yarın doguma gidicem cook korkuyorum

Ssouthernssun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
861
4
bugun kızımla son günümüz tek vücutta
eger bu gecede doguramazsam yarın 9da hastanede olacaz
acılmam varsa suni sancı verecek yoksa sezeryana alcakmafoldumben

kızlar bize dua edin kendiliginden gelsin suni sancıdan da korkuyorum sezeryandan zaten ödüm kopuo ne yapcam ben bilmiyorum cok gerginimmafoldumben

rabbim yardımcın olsun canım..kolay bi doğum nasin etsin sana...dualarımızda olacaksın..

ayyyy canım benim yaa kıyamam korkma bitanem rabbim tek nefeste doğurmanı nasip eğlesin bitanem inşallah ohh ne güzel yarını düşün inşallah bu zamanlarda meleğini kucağına almış olacaksın bitanem varmı böyle bir duygu daha

unutursun tatlım gerçi bn hiç doğum yapmadım ama doğuranlar bebeği kucağına alınca acı macı kalmadığını söylüyoyerimseniben

ay bu sipalar hep boyle ya gec kaliyorlar yada beklemedigin bir anda erkenden kapiyi caliyorlar kaydirigubbakcemile3
hic uzulme hic korkma hepimiz ayni yollardan gectik ..
en azindan seninkinin tarihi belli hazirliklisin ben iki gun once dogum hikayemi yazdim
bi oku yasadiklarimi ne kadar sansli oldugunu gorursun ...
Allah yardimcin olsun :)

canım allah yardımcın olsun.rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.ne kadarlık hamilesin şuan ve hangi hastanede yapıcan canım doğumu ?

hayırlısı ile kucağına alırsın umarım canım..sezeryan içinde panik yapma hiç.daha kolay oluyo diye çoğumuz sezeryan seçiyor zaten.haftaya da benim doğumum olacak kısmetse..doktor sezeryanla alıcaz dedi..

telaş yok...meleklerimizi kucağımıza alınca hiiiç bişi hatırlamıycaz..allah yardımcın olsun..

rabbim yardımcın olsun işallah hiç birşeye gerek kalmadan rahim açılır ve kolay bir doğum yaparsın ama stresss yapmamaya çalış

canım benim ay bende heyecan yaptım ne güzel bebeğine kavuşmana az kaldı:) benim daha 7 haftam var
İnşallah gece sancıların gelir açılma olur ve ne olduğunu anlamadan doğuruverirsin canım :Saruboceq:

Allah yar ve yardımcın olsun canım ve bir avazda kurtarsın..darısı bizlere ve bebek isteyen herkese inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…