- 30 Mart 2009
- 14.597
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.139
- 1.123
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Helal olsun. Ya kizlar bana guzel tammmm kivaminda bir kisir tarifi verir misinizOnu da yazacaktım da yemek yok demiş sarmalar poğaçalarayy bir zamanlar günlerim vardı masaya bir kurardım açık büfe ahh ahh
Bir çorbada yap mercimek tamamdirFırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
Makarna salatası varmışKismen, bunda ciddi degildimama bari bi ayranasi olsaydi
Tamam cidden cocuklara o kadar soylenmeyeyim o zamanKurabiye sevmeyen çocuk görmedim
Benim arkadaşımın kızı bana her geldiğinde kurabiye yapalım mı diyordu
Ahahaha di mi? Bence deMakarna salatası varmışİkisi fazla olurdu
Bu olabilir miHelal olsun. Ya kizlar bana guzel tammmm kivaminda bir kisir tarifi verir misinizkadinin da konusunu sabote ettim ama hayriniza guzel bir kisir tarifi verin bana da (cocuklar ona da yaprakli pilav diyor agizlarini yediklerim )
Çocuk varsa kurabiye evde sık sık yapılmalıTamam cidden cocuklara o kadar soylenmeyeyim o zaman
Kısır tarifi mi ben öyle değişik kısırlar bilmem standart kısır işte kız ne tarifi zaten biliyorsundurHelal olsun. Ya kizlar bana guzel tammmm kivaminda bir kisir tarifi verir misinizkadinin da konusunu sabote ettim ama hayriniza guzel bir kisir tarifi verin bana da (cocuklar ona da yaprakli pilav diyor agizlarini yediklerim )
Buna hemen bakiyorumBu olabilir mi
Mezeler - Ordövrler - Kısır -Havuç Tarator-Çotanak Zeytinyağı Sponsorluğunda
Merhaba Yemek sayfası takipçileri:KK3: Uzun bir aradan sonra iki tarif ile yine buradayım:KK73: Aslında her ay olduğu gibi bana tarif kalmadı yani sarımsaklı ve sarımsaksız cacık dışında:skandal:Birini nane diğerini pul biber ile süsleyecektim:KK30:.Oysa mevsim dışı sebze pek kullanmam:KK12...www.kadinlarkulubu.com
Olmaz, seker sagliga zararliÇocuk varsa kurabiye evde sık sık yapılmalı
Pekmezli falan yapınBuna hemen bakiyorum
Olmaz, seker sagliga zararli
Bilsek, kararinda tutturabilsek sormayiz heralde di miKısır tarifi mi ben öyle değişik kısırlar bilmem standart kısır işte kız ne tarifi zaten biliyorsundur
Tarator Çotanak ne kız tövbe Bismillah kısır çeşidi mi o daBu olabilir mi
Mezeler - Ordövrler - Kısır -Havuç Tarator-Çotanak Zeytinyağı Sponsorluğunda
Merhaba Yemek sayfası takipçileri:KK3: Uzun bir aradan sonra iki tarif ile yine buradayım:KK73: Aslında her ay olduğu gibi bana tarif kalmadı yani sarımsaklı ve sarımsaksız cacık dışında:skandal:Birini nane diğerini pul biber ile süsleyecektim:KK30:.Oysa mevsim dışı sebze pek kullanmam:KK12...www.kadinlarkulubu.com
Linki tıklaTarator Çotanak ne kız tövbe Bismillah kısır çeşidi mi o da
Pekmezin isiya karsi reaksiyonu hala tartismali biliyorsunuzdur. Ustelik pekmezlerde de seker oluyor cogunluklaPekmezli falan yapın
Deneysel dedin de eşimle ilk evlendiğimizde deneme köftemi yemişti bildiğin içi çiğBilsek, kararinda tutturabilsek sormayiz heralde di miBenim garipler resmen deneysel calismalarimi tuketiyor
Doğrudur.Biz kendimiz yaptık pekmezi ondan şekersiz olduğunu biliyorumPekmezin isiya karsi reaksiyonu hala tartismali biliyorsunuzdur. Ustelik pekmezlerde de seker oluyor cogunlukla
bu pandemi de mısafırFırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
YazikDeneysel dedin de eşimle ilk evlendiğimizde deneme köftemi yemişti bildiğin içi çiğgaribim napsın yediydi çiğ köfte seviyorsun bunu da yersin dediydim
O zaman tabi ki guvenerek tuketirsiniz, bizim yokDoğrudur.Biz kendimiz yaptık pekmezi ondan şekersiz olduğunu biliyorum
Tam tarif değilde kendimin dneme yanılmayla bulduğum bir iki püf noktası var.Helal olsun. Ya kizlar bana guzel tammmm kivaminda bir kisir tarifi verir misinizkadinin da konusunu sabote ettim ama hayriniza guzel bir kisir tarifi verin bana da (cocuklar ona da yaprakli pilav diyor agizlarini yediklerim )
Yok yok bu dediğim 10 sene önceydi şimdi annemi geçtin diyorYazikben coook cok kotu durumda degilim, isin girgirindayim ama kisirim bir turlu birbiri ile ayni olmuyor
O zaman tabi ki guvenerek tuketirsiniz, bizim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?