- 28 Mayıs 2014
- 119
- 33
- 43
enemmm vallahıı az kaldı yaaa :)) amelıyat olan arkadasımda 2gn kaldım maşallah 6.gun ve kollarının %80 nını rahat kullanabılıor tabı zorlamadan ksııtlı korkuyoruzda halıyle :) o 4.gun bır pansumana gıttı bırde 1 hata sonra ıkıncı pansumana gıdılcek...Acaba kaç kere pansumana gıdılıyor kı??? ona da masaj onermiş ama arkadasım korkuyor cok masajda yapamıyor vallahı cok serttı ya memişleri füze gibilerdi dıyebılırım :)) vallahı herycanla beklıyorum yaa kese paramı toparlayabılcemı bıleydım daha erken olurdum ama maalaesef ıste ımkanlar el vermıyor bazen ne zaman yumuşarkı acaba ve ne zaman normal sutyen kullanılıyor bılgın varmı?
evet canım ben 4.günümden sonra evde yemek bile yapmaya başladım el kol hareketlerim şuan çok rahat.ama tabii fazla zorlamamak lazım yinede.o yüzden başka bişey yapmıyorum.fırsatını bulmuşken eşime yaptırıyorum herşeyi valla kaç kere gidiliyor bilmiyorum ben geçen gün yani 9.günümde gittim.dikişlerimdeki ve diren yerlerimdeki bandajları çıkarttık.sprocu sütyeni başından beri kullanıyorum zaten.perşembe günü bir daha gidicem.benim şişlikler gözle görülür şekilde inmeye başladılar ama hala çok sertler.ilk bi kaç gün füze gibi görünüyolar evet =)) ama şişler indikçe normal görünmeye başlıyolar. sanıırm 1.ayda yumuşama ve ilk görüntüsünü alıyormuş.ama tam yumuşaması 3 ila 6 ay arasıymış.sporcu sütyenide 4 hafta kullanıyormuşuz.ben hiç sevmedim.şu sütyenin ve bandajın sıkılığının verdiği sıkıntıyı amelliyat sonrasında yaşamadım
bana henüz masaj vermedi.silikonlar yukarı kaymasın diye bide bandaj sardı üst kısmına bakalaım haftaya ne olacak.benim birde 2. bir operasyonum daha var.biraz topralanmamı bekliyor doktorum.meme ucu ameliyatım meme uçlarım içerdeydi benim.onları dışarı çıkartıcaz..çilem daha bitmedi yani