusuna.
Milyonuncu kere cevap verildi ama bir de ben yazayım hayır ,devlet depresyona girdiğiniz için sizi cezalandırmaz merak etmeyin.

Bayılıyorum bu soruya. Bir de otel kaydı sorusuna.
Milyonuncu kere cevap verildi ama bir de ben yazayım hayır ,devlet depresyona girdiğiniz için sizi cezalandırmaz merak etmeyin.
😂ben şey düşünüyorum, bu insanlar npc olabilir mi. Her ayda 1 böyle konu açıyorlar. İşin ilginci soruyu sorar ve bırakıp giderler, asla cevaba teşekkür etmezler, bir anda kaybolurlar😂
bir de şey var "hayata geç kaldığımı düşünüyorum" falan. benim favori sorularımdan

Back
X