Kızlar uzun zamandır giripte yazamadım yaa. Evde işlerle oyalandık eşimle. O da tatildi bu hafta. Birde bu haft regl haftamdı ayy sormayın cok zor oldu ev işleri yaparken. Mutfak deseniz tezgah siparis verdik tee ne zaman adam 10 gün gecikmeli getirdi taktı.onu da istedigimiz gibi yapmamis mi cok moralimiz bozuldu.onu yolladık geriye tekrar bir daha yaptirdik derken anca bu vakitleri buldu. Evde dip temel temizlemedik yer bırakmadık eşimlebahane ile iyi oldu her yer köşe bucak elden geçti . Halıları yıkamaya vermistim onlar geldi.perdeler deseniz ahh benim salak kafam sen ne demeye katlamalı alıyon. Takması sökmesi kendim asla yapamıyorum. Allahtan eşim vardı da o yaptı hep. Bi de iplerinden gevşeyip kaymaları yok mu deliriyoruuumm. benden böyle kızlar. Bildiginiz gibi cocuk calismalarına 2 ay ara verdik. Hic ugrasmicam salcam çayıra mevlam kayıra yapcam aktunammm kızzz ayın 3 üne azcık vakit kaldı coook merak ediyorum senin test sonucunu ;-)
Sedoşummm canım ameliyat günü gelmiş çatmıs demek haa. Kız hemencecik olursun. Bak en iyi doktorlarda olcaksın bu ufak operasyonu. Perdeyle birlikte tüm dertlerinde sonra ercek bak gör. Aaahh keske bizde de perde olaydı da aldırıverseydik. Sen bizden cok daha şanslısın kız. Hiç korkma dua oku hep. Allah yardım etcek bak gör. Uçakcımmm canım yakında seninde herseyin düzene girecek insallahhh. Sende gez toz bosver azcık ara ver benim gibi .bir kez normal yoldan hamile kaldın ya bu bile çok güzel birsey. Demek ki olabiliyormus bunu yaşayarak gördün. Canlarım bu mübarek cuma gününde Allah ım hepimizin gönlünden gecenleri tezzz zamanda nasip eylesin inşallah. Sizleri seviyorum.
aktunacım yarın test günündü senin hadi inşallah hayırlı haberler alırsın ya he en bizleri de haberdar et dualarım seninle..masalcım uçakcım sizler neler yapıyorsunuz..beni sorarsanız adet sancısı gibi sancılarım oluyor kanama yok gibi birşey ilaçlarımı kullanıyorum.. şimdi düşünüyorum keşke hiç bulaşmasaydım perdeyse de perde ameliyata karar vermeseydim diyorum ama benim durum sizinkinden farklıydı iki prof. perde teşhisi koydu ben dr lardan daha çok araştırdım keşke de daha da kurcalasaymışım yada en azından biri deseydi tanısal histereskopi diye perdeyi iyi dr alsın diye bu dr u tercih ettik ama ben her işte bir hayır olduğuna inanıyorum şimdi diğer yarım rahim forumunu iyicene okuyorum orda ve daha öncesinde bu operasyonu olup da başarı alan da çokmuş belki benim de öyle olacak rabbimn bir bildiği var hiçbirşey sebepsiz olmuyor zarar vermesinde yararını geçtim tabiki de..zarar alan da okumadım Allahtan sadece gereksiz diyen var bence de büyük ihtimal gereksiz oldu ama en azından ne olduğunu da öğrendim buna da şükür inşallah bundan sonra iyi olur kızlar bu işleri hallettikten sonra duruma göre bakıcam..forumları çok okudum bizim gibi olup doğal yoldan hamile kalan çok hatta aşılama ve tüple olan da var ama doğal olan daha fazla ama bekleme süresi uzun tabiki..inşallah bakalım 6 hafta sonra duruma bakıcam..bu arada raporuma göre histeroktomiydi galiba yani rahim boyutu oluyor herhalde 7 cm miş..eşime de dedim bugün biraz stres yaptım keşke olmasaydım dedim eşim de kızdı bana daha dün oldun ameliyatı ne çabuk pes ettin hele bir dene bakalım biraz zaman geçsin sonra söylersin olmazsa bunları dedi..bakalım herşey nasip kısmet diyorum ya rabbimin bir bildiği vardır elbet çok dua etmiştim ne olursa olsun bu operasyon hakkımda hayırlısı olsun diye..o değilde kızlar aklıma geliyor çok komik..ameliyattan sonra uyandım hayal meyal beni sedye ile odaya çıkartıyorlar ordaki hasta bakıcılar çıkartıyor ya hani ben ne kadar içimde yer ettiyse hayal meyal hatırlıyorum adama asansörde 'perdem mi varmış' dedim)))))))))) yaaaa...adam da 'benim bir bilgim yok drunuz size bilgi verecek dedi..adam hastabakıcı zaten ne bilsin sanki bilsede söyler mi ))))))))))
bir dedim iyileşeyim de gidip usg çektitip böbreklere baktırayım az da su içiyorum en azından birşey varsa bilirim..birde kızlar nette okuduğum kadarıyla yarım rahimlilerde kan sulandurucu kullanılıyormuş genelde rahmin dier tarafında kan akışı olmadığı için bunu iyice öğrenmek lazım..hadi aktunacım dualarım seninle iyi haberler ver bize..çok öptüm sizleri görüşürüz canlarımmmm...
sedoşum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.demekki yarım rahimle perde karıştırılabiliyormuş..kız bizdede perde olmasın sakın :)) senden sonra bir kez daha anladımki hiç bir şey şaşırtmaz beni bu saatten sonra..sedoşum senin için hayırlısı buymuş demekki sakın sorgulama kendini neden oldum diye o durmda başka çaren yoktu bizde olaydık aynı şeyi yapardık.keşke bir drda perde fikrinde o kadar emin konuşmasaymış.Sağlık olsun cnm benim sen ii olda İnş herşey yoluna girecektir..sedacım kafanı karıştırmak istemiyorum ne olur yanlış anlama beni ama bunca zaman neden gebelik oluşmamış peki hadi önceden perde vardı dedik.yarım rahim gebeliğe engel değilki operasyon falan hepsi bir yana bu düşündürdü beni acıkası.gerçi hormon tedavinden de anlaşılır belkide yumoşların oluyor ama çatlamıyor olabilir...kızlar bana gelince bu sabah kan verdim ama sayımlı olduğu için yarın alacağım.akşamda özel bir hastaneye gidip negf mi pozitifmi diye baktıracağım.dün akşam masalcığımın msj yağmuruna dayanamadım :)) gidip öğreneyim dedim.aslını sorarsanız bu kez bende çok merak uyandı.belki komik gelecek ama bir önceki gebeliğimde yaşadığım belirtilertin hepsi var :)) ya psikolojikmen hamiş moduna girdim yada bebiş tutundu :)) hakkımda hayırlısı olsun .ne olur dua edin bana ...çooook öpt hepinizi.sedam sakın üzülme böyle olması gerekiyormuş ve oldu ötesi yok sizi çoook seviyoruum....
mrb ucakcım...cnm burda sayım yapıldığında ertesi gün alıyoruz bu buradaki bütün hastaneler için geçerli.ama diğeri yani idrar testi gibi sadece gebelik olup olmadığını belirliyorlar 1 saat sonra alınabiliyor.bir çok hastaneyi arayıp sordum ama sadece biri sabah verirseniz akşam alırsınız dedi orasıda epey uzak bana .yalnız acillerede hamilelik şupen varsa ve kanaman varsa hemen yapıyorlar ..çokta telaş yapmak istemiyorum sonra yok yere üzüyorum kendimi..bekleyip göreceğiz kısmetimizde ne varsa o olacak.Hayırlısını diliyorum sadeceHakkinda hayirlisi aktunacim ins hissettigin gibidir yani hamilesindir...ya sonuc araligi verilsede 40 dakkada cikiyo kanda gebelik niye sen yarini beklicenn...ve aksam yapacagin test nasil bisey ki negatif pozitif desin...kanda hemen degerler haftaya gore cikiyo ki ...
Kızlarrr ben geldimsedacım önce senden baslamak istiyorum. Canım gelmis gecmis olsun insallaaahh. Aslında doktoruna kızdım hemde cok. Tamam evet perde ile çift rahim birbirine cok benziyor onu biliyoruz da yarım rahimle perdeyi nasıl karıştırdı onu anlamiyorum.insan ameliyat demeden önce bütün tetkikleri yapar ondan sonra son çare ameliyat der dimi ama? Sonucta bu operasyonlar gayette pahalıya yapılıyor. Aktunammm hamilesin bence yaa kesin hamilesin kızımmm eee sen sabah kan verdi isen madem simdiye coktn cikmasi gerekmez mi negatif mi pozitif mi diye? 1 saatte cikiyo demistin negatif pozitif oldugu. Yanlıs mı hatırlıyorum? uçakcımmm kuzum ya bi rahat ol artık. Merak etme hersey normale dönecek ve bebe çalısmalarına tekrar baslayacaksin. Ama önce saglık dimi ama ? Biz saglikli olmazsak bebekler nasıl saglıklı olcak dimi ama ? Boşver gidecegin karadeniz turunu hayal et öyle vakit gecir kızlar beni sorarsanız bu hafta gece nöbetine gidiyorum. Veee cuma günü sabah teyzoş oluyorummm kardesimin dogumu var. Hayırlısı ile ins olup biter. Benden böyle kızlarrr.
dün akşam hastaneye gitmeden idrar testi yaptım hafif silik çıktı.daha sonra akşam hastaneye gittim 3 saat beklerseniz değerleri ile veririz dediler bekledim sonuç25,07 acil dru değerlendirsinler dediler dr baktı ve bir değer artışı var ama gebesiniz diyemem benim branşım değil kadın doğumcunuzla görüşün dedi.hemen drumu aradım ama ulaşamadım hastaneyei aradım yurt dışına çıkmış.bugün öğlen dün verdiğim sonucu alacağım oradaki dr ne der bilmiyorum..drlar sitesinden yazdım değeri hamilesiniz demişler .......
hala inanamıyorum çok karışık duygular yaşıyorum çok ama çok korkuyorum sevineyimmi onuda bilmiyorum..değer çok düşük adet tarihim normalde 8 inde yani 4 gün var ama ben 35 günde bir adet gördüğümden 13 de olmam gerek bu durumda 9 gün var.erken diyemi böyle çıktı sonuç .size yalvarıyorum bana dua edin .....değer çok düşük olduğundan kimyasal gebelik olmasında korkuyorum....ne olur ne olur dua edin sizi çoook seviyorummm
dün akşam hastaneye gitmeden idrar testi yaptım hafif silik çıktı.daha sonra akşam hastaneye gittim 3 saat beklerseniz değerleri ile veririz dediler bekledim sonuç25,07 acil dru değerlendirsinler dediler dr baktı ve bir değer artışı var ama gebesiniz diyemem benim branşım değil kadın doğumcunuzla görüşün dedi.hemen drumu aradım ama ulaşamadım hastaneyei aradım yurt dışına çıkmış.bugün öğlen dün verdiğim sonucu alacağım oradaki dr ne der bilmiyorum..drlar sitesinden yazdım değeri hamilesiniz demişler .......
hala inanamıyorum çok karışık duygular yaşıyorum çok ama çok korkuyorum sevineyimmi onuda bilmiyorum..değer çok düşük adet tarihim normalde 8 inde yani 4 gün var ama ben 35 günde bir adet gördüğümden 13 de olmam gerek bu durumda 9 gün var.erken diyemi böyle çıktı sonuç .size yalvarıyorum bana dua edin .....değer çok düşük olduğundan kimyasal gebelik olmasında korkuyorum....ne olur ne olur dua edin sizi çoook seviyorummm
uçakçım tşk ederim cnm benim.iğneden sonra 15. günümde yani dün yaptırdım testi dr 15. günü yaptır demişti..yarın tekrar test yaptırmam gerekiyor değilmi...şuan nefes alışlarım bile değişti.Rabbimden hep hayırlısını diledim.Ne gelecekse ondan gelecek..İnş aynı acıları yaşamam.korkularım yüzünden çok fazla sevinemiyorum açıkçası.dün başka bir yerde daha yaptırmıştımya sayımlı olan onuda bugün öğlen alacağım oradaki drla ayrıntılı konuşurum normalde adetim 35 günde bir oluyor ya eğer 30 günden değilde 35 günden hesaplarsak adetime 9 gün var...kızlar dualarımda hiç bir zaman unutmadım sizleri ne olur sizlerde unutmayın beni.inanırmısınız kocişime hamileyim diyemedim bile sizden başka kimseler bilmiyor.sizi çoook seviyorum.İnş değerlerim artamı gerektiği gibi artar İnş bu sefer umutlarım yarım kalmaz.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder inş canı gönülden dualarımdasınız.Oleyyyy oleyy adim gibi ucuyorum sevincten birinden daha kurtulduk....kiz gozun aydin daha ne olsun deger gayet iyi 24 saat sonra tekrarla 2 kat arttiysa cok iyi ama tatlim sen kendi adetine gore hesaplama sonucta catlatma ignesi vurdun catlatma ignesinden 14 gun sonra senin adet gunun onu dusunmemistim ben ona kac gun var...yani catlatma ignesi yapildigindan kac gun gecti...ona gore gore 2 gunde 2 ye katlanacak....dualarim hepinizle her zaman her gece namazinda adiniza dua ediyorummm inan karsiligini isterim ona gore hamislerin duasi daha kabul olur...ama guzel arkadasim sakin unutma bu degerler hic bisey onumuzde cok uzun yol var heran hersey olabilir kese gorsek kalp atisi kalp atisi duysak....bu yol uzun ve dusunmekle bi yere varilamaz kendine birak artik dogacaksa zaten rahmine dustugu an belli oluyor...en onemlisiiii tup bebege gerek kalmadaaaaannnnn hamilesiiinn hemde tek tupunle bu bile yeter
tşk ederim cnm benim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..İnş bundan sonrasıda güzel olur.Rabbim cümlermizin gönlüne göre nasip etsin.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın........rabbim günlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah güzel haberler alırısın daha 4 gün varmış adetine belki ondan düşüktür ben pek anlamıyorum değerlerden ama düşüük gibi gelmedi :)
Allah razı olsun sedoşum..Rabbim hiç bir kulunun emeklerini boşa çıkartmasın.İnş en kısa zamanda sizdende gelecek hayırlı hberler..yarın sabah erkenden tekrar kan vereceğim Rabbim ne derse o olacak...bu zorlu süreceğin her türlü zorluğuna razıyım yeterki yavrum bu sefer bırakmasın beni..gerekirse 9 ay hiç kalkmam yerimden...sol tarafımda biraz ağrı var o korkutuyor beni umarım dış gebelik kabusunu tekrar yaşamam..ben göğüslerimden anladım hemen hamile olduğumu :)) geçen seferde böyle olmuştu .midemde çok bulanıyor.birde sol bacağımda kasılmalar oluyor..kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar var....kalbimde bir başka atıyooor :))) Allahım şükürler olsun sana ilk denemede gönderdin meleğimi kucağıma almayıda nasip et sana yalvarıyorummmmmm........canım az önce sesini duydum ama dayanamadım burdan da yazıcam canım arkadaşım gözün aydın bence sen geç yumurtladın tatlım dr bile sana geç ilişki günleri vermişti bence o yüzden değerin böyle ama hiçç önemli değil dediği gibi uçak ın bugün yine yaptır bazı kadınlarınböyle oluyormuş lütfen pozitif düşünnn üzme kendini kafana takma biliyorsun stres herşeyi etkiliyor o bebeğin doğacağı varsa doğacaktır inşallah da sağlıkla kucağına alacaksın canım benim..evet önünde uzun bir yol var şimdi dikkat et..ayrıca kızım bu topiğin kurucusu sensin ilk sana yakışırdı zaten bu iş)) biz arkadan gelcez )))) çok sevindim ya çok mutluyum canım arkadaşım dualarım hepinizle zaten sen de bizlere dua et..gelişmelerden haberdar et bizleri rabbim emekleri boşa çıkartmasın seni bizi hepimizi sevindirsin inşallah..çokk öpüyorum seni taze annişşş....
Allah razı olsun sedoşum..Rabbim hiç bir kulunun emeklerini boşa çıkartmasın.İnş en kısa zamanda sizdende gelecek hayırlı hberler..yarın sabah erkenden tekrar kan vereceğim Rabbim ne derse o olacak...bu zorlu süreceğin her türlü zorluğuna razıyım yeterki yavrum bu sefer bırakmasın beni..gerekirse 9 ay hiç kalkmam yerimden...sol tarafımda biraz ağrı var o korkutuyor beni umarım dış gebelik kabusunu tekrar yaşamam..ben göğüslerimden anladım hemen hamile olduğumu :)) geçen seferde böyle olmuştu .midemde çok bulanıyor.birde sol bacağımda kasılmalar oluyor..kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar var....kalbimde bir başka atıyooor :))) Allahım şükürler olsun sana ilk denemede gönderdin meleğimi kucağıma almayıda nasip et sana yalvarıyorummmmmm........
kızlar inanıyorumki tez zamanda sizlerinde göbüşü dolacak ben biliyorum temiz kalpli benim arkadaşlarım rabbim gönlünüze göre verecek inş.sizleri seviyorum iyi ki varsınız
benimde epeydir sol tarafım ağrıyordu zaten inş o sıradan ağrılardır yine..kan değeleri düzenli artarsa keseyi görmek nasip olursa hemen ayrılacağım işten..drum a güveniyorum onda devam edeceğim.Rabbime emanetim kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım..Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..İnsan zamanla herşeye alışıyor ilk bebişte çok telaşlıydım çok heyecanlıydım bu sefer daha sakinim sanki.En azından olacaklara karşı hazırlıklıyım.sonuçta dışgebelik riskim olduğunu bile bile normal yollardan olmasını istedim.Kendime bu şansı tanımasaydım ileride hep soru işareti kalacaktı aklımda.Rabbim beterinden korusun...sadece hayırlısını dliyorum......canım benim bak sol tarafta ağrı olması normal orda bizim rahmimiz benim hayatım boyunca adet olurken bile hep sol tarafımda ağrı olurdu sağda pek olmazdı hafif olurdu..o yüzden sol tarafın ağrıyor şuan aklına kötü düşünceleri getirme sen bu kez şeytanın bacağını kırdın bence...bence de yat kalkma gerekirse işten çık bak bir bebiş senelerce bekletiyor bizleri kolay gelmiyor rabbim tümmmm dualarını kabul etsin inşallah canım benim bu işten anlayan bir dr a git gerçi dr un iyiydi senin iyiyse ona devam et ve iyice öğren ne kullanılması gerekiyorsa kullan canım arkadaşım besleyici şeyler ye ağır iş yapma) biz de seni çok seviyoruz hadi teyzoş oluyoruz yeğen geliyoooo ))))
benimde epeydir sol tarafım ağrıyordu zaten inş o sıradan ağrılardır yine..kan değeleri düzenli artarsa keseyi görmek nasip olursa hemen ayrılacağım işten..drum a güveniyorum onda devam edeceğim.Rabbime emanetim kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım..Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..İnsan zamanla herşeye alışıyor ilk bebişte çok telaşlıydım çok heyecanlıydım bu sefer daha sakinim sanki.En azından olacaklara karşı hazırlıklıyım.sonuçta dışgebelik riskim olduğunu bile bile normal yollardan olmasını istedim.Kendime bu şansı tanımasaydım ileride hep soru işareti kalacaktı aklımda.Rabbim beterinden korusun...sadece hayırlısını dliyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?