yarın doguma gidicem cook korkuyorum

hiç korkma canım rahat bırak kendini görceksin bak bi çırpıda alıvermişsin bebişini kucağına allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

canım ya bende 40. haftanın içindeyim ama cahil cesaretimidir nedir doğumun hiç bi türünden korkmuyorum. bence sende cesur ol. binlerce yıldır milyarca kadın doğuruyo nasılsa hemde kaçar tane. kötü olsa 2. yi yapmazlar dimi ama :)
bu arada ben bugün doktoruma suni sancıyı sordum doğuma 15 dk. kala veriyoruz ve normal sancıdan hiç bi farkı yok dedi. onun için suni sancıdan korkma sezaryen desen zaten acısız diye bir sürü kadın tercih ediyo. rahat ol yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah...

Allah bi avazda kurtarsın canım..melekler yardımcın olsun,sağsağlim kavuşursunuz bebişine inşaallah..darısı bizimde başımıza..AMıNNN...

hepiniz cook saolun kızlar salı akşamı 7de sancılarım basladı
hastaneye gittik ebeler dr um catı muayenesi yaptı bebek asagı inmemiş
zaten ne suyum gelmişti ne nişan gelmişti acılmamda 1cmden azdı
suni sancıyla sabaha zordogurursun ve normal dogum degil zor dogum olur dedi ebeler
spinal sezeryan olduk cok rahattı hiiç korkulacak bi durum yokmuş gülerek cıktım ameliyathaneden
3800gr 52cm dogdu kızcem maşallah deyin:)

:nazar:
Allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın kızını... darısı bızlerın basına artık...

Allah analı babalı büyütsün inş.canım darısı bizim başımıza haftaya perşembe sanırım bende sezeryan olacağım çokk korkuyorum...dua edin lütfen...

hiç korkma normal doğum yapan biriyim ve çok memnunum.Sadece birazcık canın yanıyor..Sonra bebişini görünce geçiyor..Hepsini unutuyorsun...Allah yardımcın olsun...Doğumunu yaptıktan sonra göreceksin dünyanın en güzel şeyi kollarında....

cnm bebeğin hayırlı olsun gözün aydın.kolay bir doğum yapmana çok sevindim.allah bizede böylesini nasip etsin.daha sonra özel sorularım olacak sana kib.bu arada adını ne koydunuz sevgiler.

X