- 30 Mart 2009
- 14.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.139
- 1.123
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Tamam bu benimkine benziyor iste. Bir de ben arada cig kofte gibi yogura yogura yapiyorum, cigden koyunca, onun tadi efsane oluyor isteTam tarif değilde kendimin dneme yanılmayla bulduğum bir iki püf noktası var.
Sulu seviyorsanız ıslatırken suyunu bir tık fazla, daha tane tane seviyorsanız bulgurun üzerini fazla geçmeyecek kadar su koyun.
Salçasını mutlaka kavurun, çiğ koyanda var ama ozmaan çiğ salça tadı oluyor.
Severmisiniz bilmem ama salçayı kavururken bir diş sarmısak rendeleyin.
Korona o evde halay çekecekBen başlığı görünce şok oldum dedim korona yok mune misafiri
Yukarı kaydıralım benceLinki tıkla
sızın sorununuzmu sızın gibileri yuzunden bız evlerden dısarıya cıkamıyoruz. buda sorun olsun sızlere ve bu vebal unutmayınEvet ağırlıyorum ve bu benim sorunum :)
Yoğurmalı olanda da kavuruyoruz, hatta ona yarı yarıya biber salçasıTamam bu benimkine benziyor iste. Bir de ben arada cig kofte gibi yogura yogura yapiyorum, cigden koyunca, onun tadi efsane oluyor iste
Durun bi de oyle deneyeyimYoğurmalı olanda da kavuruyoruz, hatta ona yarı yarıya biber salçası
Gece gece yoldan çıkasım, kısr yapasım geldi
Deneyin bakalım, afiyet olsun :)Durun bi de oyle deneyeyim
Cok tesekkur ederimDeneyin bakalım, afiyet olsun :)
O konu sahibinin sorunuymuşYasak değil mi misafir ağırlamak?
Ne diyim bilmiyorum bazıları çok rahat gerçektenO konu sahibinin sorunuymuş
Evet ağırlıyorum ve bu benim sorunum :)
Konu sahibinin sorunu bizi hiç ilgilendirmez. Niye kapandik ki dünyaca bizim ayıbımız..bu pandemi de mısafır
bızı ilgılendırmez derken.Konu sahibinin sorunu bizi hiç ilgilendirmez. Niye kapandik ki dünyaca bizim ayıbımız..
Benim sorunum yazmış ironi olarak yazdımbızı ilgılendırmez derken.
pardon can. öfkem sana degık boyle insanlara oglum 2yasında ne gezdı ne dolastı rahatca kosmadı bile 1yıldır evdeyım ben. hıc cıkmadım. istisnadır cıkmam oda acıl durumlarda ama masallah herkes rahatBenim sorunum yazmış ironi olarak yazdım
pardon can. öfkem sana degık boyle insanlara oglum 2yasında ne gezdı ne dolastı rahatca kosmadı bile 1yıldır evdeyım ben. hıc cıkmadım. istisnadır cıkmam oda acıl durumlarda ama masallah neler yazar
Benim kızımda 16 aylık camdan bakıyor hayata daha parkın yüzünü görmedi öyle üzülüyorum ki. keşke gerçekten gezenlere bulassa bu illet bizim sorunumuz olmasapardon can. öfkem sana degık boyle insanlara oglum 2yasında ne gezdı ne dolastı rahatca kosmadı bile 1yıldır evdeyım ben. hıc cıkmadım. istisnadır cıkmam oda acıl durumlarda ama masallah herkes rahat
işte malesef kural tanımıyor insanlarBenim kızımda 16 aylık camdan bakıyor hayata daha parkın yüzünü görmedi öyle üzülüyorum ki. keşke gerçekten gezenlere bulassa bu illet bizim sorunumuz olmasa
Ve bu yüzden insanlar ölüyor. Ekonomi batıyor oysa ne kadar basit. biraz sabretsek şu illet bitene kadar evimizde otursak kimsenin hakkına girmesek.işte malesef kural tanımıyor insanlar
kurallara uysak doktorlarımız bukadar yorulmayacaklardı. okadar insan kaybettıkkı ama acı dustugu yerı yakar herkes anlayamaz o duyguyuVe bu yüzden insanlar ölüyor. Ekonomi batıyor oysa ne kadar basit. biraz sabretsek şu illet bitene kadar evimizde otursak kimsenin hakkına girmesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?