Yarın boşanma davasını açıyorum.

Ev de kira üniversite kazanırsam açıktan okuyacam
Toz pembe hayalleriniz var biliyor musunuz ?
Açıktan hangi bölümü okuyup atanıp gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Kpss'ye dediler gibi çalışıp hala atanamayanların ülkesi burası.
Sizde iki çocuk var.
Evlilik sorunlu.
Kadın sıgınma evi olmaz diyorsunuz.
Bence bu adamın huyuna gidip çocukları biraz daha büyütün sonra ne edecekseniz edin.
Ha yok ille boşanacagım diyorsan çocuklarını yetiştirme yurduna ver.
Heba edeceksin onları.
Yaşın çok toy.
Tecrübesizsin.
Dünya çok kötü.
Uni mezunuyum özel sektörde çalışıyorum 10 yıldır anamdan emdiğim süt yeri geldi burnumdan geldi.
Evliyken ben bunları yaşadıysam sen neyine güveniyorsun kuzu ?
Müge Anlı'da haber olursun vallahi.
Adamın fiziksel şiddeti sana ve çocuklara yok ise evine de maddi anlamda yardım ediyorsa zaten sevmiyorsun, aldatmasını umursama kendine gelene dek.
Ama o zaman bu zaman değil.
Harcarlar seni de, evlatlarını da.
Etme eyleme aklını başına devşir.

Son düzenleme:
Ben hic bi konuda akıl vermedim okumaya calısmasına güclü olmasını takdir ettim artık okuduklarınızı anlayamaz olmussunuz acil sifalar lütfen beni etiketlemeyin

2 tane kişisel gelişim kitabı okuyarak Amerikan rüyası yaşanır sanıyor. 2 küçük çocukla gencecik işsiz güçsüz bir kadının ortada kalmasının ne demek olduğundan da haberi yok zaten

Ben hic bi konuda akıl vermedim okumaya calısmasına güclü olmasını takdir ettim artık okuduklarınızı anlayamaz olmussunuz acil sifalar lütfen beni etiketlemeyin
peki okuduklarını anlayan mikkemel hanım burda kim kadına okuma meslek edinme dedi. bizim derdimiz daha yumurtadan çıkmadan ben kartalım deyip göklere süzülmeye kalkması. diyoruz ki dur bi büyü sonra üç yoksa seni avlarlar

Beni neden etiketliyorsun? Canın mı sıkılıyor? Ben okuma kpss vs arzusu gelistirmesini yüreklendirdim ve evden ayrıl yada ayrılma diye bisey diyemem bu konuda akıl veremem dedim.. yorumunu yapacaksan konu sahibine yap,
Hayırdır lakayit cevaplar falan ?
Bir yarana dokundu heralde verilen cvp.
Beni bir daha bir yorumuna etiketleme yorumumu önce iyi oku. Ben evden ayrıl ayrılma diye bisey demedim insanların kaderlerini değistirecek hususlarda akıl verilmemesini gerektiğini bilecek kadar bu yollarda yürüdüm… hadi güle güle

Hayal aleminde yaşıyorsun açıktan okul okuyunca ne olacak tüm iş yerleri kucak açıp sizi mi bekleyecek ? İki okul okuyanlar bile işsiz ülkede biraz gercekci ol kaptırmıssin bi hayal alemindesin. Okuyup ayaklarının uzerinde durma isi evlenmeden cocuktan once olacakti hadi olmadi imkanlar diyelim o zaman cocuklarin önceligin olacak. İki bebekle nereye gidiyosun hasta bakmak kolay mi, tut ki isler yolunda gitmedi o zaman ne olacak. Üniversite yerine meslek edindirme kuslarina git meslek edin sonra bi ise gir bi kac sene calis paran kenarda dursun cocuklarin buyusun sonra bak yoluna maceralara atilma cocuklarinida perisan etme. Neler duyuyoruz bu devirde mantik her seyden once gelecek adama katlanmak zorundasiniz. Üzmek istemem ama muhtacsiniz meslek yok is yok iki cocuk var biri zaten bebek en azindan kres okul donemine gelirlee sizinde geliriniz isiniz oturur.

22 yaşındayım bir becerim yok maalesef yani daha doğrusu baba evinde fırsat bırakmadılar Koca evinde de çocuklarım oldu iki kızım var biri üçe yeni girdi diğeri 15 aylık
Burada ablaların çok gerçekçi yorumlar yapmış hayatın gerçeklerini söylemişler sana onları dikkate al derim. Daha çok gençsin çocukların çok küçük meslek yok paran yok sığınacağın kimse yok. Hasta bakmak kolaymı hadi hasta öldü 2 çocukla ne yapacaksın o zaman çocuklarla ortada kalırsınız rezil olursunuz. Fiziksel şiddet yoksa çocuklarının biraz büyümesini bekle en azından küçüğü 4 , 5 yaşına gelesiye kadar bekle. çocuklarınında seninde kalacak eviniz var en azında evinize bakan var o şekilde düşün Bırak kocan aldatıyorsa aldatsın görmemezlikten gel zaten sevmiyormuşsun hiç tartışmaya bile girme çocuklar etkilenmesin. Ayrılasıya kadar boş bekleme ünv sınavına girmek istorsan gir tabi dışardan oku fakat mesleki kurslarına biran önce başvuru yap Dikiş nakış , tatlı , aşçılık ,kuaför, makyaj, ön muhasebe kursları aklıma gelenler bunlar daha bir sürü seçenek vardır mesleğinde az çok deme çalış ilerlemeye bak kendini geliştirdikçe paranda artar biraz birikim yaparsın o arada çocuklarda biraz büyümüş olur öyle ayrılırsın

Evliliği çocuk oyuncağı zannediyorlar da ondan ?

Yaşadığın hayatı, duyguları tahmin edebiliyorum.Burada ki hanımlar sana hayat deneyimleriyle yada yakınlarının yasadilariyla yorum yapıyorlar.Çok genç ve deneyimsizsin hayat konusunda.Erken yaş da evlilik, iki çocuk , aldatan eş, evet deneyim ama hayat, iş hayatı malesef çok farklı. Keşke hayatta herşeyi planladığımız gibi yapabilsek ama olmuyor.
Boşanmadan sonrasını çok iyi planlamazsaniz o eve geri dönmek yada daha kötü durumlarda kalabilirsiniz.Bir abla olarak tavsiyem acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…