- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
yani cocugun sucu yok sakin ola ailene simdi birsey anlatma yuzuk atma vb biraz daha nisanlina cevap verme ama emin olsu. oda ailesi olmadan olabilcegine cunju boyle bir baski saygisuzlik varken o aile ike gorusebilcegini dusunmiyorumÇok kötüyüm çok öfkeliyim önce kendimi sonra da o lanet olası ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim!!
4 yıl köpek gibi birbirimizi sevdik hala da öyle çok seviyorum..
Ama bitti! Şuan öfkemden bir yerlere gidip sabaha kadar bağırmak ağlamak istiyorum. Allaah benim belamı versin!!!
Bir çoğunuz bilir biz de mezhep farkı vardı babam vermiyordu beni.. sonra bir mucizeyle verdi ve artık kendi ailem tarafından hiç bir sorun yok! Ama o lanet kayınpeder ve kaynana kendilerinin çok saygılı ve ileri görüşlü insanlar bizim hayallerimizi herşeyimizi yıktı! Ömrümün sonuna kadar neftet edeceğim!!!
Benden düğünde başımı açmamı iştediler.. kabul etmedim bana. İlla açıcaksın dediler!!
Benim ailem nişanlımın herşeyiyle kabul etti.. şimdiye kadar hep benim ailem suçlandı..
En büyük korkuları nişanlımı kendi tarafıma çekmem!!! Ben asla böyle bir şey yapmadığım halde o kadar saygısızlar benden istedikleri şeye bakın!!
Telefonda kayinvalideyle tartiştım.. nerede sizin özgürlüğünüz dedim nerede sizin saygılı halleriniz dedim?
Ben oğluna zorla bizim şeylerimi yaptırsan hoşuna gider mi dedim? Bana eğer yaptırırsabln 10 yıl sonra da olsa sizi ayırırım dedi! Suratına kapattım yüzüğü attim Allah sizi kahretsin!!
Nisanlim yarimsaattir ariyor mesaj atiyor ailemi silerim gerekirse gorusmezsin onlarin verdigi evde de oturmayiz ne olur bana bunu yapma!! Diye mesajlar atmiş
Ben daha ailemedim.. hayatımın en korkunç anını yaşıyorum.. iki çeşme size yazıyorum ne olur konumu siyasete ve dine çekmeyin!!!
O kadar kötüyüm ki şu an evden çıkıp gitmek istiyorum.. size cevap veremeycem sadece yazmak istedim şuanda hiç bişey yapamıyorum!!!!!!
sakin sen nisanlinla evleniyosun ailesiyle degil lafini ciddiye alma bal gibi de once ailesiyle sonra nisanlinla evleniyosun sana bi abla tavsiyesi nisanlina cok da givenme ne kadar seviyorum oluyorum ailemi silerim dese de silmez evlendikten sonra anaci olur anam anam der cikar karsina is isten gecmis olur. Benden sana demesi bitirmisken bitir hyatini yakma bu kaynana ile evliliginde mutlu olamazsin
Bunlar en bastan dusunulmeliydi. Birbirinin inancina saygili, bu kadar cok seven iki genc icin ayrilik artik cok zor olur. Muhtelemen zoraki ayrildiklari icin unutulmaz olarak kalirlar. İmkansiz olmayan ama zor gunler bekliyor konu sahibini anlasilan. En dogru karari vermek icin zaman gerekli.herkes kendine denk olanı bulmalı bence de,farklılık tabiki olabilir ama görüşleri taban tabana zıt insanlar zor...hayat yeterince zor daha da zorlaştırmaya gerek yok
belli ki iki ailenin de içine sinmemiş
Acaba o insan seninle aynı ortamda dururmu ? İstemiyorsan da saygı göstermek zorundasın. O sarıklı cübbeli diye yadırgadığın insanlar emin ol saygıyı senden daha iyi biliyor.yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaa
Saygısızlar, baş açtırmak ne demek! İnsan kim ki Allah inancınla arana giriyor. Açmayarak çok iyi yapmışsın. Ayıramaz korkma, insan alt tarafı. Nişanlın arkandaysa yazık çocuğa ya, ailesine karşı arkanda dursun. Nişanlının bir hatası yoksa onla konuş bari rahatlarsın. Sevgiler,Çok kötüyüm çok öfkeliyim önce kendimi sonra da o lanet olası ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim!!
4 yıl köpek gibi birbirimizi sevdik hala da öyle çok seviyorum..
Ama bitti! Şuan öfkemden bir yerlere gidip sabaha kadar bağırmak ağlamak istiyorum. Allaah benim belamı versin!!!
Bir çoğunuz bilir biz de mezhep farkı vardı babam vermiyordu beni.. sonra bir mucizeyle verdi ve artık kendi ailem tarafından hiç bir sorun yok! Ama o lanet kayınpeder ve kaynana kendilerinin çok saygılı ve ileri görüşlü insanlar bizim hayallerimizi herşeyimizi yıktı! Ömrümün sonuna kadar neftet edeceğim!!!
Benden düğünde başımı açmamı iştediler.. kabul etmedim bana. İlla açıcaksın dediler!!
Benim ailem nişanlımın herşeyiyle kabul etti.. şimdiye kadar hep benim ailem suçlandı..
En büyük korkuları nişanlımı kendi tarafıma çekmem!!! Ben asla böyle bir şey yapmadığım halde o kadar saygısızlar benden istedikleri şeye bakın!!
Telefonda kayinvalideyle tartiştım.. nerede sizin özgürlüğünüz dedim nerede sizin saygılı halleriniz dedim?
Ben oğluna zorla bizim şeylerimi yaptırsan hoşuna gider mi dedim? Bana eğer yaptırırsabln 10 yıl sonra da olsa sizi ayırırım dedi! Suratına kapattım yüzüğü attim Allah sizi kahretsin!!
Nisanlim yarimsaattir ariyor mesaj atiyor ailemi silerim gerekirse gorusmezsin onlarin verdigi evde de oturmayiz ne olur bana bunu yapma!! Diye mesajlar atmiş
Ben daha ailemedim.. hayatımın en korkunç anını yaşıyorum.. iki çeşme size yazıyorum ne olur konumu siyasete ve dine çekmeyin!!!
O kadar kötüyüm ki şu an evden çıkıp gitmek istiyorum.. size cevap veremeycem sadece yazmak istedim şuanda hiç bişey yapamıyorum!!!!!!
limoncu insanları ayrıştırma bence. zaten bu bakış açıları yüzünden birbirimizden nefret eder olduk. ötekileştirme kimseyi.oooo en nefret ettigim tip eee sen o görümcelerler nasıl görüsüyosun nasıl icin alıyo sarıklı cübbeli ayyy allah korusun tövbe yarabbim sen kabul etmissin iste bunu ne ben ederim neden ailem bize göre cok ters cok hemde