- Konu Sahibi cikolatalipankek
Benimde çok olduTesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben en son ne zaman caya misafir aldim hatirlamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çok olduTesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben en son ne zaman caya misafir aldim hatirlamiyorum![]()
Pandemi oncesinde de insanlari kolundan tutarak yemege getiriyordum benBenimde çok oldu![]()
Yemekli misafir cidden daha kolay oluyor.Pandemi oncesinde de insanlari kolundan tutarak yemege getiriyordum bensanirim gun icerisinde kimseyle gorusemedigimden aksamlari bol bol vakit gecirmek icin yemekli misafir daha benim tarzim. Bunu da simdi farketmem
![]()
Ben zaten yanlis menu ile sinifta kalirmisimYemekli misafir cidden daha kolay oluyor.
Çay davetleri daha çok çeşit istiyor ve çoğu uğraştırıcı![]()
Neyse gerekirse konu açarsın biz yardım ederizBen zaten yanlis menu ile sinifta kalirmisim![]()
Tesekkur ederimNeyse gerekirse konu açarsın biz yardım ederizTabi mutfağa girip el atamayız.Ama fikir verebiliriz
![]()
Çay çaysıcak bir şey
Çocuklar kurabiyeyi çok seviyor ondan olabilirTesekkur ederimen son cocuklarla salyangoz kurabiye (biz adina oyle diyoruz, aslinda iki renkli kurabiye) yaptik (bu arada benim bu kurabiye takintim nerden geliyor acaba
resmen tek konuda aydinlanma yasiyorum ust uste
) ama benim bebeler ogutucu, kendileri surekli yedigi gibi kopege de yediriyorlar, durduramiyoruz
ben de en son isyan ettim size pasta birek corek yok diye
![]()
Çaysız olur muÇay çay
Evet, kurabiye yaptigimda karinlarini onunla doyurup yemek yemiyorlarÇocuklar kurabiyeyi çok seviyor ondan olabilir![]()
Sıcak bişey aklıma bi o geldiÇaysız olur mu![]()
Benimkiler kocaman oldu hala öylelerEvet, kurabiye yaptigimda karinlarini onunla doyurup yemek yemiyorlarbiraz mola verdik o yuzden hepsine
![]()
Akıl yine akşam yemeğine gittiYok daha neler, corba dururken![]()
Aaa bu normal yani, ben benimkiler obur saniyordumBenimkiler kocaman oldu hala öyleler![]()
Onu da yazacaktım da yemek yok demiş sarmalar poğaçalarYok daha neler, corba dururken![]()
Kismen, bunda ciddi degildimAkıl yine akşam yemeğine gitti![]()
Kurabiye sevmeyen çocuk görmedimAaa bu normal yani, ben benimkiler obur saniyordumiyi madem aralikli pisirelim bari yazik