merhaba arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun..bende yaklaşık 2.5 senelik evliyim benimde hiç gebelik oluşmadı en sonunda dr a gittim ve birkaç hormon tahlili istedi normal çıktı sonra hsg istendi ve orda sonuç yarım rahim yani 'sol uterus unicornus' çıktı... tabi ben çok üzüldüm dr a sonucumu gösterene kadar yıkıldım fakat dr a sonucumu gösterdiğimde ultrasonla iyice baktı ve arada septum olduğunu aslında yarım rahimli olmadığımı bu sebeple ilacın diğer tarafa geçemediğini söyledi ameliyat olmam gerekiyormuş rahimdeki perdenin alınması gerekiyormuş.. Yani demek istediğim arkadaşım dr ultrasonla iyice baktı mı belki seninde septum yani perde vardır inşallah da öyledir ama ne olursa olsun üzme kendini her işte bir hayır vardır ben nette çok araştırdım Allah verdikten sonra her olumsuzluğa rağmen oluyor..
Merhaba kingpin....Canım sana cevap mesajı yazmıştım ama 100 cevap yazmadan özel mesaj atamazsınız diye uyarı geldi. ben de burdan cevap yazayım dedim...
Amin diyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Valla benim son durumum bana hidrosalpinks diyen doktor rahim filmim normal çıkınca şaşırdı. (oysa ben çekildikten hemen sonra radyolog bayana sormuştum sıvı yani hidrosalpinks var mı diye o da yok olsa gitmezdi sıvı ben ilk kez çekmiyorum bunu demişti ayrıca o rapora onay veren de uzman bir jinekolog) ama nasıl olduysa yine de tüp bebek denedi belki de rapor doğruydu emin olamadı... sonuç negatif maalesef... 2 ay oldu çok çok üzüntü yaşadım anlatamam. ben biraz kendimi toparlayıp başka Dr.a gidicem canım. ama artık senin de yaşadıklarını ve birçok arkadaşımı görünce Dr.lara güvenim de azaldı. bakalım neler olacak bence sen de ameliyatı en son düşün. son bişey anlatayım.. benim kuaförümün eşi 6 kez tüp bebek denemiş. bir tüpü dış gebelikten sonra alınmış tek tüpü de pek sağlam değilmiş ona mümkün değil çocuğun olmaz demişler şimdi kendiliğinden 3.5 aylık hamile. yani Allah nasip ettiyse olur bence sabredelim inşallah bize de nasip olur. kendine iyi bak tekrar görüşürüz diyorum canım...
canlarım havalar ısındı tabi kaçaklık var formda:) ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ama hava güzeldi ya içim açıldı resmen ...pazar günü biraz tembellik yaptık kocişimle uyuduk 10 a kadar sonra sonra duştu kahvaltıydı toparlanana kadar öğlen oldu .öğleden sonra avmye gittim kocişim kilo almış epey kıyafetler olmuyor :) yeni kıyafetler aldım ona ordan çıkıp eltime gittim oğlunun doğum günüydü oraya davetliydim daha sonrada kayınvalideme geçtim ve evime gittiğimde saat 1 di ...
hım birde yatağımızı değiştirdik eski yatağımızdan memnun değildik ikimizinde beli ağrıyordu şu yeni çıkan vucut şeklini alan yataklardan aldık denedik :) çok memnun kaldık :)) hihihi işte böyle kızlar hım bide yarın ayın 30 u 3,30 da randevum var dua edin bana ne olur yeni şeyler duymaktan çok korkuyorum ..bu dr randevu alabilmek epey zor oldu şehir dışından bile hastaları varmış inş ii şeyler duyarım ...işte böyle kızlar sizde durumlar nasıl anlatın bakalım..çoook öpt sizi canlarım kendinize ii bakın
vay vaaaayyy kaçağın biri gelmişohhh ne güzel güzel bir hafta sonu geçirdin demek .çok sevindim canım. yeni yatağınızda hayırlı olsun bu arada canım. yeni yatağınızda yeni çocuk yaparsınız artık. bak yeni bir başlangıç gibi olmuş yarın ki randevunda inşallah güzel geçecek canım .dualarım seninle olacak. hiç korkma rahat ol. iyi şeyler duycaksın inşallahhh.
canım bende 3 haftadır üşendiğim ve yapmadığım yazlık kışlık ayırma işine giriştim dün. öğlenden taa akşamakadar sürdü. baza elbise dolabı ne varsa hepsini baştan çıkardım . vakumlu hurçlara türüne göre ayırarak vakumlayıp kaldırdım. birde üstümüze sığmayanları ayırdım dünyanın işi vardı yani .fakat bitticumartesi de kız kardeşimle alışverişler yaptık gayet güzel oldu. hafta sonu kocişim çalışıyordu onla pek görüşemedik. bu arada gezi tarihimiz belli oldu 11 mayıs dan 17 mayısa kadar bu değişiklik güzel olacak inşallah. üniversiteden canımm arkadaşlarım ile görüşeceğim. birde onların ailem gibi olan aileleri ile. tadilatımızın %60 kadar kısmıda bitti. birtek saten alçı ile dolapların montajı kaldı. montajda 1 haftaya olcak inşallah. belki de daha erken olur. benden haberler bu kadar kızlar. sedacım kesin temizlik yapıyordur uçakcım da kese büyümemiş kızlar bir iki güne alıcaklar keseyi. ama eminim uçak hepimizden önce tekrar hamiş olur.
kızlarrrr yaz ayları geldi artık. çalışmalara hız vermenin zamanı geldi. artık nede olsa duş almakta kolay . üşümek filan yok.hadi bakalım kim daha çalışkan olup bebişi yapacak
yaz geldi ya bundan sonra hafta sonlarımız çok daha güzel geçecek inş.senin gezi işindede çok sevindim çok ii olur havan değişir..bende bu yaz ii bir tatil düşünüyorum hatta işlerden fırsat olsa şimdiden biryerlere kaçmak öle ii olurduki ama ben işleri ayarlasam bile kocişin iş yeri var..Sağlık olsun artık havalar geç kararıyor akşamlarıda dışarı çıkarız birde hafta sonlarımız var tabii .
ucağın kesesinin sonucu salı günü belli olmayacakmıydı ne zaman gitmiş dra ne diyelim sağlık olsun dediğin gibi ucak hepimizden önce tekrar hamiş kalır .o çok ii bakıyordu kendine maşallah inanıyorumki tez zamanda toparlar.Rabbim yardımcısı olsun.
sedoşumda dediğin gibi temizlik yapıyordur hamarat arkadaşım benim aslında çok yormamamız lazım kendimizi bende cumartesi günü öle çok yoruldumki camlar kapılar fayanslar banyo balkon tozlardı yerlerdi derken bir sürü iş yaptım öle çok yoruldumki o gece belim çok ağrıdı tabi kociştende yedim fırçayı adetime 1 hafta varya ya bebek varsa böylemi bakıyorsun sen kendine diye verdi veriştirdi:)masalcık mutfağında çogu gitmiş azı kalmış şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum inş bebişine bol bol mamalar yapmak nasip olur..haklısın tatlım yaz gelsin dedik durduk yazda geldi çalışmalaları hızlandırmak şart ..aslında drar diyorki sabah erkenden yapmak sperm değerleri açasından şansı %100 artırıyormuş ama çalışan insanlar için çok zor yaa ..sedacım burda iş sana düşüyor :)) sabahın 5 inde kaldır kocişi :)) akşam erkenden uyutki sabaha uyandırmak zor olmasın :))
kız maşallah güzel yormuşssun kendini.ama eşinde haklı hani yani.ama böyle temizlikleri adet iken yapıyorum ben . çocuk varsa bile bişey olmasın diye. adet iken içim rahat oluyo tabi ondan rahatça yapıyorum ağır işleri bu sabah uyanıp çocuk yapma işini bende biliyordum fakat sabahın köründe imkansız o iş için uyanmam yaaa üşenirim ben. kocam üşenmez ama ben çoooookkk üşenirim. uykumda çok kıymetlidir. kızım sabah işe giderken yüzümü zor yıkıyorum dişimi fırçalıyorum kim alcak sabahın köründe duşu. ohoooooo çooookkk zorrrr ama iiçinizde üşenmeyen varsa valla tabrikler. sedacım belki üşenmez
Merhaba güzel arkadaşlarım..neler yapıyorsunuz bakiim yokluğumda kaynatmıisınız bol bol sizi gidi geveze hatunlar siziii)))
kızlar bende hafta sonu giremedim nete yoğun geçti biraz gezmeye gittik misafirliğe gittik bugün de bu saate kadar temizlik derken ancak fırsat bulabildim size yazmaya..
önce uçaktan başlıyorum çok zor ama her işte bir hayır vardır inşallah yine en kısa sürede hamile kalacak uçak bende biliyorum dediğiniz gibi kızlar o çok dikkat ediyordu kendine çok iyi bakıyor..inşallah en kısa sürede yine güzel haberler alacak ama herşeyden önce kendi sağlığı yerinde olsun gerisi gelir inşallah..Rabbim böyle olmasını istediyse vardır bir bildiği rabbim yardımcısı olsun..bende salı günü belli olacak diye bekliyordum ama demek önce gitmiş dr a..dualarım onunla inşallah herşey güzel olsun..
aktunacım yeni yatağın hayırlı olsun ohh havayı da fırsat bilmişsin gezmişsin iyi yapmıisın gerçekten istanbul da hava çok güzel çok sıcak ya bizim evde çok sıcak oluyor yanıp kavruluyoruz yazın ama daha şimdiden yanmaya başladık bile..aktunacım evet sabah spermler daha kuvvetli oluyormuş ama maalesef eşim erken gidiyor işe 5 te hayatta kalkamaz bizim uykucu))) canım yarın dimi randevun hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım korkma kötü birşey olmayacak bence güzel şeyler duyacaksın bundan sonra herşey güzel olacak canım benim hayırlısıyla dualarım seninle hepinizle inşallah..
masalcım sen nasılsın senin de gezi tarihin bile belli olmuş kız bizim için de gez inşallah valla ben de istiyorum şööle bir tatil ama yok bir de şu ameliyat işi de var önümüzde daha inşallah biz de kaçarız biyerlere evlilik yıldönümümüzde..mutfağında hayırlısıyla bitmiş nerdeyse güle güle kullan inşallah ama bitmiş halinin resimlerini isterim ona göreeee...
kızlar haftasonu eşimin ailesi tarafına misafirliğe gittik o kadar sinirim tepeme çıktı ki..kadın 60 yaşında umreye gidecekti akrabaları onu ziyarete gittik tuttu kadın birden ne dedi biliyormusunuz 'sizin de 3 sene oldu artık bir tedavi olun çocuğunuz olsun..' dedi yaa..ben şok tabi kaldım öyle düşünebiliyormusunuz kızlar kadın birde hiç birşey bilmediği halde kısır damgasını çoktan yemişiz..ben hiçbirşey diyemedim o an eşim dedi sadece 'ne tedavisi ya ben istemiyorum çocuk ben istemiyorum diye yapmıyoruz..' dedi ama ben o an çok kötü oldum ya nsl böyle söylebiliyor insanlar birde hiçbirşey bilmedikleri halde birde demek hasbelkader bilseler ne olacak..sonra akşam dönderken eşime dedim eşim de çok kızmış birde namaz kılıyor kadına bak diyor bende dedim 'gördün mü işte en yakının bile böyle diyorsa kimbilir elalem ne der hiçbirşey bilmediği halde kısır damgasını vurmuş kadın dedim direkt gidn tedavi olun dedi..' dedim..o da takma kafana dedi..2.5 senede millet böyle konuşuyor ya deli olucam rabbim 3 kuruşluk insanların diline düşürme bizi en korktuğum şeydi bu zaten rabbim bizi utandırmasın inşallah...
hepinizi çok öpüyorum kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun yaz yaz dedik yazı getirdik inşallah evrene pozitif enerji gönderelim inşallah iyi olacak hadi aktunacım sende yarın hayırlı haberler dön..uçakcımın da hakkında hayırlısı olsun bence önünde yeni bir kapı açıldı sonuçta bir kere hamiş kaldı ve yine olacak..masalcım seninde inşallah bu ay çalışmalara sonuç verecek hayırlısıyla hepinizi çok seviyorum kızlar çok öpüyorum hepiciğinizi..canlarımsınız..görüşürüzzz...
kız sedanın öyle bir tipi mi var belki üşenmez diyorrr Allah müsteakını vermesin emi))) yok kız ben üşenmiyorum zaten de eşim sağ olsun çok uykucudur ))) kızlar o değil de havalar ısınıyor zaten gece sıcak oluyor terleniyor sabah duş alınır yani o yüzden üşenmeye gerek yok bence ))
hoşgeldin pınarcım ailenin yanında olmasınada çok sevindim..dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun...bende vakumla kürtaj olmuştum aneztesi uygularlarsa hiç korkma.o anlık ağrı oluyor sonrasında hiç ağrı çekmiyorsun...cnm kafamıza takmakla hata ediyoruz çok haklısın ama işte elde değil.ama dr konusuna gelince bizim tek tüpolduğundan dolayı mutlaka yumurtlama takibi yaptırmamız lazımki zaman kaybetmeyelim..kürtajdan hemen sonra hamile kalan çok duydum..sağlık olsun yeterki ..bak normal yollardan olmaması için hiç bir neden yok.yeterki sağlıklı olalım..kendine çook ii bak tatlım ..hoşçakal
kızlar neler yaptınız merak ettim aktunacım bugün randevun vardı inşallah güzel geçer ve de uçakcıma da rabbim kolaylık versin herşey yolunda gitsin inşallah..masalcımdan da bakıyorum ses yok hayırlıdır mutfak işlerinden çok yoğun herhalde..beni sorarsanız kızlar bildiğiniz giibi bugün saçımı boyadım daha doğrusu boyadım daha yıkamadım bekliyorum..inşallah güzel bir renk olur palettenin altın parıltılı toffee sinden aldım inşallah garip bir renk olmazz..kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Canımmmm saçını boyamışsın. Dedigin rengin aynisini iş arkadaşım yapmis cok güzeldi. Eminim sana da cok yakısacaktir. Kız benim evde tadilat olsa da işe de gidiyorum mecburen. Bu hafta gunduz vardiyasindayim. 3 de bitti mesaim. Geldim evime.dinleniyorum. sonrada yapacak cok is var. Ve havalar coooookkk sıcak ya. Resmen kaynadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?