yarın ameliyat günüm ve regl oldum!

rome123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
119
33
43
Arkadaşlar merhaba,ameliyat günüm geldi çattı. Yarın oluyorum inşallah.ama bugün regl oldum.ve strese girdim.bi kaç gün önce anlamıştım memelerim şişmişti.cuma günü dr.umu arayıp regl olacağımı memelerimin de şiştiğini.sorun olup olmayacağı nı sormuştum.sorun olmaz dedi.regl olduğum için memedeki şişlik haliyle iniyor fakat.şimdi altımda bi pedle ameliyata giricek olmam stres yaratıyor.ya çok gelirse ya rezil olursam,ameliyattan sonra değiştirebilcek miyim diye.heyecanımı unuttum.bunu düşünüyorum. hiç bu şekilde ameliyata gireniniz oldu mu?Nasıl geçiyor?

geçmiş olsun. zor bi durum sanırım ama siz tek değilsinizdir. mutlaka yaşayanlar vardır.
hastanedekiler takmayacaktır zaten. ama sonrasında bakımı zor olabilir.

ilk 2 gün hareketleriniz sınırlı olacağından pet değiştirirken sıkıntı yaşabilirsiniz.

geçmiş olsun. zor bi durum sanırım ama siz tek değilsinizdir. mutlaka yaşayanlar vardır.
hastanedekiler takmayacaktır zaten. ama sonrasında bakımı zor olabilir.

ilk 2 gün hareketleriniz sınırlı olacağından pet değiştirirken sıkıntı yaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim.anestezi kanamayı çoğaltır mı acaba diye korkuyordum.anestezi teknisyeni arkadaşım var onunla konuştum.rahatladım biraz.herhangi bir sorun olmayacağını söyledi.tampon kullanabileceğimi söyledi.ameliyattan sonra evet değiştirirken biraz işkence Çekicem sanırım napalım. Başa gelen çekilir.ameliyat esnasında bi sıkıntı olmasın da.

canım gemiş olsun nasılsın?bende 24 hazıranda amelıyat olucam doktorum cem payaslı...benım de amelıyatta adet olma olasılıgım var sen sımdı tecrubelısın artık yaşadıklarını paylaş lutfen bende heycan gun gectıkce tavan yapıyor:)) arkadşlık ıstegı gonderdım :)

Canım, henüz olmadım ameliyat.yarın öğleden sonra ameliyata giricem ama şimdiden teşekkür ederim :)) tecrübelerimi yarından sonra paylaşırım elbet :) heyecanını çok iyi anliyorum. Bende öyleyim. Gerçi vaktim azaldıkça niyeyse heyecanım da azalıyor :)) çok gelgitli bi ruh durumu :))

Geçmiş olsun rome123 bende 9unda ameliyat oldum.3.gunum cok sukur cok iyiyim.biraz geç olmus bir cevap ama bende regl olmak uzereydım doktoruma haber verdım amelıyattan 1 gun once o da regl gecıktırıcı tablet almamı soyledı onları 8 saat arayla ıcerek regl olmadan atlattım cok sukur.senin için geçmiş ama bundan sonra olabilicek arkadaslara fikir olsun diye yazıyorum.bir an önce iyileşmemiz dilegiyle:)

:) Teşekkürler ve sanada geçmiş olsun. Benim bugün 9.günüm oldu artık. Kontrolüm var bugün.her geçen gün daha iyi olucaz.
Ben geciktirici falan almadım.tampon kullandım.zaten ne hikmetse ameliyatın etkisi midir bilmem,olmam gerekenden çok az oldum.hiiç sıkıntı yaşamadım.:)

hepimize gecmiş olsun:)benimkilerin bugun 4.gunu yumusama var sasırtıcı sekilde beklemedigim kadar fakat bazen ates gibi yanıyor ve şişip sertlesiyorlar.yarın kontrolum var doktorun dun aradım tek soyledıgı biri diğerinin iki katı kadar buyuk olmadıgı surece hersey normalmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…