Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

Esin mesafe koymak icin bahane ariyormus bulmus.

Neden sütün gelmesin yahu. 36+0 da doğum yaptım. Acilen doğuma aldılar. Zira bir kaç hafta öncesinde covid geçirmiş o yüzden gebelik zehirlenmesi başlamıştı apar topar sezaryen oldum.
(her yerden kaçıp dikkat ederken başımıza saçma bir yerden geldi hem de)
Sütüm hemen geldi. Düşük kilo ile doğduğu için biraz mama takviyesi de yaptık ama gayet sütüm de vardı.
Çünkü süt 22.hafta itibariyle annenin memesinde hazır bulunuyor. Ve plesentanın anne bedeninden ayrılmasıyla iniyor.
Bazen normal doğum olsa bile bebek tam olarak ememiyor inmiyor onlarda bir kaç gün içinde çözülüyor.
Doğuma değil de emzirmeye hazırlık eğitimi alınmalı gerçekten.

Sağlıkla büyütün inşallah.

Anne baba bu süreçlerde saçma sapan triplere giriyor üzülüyor.

Ruhen güçlü tutun kendinizi.

Kolostrom o kadar güçlü birşey ki bir damlası bile doyuruyor bebişleri.

Canım ya çok üzüldüm adına, eşin senden önce lohusalık sendromuna girmiş

Maalesef nerde sessiz sakin eş (kadın erkek farketmez) onun başında ifrit bir eş oluyor…
Allah kolaylık versin, sağ salim yavrunu kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Gerçekten çok üzüldüm ya

Yani sadece direkt arabayla geliniyor sonucta bi yerde durmadan gelinebilirdi. Kardesim de biliyor takintisini o konuda hakli dedim.
Keşke gelmeselermiş...hem yardıma gel hem kapris çek. Bu şekilde yaşamak zor değil mi Allah aşkına? Hastanede bir sürü hasta olacak, o ameliyathaneyi bir sürü hasta kullanacak, doktor kimbilir kaç tane hastayı doğurtmuş olacak falan... Siz açık havada yenmiş yemeğe hala takılın

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasina☘ mutluluk huzur getirsin inş

Hadi gözünüz aydin,
Çok benzer model bir eşim ve onu idare etme konusunda yeteneksiz bir ailem var.
Yaklaşık 7 yıl önce doğum yaparken ve doğumdan sonra benzer şeyler yaşadım. İnanın herkes torpulendi ve birbirine alıştı. Sen tamam de geç kendine bak yeter.

Çok güzel hiç bu olumsuzlukları düşünmeyin sağlıkla gelmiş çok şükür

Popisiniz yiyorsa herkesi gonderin cocugunuza kendiniz bakin. Hic kimse ne esinizin ne sizin tribinizi cekmek zorunda degil. Bir zahmet dogurmayi goze aldiginiz cocugunuza da bakiverin milletin canini sikacaginiza!

Belki baban karısına yeten gücünün kendisinden genç delimserek damadına yetmeyeceğini düşünmüştür. İnsan karısını döven babam kocamı dövmedi bana kıyamayıp diye övünür mü ya. Bir de alkış tutun karısını döven adama. Böyle kadına böyle koca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…