Yarın misafirim geliyor ne pişirsem acaba

Pandemi oncesinde de insanlari kolundan tutarak yemege getiriyordum ben 🙈 sanirim gun icerisinde kimseyle gorusemedigimden aksamlari bol bol vakit gecirmek icin yemekli misafir daha benim tarzim. Bunu da simdi farketmem 😂
Yemekli misafir cidden daha kolay oluyor.
Çay davetleri daha çok çeşit istiyor ve çoğu uğraştırıcı 🤭

Neyse gerekirse konu açarsın biz yardım ederiz🤭Tabi mutfağa girip el atamayız.Ama fikir verebiliriz🤗
Tesekkur ederim 🥰 en son cocuklarla salyangoz kurabiye (biz adina oyle diyoruz, aslinda iki renkli kurabiye) yaptik (bu arada benim bu kurabiye takintim nerden geliyor acaba 😂😂😂 resmen tek konuda aydinlanma yasiyorum ust uste 🙈) ama benim bebeler ogutucu, kendileri surekli yedigi gibi kopege de yediriyorlar, durduramiyoruz 🙊 ben de en son isyan ettim size pasta birek corek yok diye 😁

Tesekkur ederim 🥰 en son cocuklarla salyangoz kurabiye (biz adina oyle diyoruz, aslinda iki renkli kurabiye) yaptik (bu arada benim bu kurabiye takintim nerden geliyor acaba 😂😂😂 resmen tek konuda aydinlanma yasiyorum ust uste 🙈) ama benim bebeler ogutucu, kendileri surekli yedigi gibi kopege de yediriyorlar, durduramiyoruz 🙊 ben de en son isyan ettim size pasta birek corek yok diye 😁
Çocuklar kurabiyeyi çok seviyor ondan olabilir🤭

Back
X