• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın ameliyat günüm ve regl oldum!

offf offf bı gecse su 3-4 gun rahatlasam... :( yattım mı bırı kaldırcak...kalktımmı bırı yatırcak :( yuruyoum canım evde yatıncaa uyuycam cunku nefes alamıyorum sutyen sıkıyor ha sıkıyorr bazen dıkıslerın oraya hafıfletmek ıcın parmagımla acıyorum bıraz sutyenı... sırtım cokkkkk agrıyorrrrr :( :( sag gogsumu ınanılmaz hıssedıyrum ıcerde bı kasılıoo kalkarken oynuyo sankı... offff suan bıle 10dakkadır anca yazım sunu ya sol elım kolum daha ıyı :)

Ahh o sütyenler işkence.benim 3hafta oldu.hala sütyen rahatsızlık veriyor..bide yeni sporcu sütyeni aldım hesapta o rahatsızlık vermez diye, yok anam hepsi aynı :)) 4.günden sonra hareketlerin çok daha rahatlıyor ama o sütyen sıkıntısı,sırt ağrısı ve maalesef (özellikle yürüdüğün zamanlar) nefes kesilmesi 2. Haftaya kadar devam ediyor. Yani bende öyle oldu.sırt ağrılarım önceki haftalar gibi olmasada özellikle sabahları hala oluyor.gerçekten sabır isteyen bir süreç.ama değiyor :) özellikle ödemelerin inmeye başladığında ağrı mağrı takmayıp mutlu olacaksın.

Arkadaşlar merhaba,ameliyat günüm geldi çattı. Yarın oluyorum inşallah.ama bugün regl oldum.ve strese girdim.bi kaç gün önce anlamıştım memelerim şişmişti.cuma günü dr.umu arayıp regl olacağımı memelerimin de şiştiğini.sorun olup olmayacağı nı sormuştum.sorun olmaz dedi.regl olduğum için memedeki şişlik haliyle iniyor fakat.şimdi altımda bi pedle ameliyata giricek olmam stres yaratıyor.ya çok gelirse ya rezil olursam,ameliyattan sonra değiştirebilcek miyim diye.heyecanımı unuttum.bunu düşünüyorum. :( hiç bu şekilde ameliyata gireniniz oldu mu?Nasıl geçiyor?

Cnm simdiden gecmis olsun...primotut ameliyata girmeden yarim saat once kullan seni idare eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh o sütyenler işkence.benim 3hafta oldu.hala sütyen rahatsızlık veriyor..bide yeni sporcu sütyeni aldım hesapta o rahatsızlık vermez diye, yok anam hepsi aynı :)) 4.günden sonra hareketlerin çok daha rahatlıyor ama o sütyen sıkıntısı,sırt ağrısı ve maalesef (özellikle yürüdüğün zamanlar) nefes kesilmesi 2. Haftaya kadar devam ediyor. Yani bende öyle oldu.sırt ağrılarım önceki haftalar gibi olmasada özellikle sabahları hala oluyor.gerçekten sabır isteyen bir süreç.ama değiyor :) özellikle ödemelerin inmeye başladığında ağrı mağrı takmayıp mutlu olacaksın.

hadı inş.bugun 3.gunum ve dun aksam ustu daha ıyıydım ama sımdı gene agrılarım var:( ılacları aldım dolasıyorum evın ıcınde..dun mısafırler geldı sansıma sporcuyum ben sakatladım dedım agırlıkta 1hafta boyleyım dedım :))) hala annem yedırıyor yemegı dun çayımı kendım ıctım ama zorlamakta ıstemıyorum...korkuyorum ve hala sag tarafım daha agrıyor:( yataktan kalkarken (annem kaldırıyor) sılıkon oynuyor sankı hıssdedıyorumm :( agrıyorda :( artık yerleşş yaa dıyorumm:(( sol ta tık yok.. sutyen bazen sıktgında sol acıyor o kadar:( sende de boylemıydı? bı taraf daha agrıyormuydu?

hadı inş.bugun 3.gunum ve dun aksam ustu daha ıyıydım ama sımdı gene agrılarım var:( ılacları aldım dolasıyorum evın ıcınde..dun mısafırler geldı sansıma sporcuyum ben sakatladım dedım agırlıkta 1hafta boyleyım dedım :))) hala annem yedırıyor yemegı dun çayımı kendım ıctım ama zorlamakta ıstemıyorum...korkuyorum ve hala sag tarafım daha agrıyor:( yataktan kalkarken (annem kaldırıyor) sılıkon oynuyor sankı hıssdedıyorumm :( agrıyorda :( artık yerleşş yaa dıyorumm:(( sol ta tık yok.. sutyen bazen sıktgında sol acıyor o kadar:( sende de boylemıydı? bı taraf daha agrıyormuydu?[/QUOTE

Evet canım benim de sol tarafım daha çok ağrıyordu.sağda bişey yoktu.:) hatta sağ kolumu çok rahat kullanmaya başladığımda ,sol kolumu fazla hareket ettiremiyordum :) birinin kaldırıp yatırması (özellikle kaldırması) 10-15 gün arası falan sürdü bende.yaşadıkların normal şeyler canim hiç dert etme :) biraz daha sık dişini.ben 4.günümde yemek yapmıştım.tabii uzanamadıpım için mutfak dolabından tencere vs.eşim indirmişti.kendini fazla zorlamadığın sürece hareket iyidir.

hadı inş.bugun 3.gunum ve dun aksam ustu daha ıyıydım ama sımdı gene agrılarım var:( ılacları aldım dolasıyorum evın ıcınde..dun mısafırler geldı sansıma sporcuyum ben sakatladım dedım agırlıkta 1hafta boyleyım dedım :))) hala annem yedırıyor yemegı dun çayımı kendım ıctım ama zorlamakta ıstemıyorum...korkuyorum ve hala sag tarafım daha agrıyor:( yataktan kalkarken (annem kaldırıyor) sılıkon oynuyor sankı hıssdedıyorumm :( agrıyorda :( artık yerleşş yaa dıyorumm:(( sol ta tık yok.. sutyen bazen sıktgında sol acıyor o kadar:( sende de boylemıydı? bı taraf daha agrıyormuydu?

Evet canım benim de sol tarafım daha çok ağrıyordu.sağda bişey yoktu.:) hatta sağ kolumu çok rahat kullanmaya başladığımda ,sol kolumu fazla hareket ettiremiyordum :) birinin kaldırıp yatırması (özellikle kaldırması) 10-15 gün arası falan sürdü bende.yaşadıkların normal şeyler canim hiç dert etme :) biraz daha sık dişini.ben 4.günümde yemek yapmıştım.tabii uzanamadıpım için mutfak dolabından tencere vs.eşim indirmişti.kendini fazla zorlamadığın sürece hareket iyidir

Evet canım benim de sol tarafım daha çok ağrıyordu.sağda bişey yoktu.:) hatta sağ kolumu çok rahat kullanmaya başladığımda ,sol kolumu fazla hareket ettiremiyordum :) birinin kaldırıp yatırması (özellikle kaldırması) 10-15 gün arası falan sürdü bende.yaşadıkların normal şeyler canim hiç dert etme :) biraz daha sık dişini.ben 4.günümde yemek yapmıştım.tabii uzanamadıpım için mutfak dolabından tencere vs.eşim indirmişti.kendini fazla zorlamadığın sürece hareket iyidir

canım bugun 10.gunum ve gayet ıyıyım sukur...ama dıren yerlerı acıyor bazen su spor sutyen sıkı....bu sutyenı ne kadar sureyle takmak zorunlu acaba??acaba memeler duzgun sekıl alsın dıye dımı bunlar:( kendım yatıp kalkabılıyorum ama hala sabahlar agrı oluyor ve sankı hala sılıkon ıcerde oynuyor :((

Back