• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik Şehir Hastanesi Labioplasti Ameliyatım

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim devlette pek ilgilenmediklerini fazlalıkları kesip görüntüye önem vermiyorlarmış diye çok yorum okudum o yüzden özelde olmak istiyordum ama tabiki de hiç para vermeden istediğin görüntü olması çok daha iyi sizin adınıza çok sevindim umarım daha iyi olur ben direk jinekolojiye randevu alamıyorum önce kadın doğuma muayene olmam gerek diye yazı çıkıyor mhrs den siz nereden aldınız randevuyu ama sizin doktorunuz türkan dikiciye alabiliyorum randevu alıp muayene olucam. peki sizin klitorise müdahale olmadı ama klitoris üstü deriye müdahale olmuştur demi hudoplasti diye geçiyor yani labioplasti farklı hudoplasti farklı diyorlar
Muayene oldunuz mu randevu verebiliyor mu operasyon için

Evet muayene oldum türkan hanıma infertilike bölümünde gözükmesine rağmen aldım randevuyu gittim labioplasti ameliyatı yaptığınızı duydum dedim o da evet dedi ve muayene etti ama benim sorunum sadece iç dudaklar değildi klitoris ve klitoris üstü fazlalığı sorunum da vardı yani hudoplasti de yapılması gerekiyordu ama hoca yapamam dedi sadece labioplasti yaparım uçlardan keserim dedi yukarısına elleyemem dedi hissiyat açısından sorun olabilirmiş başka doktora danış dedi yapabilecek bende tamam dedim yani vazgeçtim bu hocadan ama eğer senin sadece iç dudak sorunun varsa hudoplasti sorunun yoksa git yaptır o zaman yapar ameliyatı da en geç 1 hafta içinde verir bence temmuza kadar çoktan olursun merak etme

Teşekkür ederim ama ilk randevu aldığınız doktoru sormuştum aslında, Türkan hanım infertilite polikliniğinde görünüyor jinekoloji konusu için oraya randevu almam doğru olur mu bilemedim :(
Merhaba ben şimdi randevu aldım hemde yarına, kadın doğum bölümünde gidip konuşacağım fakat ben daraltma hakkında konuşacağım çünkü hapşurup öksürürken altıma kaçırıyorum 🙈 doğumdan sonra ben benden gittim

Merhaba ben şimdi randevu aldım hemde yarına, kadın doğum bölümünde gidip konuşacağım fakat ben daraltma hakkında konuşacağım çünkü hapşurup öksürürken altıma kaçırıyorum 🙈 doğumdan sonra ben benden gittim
merhabalar ben izmir'de bir öğrenciyim vajina dış dudaklarım aşırı uzun vajinam çok çok büyük psikolojim alt üst olmuş durumda sürekli mantar oluyorum çamaşırıma takılıyorlar rica etsem benim adıma da sorar mısınız ameliyat edebilecekse ona göre bir hafta sonra şehir dışından geleceğim buradan soramadığım için size yazmak son çarem oldu umarım anlayışla karşılarsınız🙏

merhabalar ben izmir'de bir öğrenciyim vajina dış dudaklarım aşırı uzun vajinam çok çok büyük psikolojim alt üst olmuş durumda sürekli mantar oluyorum çamaşırıma takılıyorlar rica etsem benim adıma da sorar mısınız ameliyat edebilecekse ona göre bir hafta sonra şehir dışından geleceğim buradan soramadığım için size yazmak son çarem oldu umarım anlayışla karşılarsınız🙏
Yarını iptal etmek zorunda kaldım başka bir isim çıktı fakat tekrar randevu alıp gittiğimde sorarım size de bilgi veririm bu konu hakkında :)

Back