yarım rahim

selam kızlaaarrr. bugün gittim muayene mi oldum. çok şükür iyi, yumurtada çatlamış gitmiş. kist mist yok Allaha şükür. bu ayda klomene devam. bu sefer sabah 1 tane , akşam 2 tane içilecek. ve adetin 3.cü günü başlanacakmış. ben geçen sefer sormayı unutmuştum 5.ci günü başlamıştım.mayısın 6 sında tekrar yumurtalar büyümüş mü diye bakmak için kontrole çağırdı.birde folik asit verdi. olacak senin çocuğun ben çok inanıyorum dedi doktorum. çok olumlu konuştu gene. bana moral depolayıp yolladı :))) bu arada bende hamile kalamazsam yapılacak tedaviyi sordum. bu ayda klomen deneyeceğiz dedi. eğer bu ay da olmazsa seni 2 ay kendi haline bırakacağım dedi. kendi halime bıraktığı 2 ayda olmazsa gene 2 ay daha klomen deneyecek.yani toplamda 4 ay klomen denemiş olacağız en kötü ihtimal. o zamanda olmazsa öyle aşılamaya geçilecek. birde doktorum 4 aydan yazla klomen tedavisi önermiyor. inş seni artık o muayene koltuğuna değil hamilelerin yattığı sedyede muayene edeceğim dedi. benim durumumda olan hastasi vardı ya haftaya doğumu varmış. haftaya doğurtcaz onu dedi stres yapmaman gerekiyor çok rahat ol dedi. bakalım becerebilirsem stres yapmıcam geçmişi okuyamadım birazdan neler yazdınız onları okuyacağım.

aktunacım bugün doktora progesteron testini sordum .hani şu adetin 21.ci günü yapılan. yaptırayım mı dedim. hiç gerek yok dedi. sonuç olarak ben zaten senin yumurtladığını kaç yumurtan olduğunu ve kaç mm olduğunu hatta çatladığını biliyorum dedi. zaten bu yüzden geliyorsun ya ben takip ediyorum dedi. o yüzden ben gerek duymuyorum hiç uğraşma dedi. ama bir sorun olsa belki yaptır derdim dedi. şuan için gerekli görmüyorum dedi.

uçakcım sana katılıyorum evet. doktorlar ne dese boş olcak oldumu kimse önüne geçemez. fakat ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldan fazla bir süredir çocuk düşünüyoruz.evlendik 6 ay sonra çocuk düşünmeye başladık. önce bir kadın doğuma gideyim dedim ve bir kadın doktora gittim manyak kadın herşeyin normal dedi yolladı beni. birde eşime basit bir spermiyogram testi yaptırdık onunda normal çıktı. bizde öyle olunca 2 yıl bekledik ve kendiliğinden olmayınca artık bir doktora gitmeliyim dedim. gittim şimdiki doktorumdan randevu aldım doktorda testleri yaptır adetinin 3.cü günü gel muayene edeyim demişti ve o ay hiç umudum olmadığı için hamile kalmıştım ve bir kimyasal gebelik geçirdim. ve o kimyasal gebeliğin ardından rahimimin aslında nrmal olmadığını doktorun ilk muayenesinde öğrendim ve hsg , mr çekildim. gene 2 ay bekledim adetim düzene girsin diye. ve geçen ay artık klomene başladım doktor kontrolünde. sonuçta 2 yıl az bir zaman değil hamile kalamamak için. yaş desen 2 ay sonra 29 olacak. tmam 29 öyle geç bir yaş değil , millet 40 da doğuruyor ama ben vaktiyle elimden geleni yapayım dedim.bu sene uğraşacağım olmazsa da kendi haline bırakacağım bir kaç yıl kadar. sonra ilerde ya keşke daha erken yaşlarda doktora gidip şunu yapsa idim bunu yapsa idim dememek için. maksat içimi rahatlatmak. doktorum desen senin normal yoldan çocuğun olur olmaması için bir sebep yok diyor. bakalım hayırlısı.

Merhaba kingpin....Canım sana cevap mesajı yazmıştım ama 100 cevap yazmadan özel mesaj atamazsınız diye uyarı geldi. ben de burdan cevap yazayım dedim...
Amin diyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Valla benim son durumum bana hidrosalpinks diyen doktor rahim filmim normal çıkınca şaşırdı. (oysa ben çekildikten hemen sonra radyolog bayana sormuştum sıvı yani hidrosalpinks var mı diye o da yok olsa gitmezdi sıvı ben ilk kez çekmiyorum bunu demişti ayrıca o rapora onay veren de uzman bir jinekolog) ama nasıl olduysa yine de tüp bebek denedi belki de rapor doğruydu emin olamadı... sonuç negatif maalesef... 2 ay oldu çok çok üzüntü yaşadım anlatamam. ben biraz kendimi toparlayıp başka Dr.a gidicem canım. ama artık senin de yaşadıklarını ve birçok arkadaşımı görünce Dr.lara güvenim de azaldı. bakalım neler olacak bence sen de ameliyatı en son düşün. son bişey anlatayım.. benim kuaförümün eşi 6 kez tüp bebek denemiş. bir tüpü dış gebelikten sonra alınmış tek tüpü de pek sağlam değilmiş ona mümkün değil çocuğun olmaz demişler şimdi kendiliğinden 3.5 aylık hamile. yani Allah nasip ettiyse olur bence sabredelim inşallah bize de nasip olur. kendine iyi bak tekrar görüşürüz diyorum canım...

Merhaba arkadaşım mühim değil burdan da yazabilirsin..bende konuda yazını okuyunca ne yaptın merak ettim..bu durum çok ilginç sanırsam kimi dr bunu önemsiyor herhalde kimi dr ise önemsemiyor..Çok sevindim canım iyi işte ne güzel hsg de çıkmamış hidrosalpinks..benim de hsg raporunda yazmıyor yada ultrasondada görünmüyor ama bir dr hsg ye baktığında söyledi..kesinlikle bende daha hiç bir deneme yapmadan laporoskopiyle bıçak altına yatmam zaten hele de bir dr dedi diye asla..bende inanıyorum arkadaşım rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra herşey boş..inşallah sen ben ve isteyen tüm arkadaşları rabbim çok bekletmesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..çok teşekkür ederim cevap yazdığın için hayırlı haberlerini bekliyorum canım arkadaşm..

günaydın kızlaaar .iyi haftalar olsun inşalllahhhhh herkese. nerdesiniz yaa? 2 gündür giren olmamış sayfaya ?????

canlarım havalar ısındı tabi kaçaklık var formda:) ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ama hava güzeldi ya içim açıldı resmen ...pazar günü biraz tembellik yaptık kocişimle uyuduk 10 a kadar sonra sonra duştu kahvaltıydı toparlanana kadar öğlen oldu .öğleden sonra avmye gittim kocişim kilo almış epey kıyafetler olmuyor :) yeni kıyafetler aldım ona ordan çıkıp eltime gittim oğlunun doğum günüydü oraya davetliydim daha sonrada kayınvalideme geçtim ve evime gittiğimde saat 1 di ...

hım birde yatağımızı değiştirdik eski yatağımızdan memnun değildik ikimizinde beli ağrıyordu şu yeni çıkan vucut şeklini alan yataklardan aldık denedik :) çok memnun kaldık :)) hihihi işte böyle kızlar hım bide yarın ayın 30 u 3,30 da randevum var dua edin bana ne olur yeni şeyler duymaktan çok korkuyorum ..bu dr randevu alabilmek epey zor oldu şehir dışından bile hastaları varmış inş ii şeyler duyarım ...işte böyle kızlar sizde durumlar nasıl anlatın bakalım..çoook öpt sizi canlarım kendinize ii bakın

vay vaaaayyy kaçağın biri gelmiş ohhh ne güzel güzel bir hafta sonu geçirdin demek .çok sevindim canım. yeni yatağınızda hayırlı olsun bu arada canım. yeni yatağınızda yeni çocuk yaparsınız artık. bak yeni bir başlangıç gibi olmuş yarın ki randevunda inşallah güzel geçecek canım .dualarım seninle olacak. hiç korkma rahat ol. iyi şeyler duycaksın inşallahhh.

canım bende 3 haftadır üşendiğim ve yapmadığım yazlık kışlık ayırma işine giriştim dün. öğlenden taa akşamakadar sürdü. baza elbise dolabı ne varsa hepsini baştan çıkardım . vakumlu hurçlara türüne göre ayırarak vakumlayıp kaldırdım. birde üstümüze sığmayanları ayırdım dünyanın işi vardı yani .fakat bitti cumartesi de kız kardeşimle alışverişler yaptık gayet güzel oldu. hafta sonu kocişim çalışıyordu onla pek görüşemedik. bu arada gezi tarihimiz belli oldu 11 mayıs dan 17 mayısa kadar bu değişiklik güzel olacak inşallah. üniversiteden canımm arkadaşlarım ile görüşeceğim. birde onların ailem gibi olan aileleri ile. tadilatımızın %60 kadar kısmıda bitti. birtek saten alçı ile dolapların montajı kaldı. montajda 1 haftaya olcak inşallah. belki de daha erken olur. benden haberler bu kadar kızlar. sedacım kesin temizlik yapıyordur uçakcım da kese büyümemiş kızlar bir iki güne alıcaklar keseyi. ama eminim uçak hepimizden önce tekrar hamiş olur.

kızlarrrr yaz ayları geldi artık. çalışmalara hız vermenin zamanı geldi. artık nede olsa duş almakta kolay . üşümek filan yok. hadi bakalım kim daha çalışkan olup bebişi yapacak

yaz geldi ya bundan sonra hafta sonlarımız çok daha güzel geçecek inş.senin gezi işindede çok sevindim çok ii olur havan değişir..bende bu yaz ii bir tatil düşünüyorum hatta işlerden fırsat olsa şimdiden biryerlere kaçmak öle ii olurduki ama ben işleri ayarlasam bile kocişin iş yeri var..Sağlık olsun artık havalar geç kararıyor akşamlarıda dışarı çıkarız birde hafta sonlarımız var tabii .
ucağın kesesinin sonucu salı günü belli olmayacakmıydı ne zaman gitmiş dra ne diyelim sağlık olsun dediğin gibi ucak hepimizden önce tekrar hamiş kalır .o çok ii bakıyordu kendine maşallah inanıyorumki tez zamanda toparlar.Rabbim yardımcısı olsun.
sedoşumda dediğin gibi temizlik yapıyordur hamarat arkadaşım benim aslında çok yormamamız lazım kendimizi bende cumartesi günü öle çok yoruldumki camlar kapılar fayanslar banyo balkon tozlardı yerlerdi derken bir sürü iş yaptım öle çok yoruldumki o gece belim çok ağrıdı tabi kociştende yedim fırçayı adetime 1 hafta varya ya bebek varsa böylemi bakıyorsun sen kendine diye verdi veriştirdi:)masalcık mutfağında çogu gitmiş azı kalmış şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum inş bebişine bol bol mamalar yapmak nasip olur..haklısın tatlım yaz gelsin dedik durduk yazda geldi çalışmalaları hızlandırmak şart ..aslında drar diyorki sabah erkenden yapmak sperm değerleri açasından şansı %100 artırıyormuş ama çalışan insanlar için çok zor yaa ..sedacım burda iş sana düşüyor :)) sabahın 5 inde kaldır kocişi :)) akşam erkenden uyutki sabaha uyandırmak zor olmasın :))

Merhaba güzel arkadaşlarım..neler yapıyorsunuz bakiim yokluğumda kaynatmıisınız bol bol sizi gidi geveze hatunlar siziii )))
kızlar bende hafta sonu giremedim nete yoğun geçti biraz gezmeye gittik misafirliğe gittik bugün de bu saate kadar temizlik derken ancak fırsat bulabildim size yazmaya..
önce uçaktan başlıyorum çok zor ama her işte bir hayır vardır inşallah yine en kısa sürede hamile kalacak uçak bende biliyorum dediğiniz gibi kızlar o çok dikkat ediyordu kendine çok iyi bakıyor..inşallah en kısa sürede yine güzel haberler alacak ama herşeyden önce kendi sağlığı yerinde olsun gerisi gelir inşallah..Rabbim böyle olmasını istediyse vardır bir bildiği rabbim yardımcısı olsun..bende salı günü belli olacak diye bekliyordum ama demek önce gitmiş dr a..dualarım onunla inşallah herşey güzel olsun..
aktunacım yeni yatağın hayırlı olsun ohh havayı da fırsat bilmişsin gezmişsin iyi yapmıisın gerçekten istanbul da hava çok güzel çok sıcak ya bizim evde çok sıcak oluyor yanıp kavruluyoruz yazın ama daha şimdiden yanmaya başladık bile..aktunacım evet sabah spermler daha kuvvetli oluyormuş ama maalesef eşim erken gidiyor işe 5 te hayatta kalkamaz bizim uykucu ))) canım yarın dimi randevun hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım korkma kötü birşey olmayacak bence güzel şeyler duyacaksın bundan sonra herşey güzel olacak canım benim hayırlısıyla dualarım seninle hepinizle inşallah..
masalcım sen nasılsın senin de gezi tarihin bile belli olmuş kız bizim için de gez inşallah valla ben de istiyorum şööle bir tatil ama yok bir de şu ameliyat işi de var önümüzde daha inşallah biz de kaçarız biyerlere evlilik yıldönümümüzde..mutfağında hayırlısıyla bitmiş nerdeyse güle güle kullan inşallah ama bitmiş halinin resimlerini isterim ona göreeee...
kızlar haftasonu eşimin ailesi tarafına misafirliğe gittik o kadar sinirim tepeme çıktı ki..kadın 60 yaşında umreye gidecekti akrabaları onu ziyarete gittik tuttu kadın birden ne dedi biliyormusunuz 'sizin de 3 sene oldu artık bir tedavi olun çocuğunuz olsun..' dedi yaa..ben şok tabi kaldım öyle düşünebiliyormusunuz kızlar kadın birde hiç birşey bilmediği halde kısır damgasını çoktan yemişiz..ben hiçbirşey diyemedim o an eşim dedi sadece 'ne tedavisi ya ben istemiyorum çocuk ben istemiyorum diye yapmıyoruz..' dedi ama ben o an çok kötü oldum ya nsl böyle söylebiliyor insanlar birde hiçbirşey bilmedikleri halde birde demek hasbelkader bilseler ne olacak..sonra akşam dönderken eşime dedim eşim de çok kızmış birde namaz kılıyor kadına bak diyor bende dedim 'gördün mü işte en yakının bile böyle diyorsa kimbilir elalem ne der hiçbirşey bilmediği halde kısır damgasını vurmuş kadın dedim direkt gidn tedavi olun dedi..' dedim..o da takma kafana dedi..2.5 senede millet böyle konuşuyor ya deli olucam rabbim 3 kuruşluk insanların diline düşürme bizi en korktuğum şeydi bu zaten rabbim bizi utandırmasın inşallah...
hepinizi çok öpüyorum kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun yaz yaz dedik yazı getirdik inşallah evrene pozitif enerji gönderelim inşallah iyi olacak hadi aktunacım sende yarın hayırlı haberler dön..uçakcımın da hakkında hayırlısı olsun bence önünde yeni bir kapı açıldı sonuçta bir kere hamiş kaldı ve yine olacak..masalcım seninde inşallah bu ay çalışmalara sonuç verecek hayırlısıyla hepinizi çok seviyorum kızlar çok öpüyorum hepiciğinizi..canlarımsınız..görüşürüzzz...

kız maşallah güzel yormuşssun kendini.ama eşinde haklı hani yani. ama böyle temizlikleri adet iken yapıyorum ben . çocuk varsa bile bişey olmasın diye. adet iken içim rahat oluyo tabi ondan rahatça yapıyorum ağır işleri bu sabah uyanıp çocuk yapma işini bende biliyordum fakat sabahın köründe imkansız o iş için uyanmam yaaa üşenirim ben. kocam üşenmez ama ben çoooookkk üşenirim. uykumda çok kıymetlidir. kızım sabah işe giderken yüzümü zor yıkıyorum dişimi fırçalıyorum kim alcak sabahın köründe duşu. ohoooooo çooookkk zorrrr ama iiçinizde üşenmeyen varsa valla tabrikler. sedacım belki üşenmez

kız sedanın öyle bir tipi mi var belki üşenmez diyorrr Allah müsteakını vermesin emi))) yok kız ben üşenmiyorum zaten de eşim sağ olsun çok uykucudur))) kızlar o değil de havalar ısınıyor zaten gece sıcak oluyor terleniyor sabah duş alınır yani o yüzden üşenmeye gerek yok bence ))

canımmmm sende temizlik yapmışsın . hadi güle güle kirlensin evin. kızlar bizim burda da hava çok sıcakyaa. ama Allahtan ev öyle kaynar değil. hele yatak odası yazın küfül küfül esiyo. ama dışarısı daha nisanda yanıyooooooooo. artık haziran temmuzu hayal edemiyorum yaaa. canım valla bu gezme işini de eşim hadi gidelim dedi bende hiç ikiletmedim. tamam dedim anında :) zaten epeydir biryerlere gidememiştik. ondan iyice bunalmıştık. farklıklık genelde iyidir dedik :) sağol canım yaa mutfak da bitcek yakında inşallaaahh. bittiği gibi fotolarım size.

canım bu gerzek akrabanıza da gıccık oldum yaaaa. sizde tedavi olun çocuk yapın dediğine göre demek ki kendi aralarında çoktan konuşulmuş sedaların olmuyo bunlar kısır dediler zaaar . manyak kadın yaaa sananee. sen mi bakcsan büyütcen derdi tasası sana mı düştü.birgün çocuğuma bakıver desen kabul etmezler. zaten akrabaların çocu böyledir. faydaları hiç olmaz. sırf zararları olur. işleri güçleri laf sokayım dır. bizde de var öyle arkabalardan. bizimde akrabamız demişti bir gün şu doktor var bak bu doktor var. ona gidenlerin çocuğu oluyomuş sizde gitsenize demişti. o an başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. sanki bizi düşünüyormuş gibi cümle kurup gizliden kısırsınız demek değil de ne bu? eşim çok sinir oldu. siparişle oluyo madem siparişide verelim dedi. daha susturmasam eşim epey bi söylencekti. hadi siz onu bunu bırakında kendi kayınvalidem bayram günü elti adayımın yanında tam yemek yerken demesin mi sizde artık gidin doktorlara bir yerelere. aaa size de kızmak gerekiyo herhalde demişti geçen yıl. eşimde bir sinirlendi. epey bir söylendi. kayınvalidemin gözleri doldu o an. ama hak etti. milletin içinde sen bize niye laf çakıyon. kimse yokken sor işte oğluna. oğlum varmı yapabilceğimiz bişey de ne bileyim uygun bir dille sor dimi ???ama yok ille laf çakacak elalemin içinde. kendi kayınvaliden bile kısırsınız gibisine konuşursa elalem neler der düşünün artık. neyse ki 3 ay önce bir düşük yaşadımda azcık bi içleri rahatlamıştır inşaallahh :) töbe yaaa. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim. kınayanlarında kendi başına versin.

kız sen sabah erken saatte işe gitmediğin için senin için daha rahat olur diye dediydim iyi bak sen üşenmiyosun. ayy ben çok üşeniyorum yaa. geçen sene kış da haftada 1 e indirmiştim. eşimde üşütcem hasta olcam diye sesini çıkarmıyodu. heheh. ama sonra anladım ki böyle olunca çocuk olmuyo haftada 3 lazım. eşimde diyo biz genciz yaa ne o öyle haftada 1 diyo şimdi. bu yazdıklarımı bir okursa varya bi daha foruma giremem. :) neyse inş okumaz. kihkihkih.:)))
ama canım dğoru diyon yazın 3-4 kez duşa giriyorum sıcaktan. ama yazında klimasız ortamda o iş çok zor yaaa. bir klimada yatak odasına mı alsak ne gerçi yatak odası serin oluyo ama çok sıcak havalarda orasıda esmiyo.amaaan üfff ne zor ya çocuk sahibi olmak. milletin spermi , yumurtası akıllı mıdır nedir. biz bunlara özel ders mi aldırsak yaa??? baksanıza bi yolu bulup gidemediler. kızlar bu ayda hamile kalamazsam ki kalamayacağım hiç beklentim yok. dr 2 ay ara verelim o zaman demişti. bende o 2 ayda spor yapacağım gerekirse bir salona yazılacağım.kendimi zayıflamaya adayacağım.çocuk mocuk düşünmücem o ara. birde ağır olmayan şekilde bir diyet yapacağım. eski 36 bedenime geri döneceğm inşallah. şuan 38 bedeni zorluyorum. yakında 40 olcak yoksa beden. benim bu gidişe bir durrrr demem lazım. hem ne kadar zayıf hamile kaldık okadar iyi demi ama ?

Merhaba canim arkadaslarim...beni.merak etmissiniz cok tesekkur ederim...oncelikle sunu cok iyi biliyorum her serde bir hayir varmis bu bebek beni cok degistirdi 28 yilimi cope attim ve artik bazi konularda yani kaderini degistiremeyecegim konularda kendimi biraktim...rabbim.ol.derse olacak yarin kurtajim var ve hic korkmuyorum...hatta esim bile gelemeyecek gelse gec kalacak gittigi gorev yanacak annem babam yanimda moralim cok duzgu zaten 15 dak biseymis vakum teknigi dedikleri siringayla cekecekmis...tek dert ettigim esim canim kocam benim herseyim onun cok umidi vardi 1mm de mi buyumemis diyince keske yer yarilip icine girseydim...ama bizim elimizde degil ki...sira beklerken bi kadin vardi kucaginda ozurli bir kiz gozunu ondan alamadim ve rabbime yalvardim h eger boyleyse al bebegimi kalp atisini duyurma sonra hic aldiramam dedim..guzel allahim beni benden daha cok dusunmus demekki ne gelirse ondan dogru gelir guzel gelir..kalp atisi duymadim son gittigimden beri kese hic gelismemis dr cok buyuk ihtimal buyusede ozurlu olacakti dedi...onyuzden sukur ediyorumm...dr bile sasirdi cok sakinsin dedi ben 1 haftadair kendimi alistirmistim dedim...ve dr dedim hani sadece tup olurdu diye hic bisey diyemedi...ve ben inaniyorum dogal yoldan yine olacak olmazsa seneye tup deniyecegim..suan tek dilegim adetlerim bozulmadan hormon degerlerim biran once eski yerine gelmesi ve tertemiz bi sayfayla yeni umutlara kapimizi aralamak...tabi yine kurlere dualara devam...ama inanin.ki bu drlarin hepsi bahane ...benim bi sorunum yok bosuna kendimi birkalatmayacagim nolur sizde birakin bu isleri...kafanizi bosaltin allaha inanin rabbim dert verdiysem git dermaniniara diyo ama kafanizda cok buyutmeyin aktunam sedam siz gidin derdinizin caresini bulmaya calisin sonra tevekkul edin masal ile ben ...rabbimin ol demesini beklicez....ve beni gordunuz tup bebekte 2 tane 1.kalite bebk yerlestirdiler noldu tutmadi vakti zamani gelmemis bak allah olabildigini gosterdi ve geri aldi...isyan ettim alacaktin niye verdin diye...ama rabbim.bana daha buyuk ferahlim vermis bilememisim...masal demesi su bebek olupda gelismedi ya bazilarininda cenesi kapandi...gerci benim cevremde oyle laf eden yok...ailelerimiz bile acele etmeyin diyo olsun ...neyse dua edin bana yrn icin opuyorummm

hoşgeldin pınarcım ailenin yanında olmasınada çok sevindim..dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun...bende vakumla kürtaj olmuştum aneztesi uygularlarsa hiç korkma.o anlık ağrı oluyor sonrasında hiç ağrı çekmiyorsun...cnm kafamıza takmakla hata ediyoruz çok haklısın ama işte elde değil.ama dr konusuna gelince bizim tek tüpolduğundan dolayı mutlaka yumurtlama takibi yaptırmamız lazımki zaman kaybetmeyelim..kürtajdan hemen sonra hamile kalan çok duydum..sağlık olsun yeterki ..bak normal yollardan olmaması için hiç bir neden yok.yeterki sağlıklı olalım..kendine çook ii bak tatlım ..hoşçakal

hoşgeldin uçakcım kelimesi kelimesine çok doğru söylemişsin..inan ki rabbim ne verirse hayırlısını versin tabiki çok zor ama dedim ya daha önce yaşadıklarımız bizi olgunlaştırıyor daha mantıklı bakmaya başlıyoruz herşeye..bu yaşadığın acı deneyim aslında sende yepyeni bir sayfa açmış ve tabiki herşey güzel olacak bundan sonra için rahat olsun çünkü herşeyden önce moralin iyi pozitif bakıyorsun vede artık tek çarenin tüp bebek olmadığını biliyorsun..dr tabiki cevap veremez onlar da aslında çok iyi biliyorlar herşeyi ama kolay yoldan tek seferde para kazanmak varken neden beklesinler tabiki rahim anomalimiz var diğer sağlıklı bayanlar gibi kısa sürede hamile kalamıyoruz ama olacak inşallah ve tek çaremiz tüp bebek olmayacak..bak aktunacım da yaşamış bu olayı 15 dakika kısacık geçer biter korkacak birşey yok zaten merak etme kürtajdan sonrada hormonlar bir süre sonra düzene girer sen kendine çok iyi bakıyordun zaten bilinçli akıllı bir kızsın biraz da doğal besinlerle kısa sürede herşey yoluna girer Allah ın izniyle ne mutlu sana bak annen baban da yanındaymış senin destekçinler..inanki tatlım o kadar doğru demişsin ki..önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbim o yüzden ne verirse hayırlısını versin çok şükür ki bak geç olmadan ortaya çıktı ya çok geç olsaydı işte gerçekten her işte bir hayır vardır yarın için dualarımız seninle canım arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..senin sağlığın keyfin yerinde olsun bebiş gelecek kısa sürede inşallah...

evet kızlar ya haftasonu uyuz akraba böyle dedi masalcım senin kayınvalidende ayıp etmiş ama yapıyorlar işte sırf torun sevdasından..dediğin gibi sanki kendileri bakacak çocuklara..deli oluyorum ya ben neden kimseye sormuyorum ne kadar ayıp birşey yada dediğin gibi kibar bir dille kimsenin olmadığı bir ortamda sor ne halt soracaksan ama herkesin içinde ne ayıp ya..birde damgayı vurmuşlar hadi o senin kayınvaliden sana yakın bir nebze ama bu eşimin amcasının karısı..kimsin sen..kimbilir kendi aralarında neler konuşuluyor ya valla iyi ki annem yoktu orda kimbilir ne kadar üzülürdü..maalesef cahillik çok kötü birşey okumakla da güngörmüşlükle de olmuyor bu iş içten gelecek maaleseffff...
masalcım en iyisi spora yazılmak kafa dağıtmakta yardımcı olur ama tam yaz ayı açık havada yürüsen daha iyi değil mi inşallah hamiş olursun da gerek kalmaz ama bu güzel havalarda kapalı alanlara tıkılmak kötü gerçi spora da yazılmazsa insan kilo vermek zor oluyor üstüne düşmüyorsun..yinede sen bilirsin tatlım inşallah güzel haberler verirsiniz bu ay hadi bakalmmm..

öpüyorum sizi çok kızlar şuan akşam ezanı okunuyor bu ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim gönlümüzden geçenleri kabul etsin hakkımızda hayırlı etsin inşallah...

Canim sen pko oldugun icin yumurta takibi yaptirman cok mantikli ama ben yaptirmicam ne degisecek zaten yumurta buyuyo catliyo bosuna niye hap.kullanayim ki denk gelmese asilamada bile gelmiyo gelirse bile 3 gunlun spermle bile oluyo bence yumurta takibi yumurtlama problemi olanlar icin mantikli

kızlar neler yaptınız merak ettim aktunacım bugün randevun vardı inşallah güzel geçer ve de uçakcıma da rabbim kolaylık versin herşey yolunda gitsin inşallah..masalcımdan da bakıyorum ses yok hayırlıdır mutfak işlerinden çok yoğun herhalde..beni sorarsanız kızlar bildiğiniz giibi bugün saçımı boyadım daha doğrusu boyadım daha yıkamadım bekliyorum..inşallah güzel bir renk olur palettenin altın parıltılı toffee sinden aldım inşallah garip bir renk olmazz..kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

Canımmmm saçını boyamışsın. Dedigin rengin aynisini iş arkadaşım yapmis cok güzeldi. Eminim sana da cok yakısacaktir. Kız benim evde tadilat olsa da işe de gidiyorum mecburen. Bu hafta gunduz vardiyasindayim. 3 de bitti mesaim. Geldim evime.dinleniyorum. sonrada yapacak cok is var. Ve havalar coooookkk sıcak ya. Resmen kaynadım.

sağolasın canım yok renk güzel de ben kendi saçlarıma gıcık oluyorum üstler açık renk oluyor altlar koyu renk..hep o önceden kullandığım kolestonun iğrenç köpük boyasıyüzünden oldu saçlarım koyu renk oldu bende onun üstüne gittim loreal 7.1 açık küllü kumral aldım çok güzel renkti de tabi üstler açıldı ama altlar hep koyu kaldı şimdi de bir hevesle bunu aldım ama üstler yine sarı oldu bildiğin altlar koyu..deli olucam ya illa kuaföre gidicez bu gidişle hayır evde hiç saç da açmadım beceremem ondan almıyorum ama aslında alıp altları açsam mı bilmiyom ki..sen ne yapıyorsun tatlım doğru işe de gidiyorsun Allah kolaylık versin valla burası da sıcak ama bugün biraz rüzgar vardı hafiften..kız daha şimdiden yanıyoruz yazın ne yapcaz biz yaaa...ama senin oralar daha sıcak olur tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…