YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

kapali gruptur kimse tarafindan gorunmezsiniz..cok korkuyorum tekrar o aciyi yasamaktan normal dogumla aldilar rabbim hic kimseye yadatmasin umutlar hayaller bir anda yok oluyor rabbim bizim yuzumuze gulecek insaallah o muradi bizde alacagiz...aminn....

Aynen oyle malesef, benim doktorum da uyardi...bu arada rahim.genisletme çalışması teklif ederse doktor sakin yaptirma cok.tehlikeliymis. her düşen bebek rahimi genisletirmis..doktorum eger sansin iyi gider Allah yolumuzu acarsa bi sikinti cikmaz ama 2 ya da 3 dusuk senu bekliyor dedi. Benim rahim baya bi kucukmus. Insallah rabbim.hepimize nasip.eder... biz gebelik sirasinda.cok.dikkatli olmasi gereken gruptayiz...kismet bizim.de.imtihanimiz boyle :KK43:
Ben histeroskopi oldum.rahimi 1 cm genisketti ve poliplerimi aldi bruksel tup bebek merkezi yucel karaman ama iste ilkbtup denemem de hamileluk oldu ve 1 ay once 7 eylulde kaybettim 4 aylik ti rahim agzin da ciddi acilma olmustu kese elime degdi teharet alirken sancim vardi ama cok zorlayacak sekilde deil di anlayamadim ...

merhaba canlar..bende sol unicornuat uterusum burada dertlerimizi paylaşalım ve umut olalım birbirimize bekliyorum mesajlarınızı...
yarım rahimle doğum yapanlar
hamile kalanlar
serklajlılar
hamile kalmak isteyenler ...
Ah canım benim yaa :) Ağlamasın kimse..İnan bu siteye üye olma sebebim moral vermek için..Çünkü olumsuz bir şekilde hastaneden doktordan çıkınca internete sarılıyoruz,daha detaylı öğrenmek için.İnternetde maşallah tüm kötü senaryoları önüne koyuyor.Hepten bitiriyor azcık olan umutlarını..Bizler yaratılıştan umutlu varlıklarız..Kırmasınlar umutları diye tüm çabamız ..
Mrh arkadslarim bende 29 yasinda dogustan tek tup yarim rahimliyim evliligimin 2.ayinda hamile kaldim ve bos gebelik kurtaj oldum bir sene normal takibe gittim ve amh min 0.52 oldugunu ogrendim olmadi normal yoldan... ve 5 ay once tup bebek denedik ilk denemede tuttu ve 4 aylik oglumu kaybettim rahim agzi acildi kese vajinaya indi ve patladi son ana kadar kalbi atiyodu yavrumun suan 3 tane dondurulmus embriyom var dikis atilmamisti ve igne haplarim da duzenli kullanilmamisti yani doktorum kesmisti sizlerden umut bekliyorum bekliyoruz bizim yarim rahim'le hamilelik adli grubumuz var suan daha cok yeni rica etsem oraya katilip bizimle neler yasadiginizi hamilelik surecinizi yazarsaniz cok sevinirim rica ediyorum nolur katilin ayrica hala ugras veren arkadslarimi da bekliyorum kirmayin beni bu zorlu yolda yoldaslara ihtiyacimiz var....

Mrh arkadslarim bende 29 yasinda dogustan tek tup yarim rahimliyim evliligimin 2.ayinda hamile kaldim ve bos gebelik kurtaj oldum bir sene normal takibe gittim ve amh min 0.52 oldugunu ogrendim olmadi normal yoldan... ve 5 ay once tup bebek denedik ilk denemede tuttu ve 4 aylik oglumu kaybettim rahim agzi acildi kese vajinaya indi ve patladi son ana kadar kalbi atiyodu yavrumun suan 3 tane dondurulmus embriyom var dikis atilmamisti ve igne haplarim da duzenli kullanilmamisti yani doktorum kesmisti sizlerden umut bekliyorum bekliyoruz bizim yarim rahim'le hamilelik adli grubumuz var suan daha cok yeni rica etsem oraya katilip bizimle neler yasadiginizi hamilelik surecinizi yazarsaniz cok sevinirim rica ediyorum nolur katilin ayrica hala ugras veren arkadslarimi da bekliyorum kirmayin beni bu zorlu yolda yoldaslara ihtiyacimiz var....
Mrb ben o sayfayi bulamadim.bende yarim rahimliyim 2.tup bebek denmemzde hamile kaldim.rahim agzina 11.haftada serklaj yapildi.Rabbim hepimizn kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah.

Mrb ben o sayfayi bulamadim.bende yarim rahimliyim 2.tup bebek denmemzde hamile kaldim.rahim agzina 11.haftada serklaj yapildi.Rabbim hepimizn kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah.
Canim grubun adi yarim rahim'le hamilelik facede arama yaparsan bulabilirsin cok ihtiyacimiz var bole mutlu ve umut bekleyen kadinlariz lutfen katilim gosterin.....

canım bende 1.5 sene kadar istedim olmadı yarım rahimli old.mu öğrendikten 4 ay sonra hamile kaldım.. saadece yumurta geliştirici hap kullanmıştım o ay .. klomen .. sen hangi şehirdesin? istanbulda isen Dr.umu tavsiye edebilirim cok iyi ilgilendi benimle şu anda 30 haftalık hamileyim ama ne badireler atlattım..
3 aylıkken kanamam oldu az daha düşük yapıyordum
27 haftalıkkende rahim ağzım kısaldı az daha erken doğum yapıyordum ki serklaj atıldı yani rahim ağzına dikiş..
bakalım sürekli yatıyorum uzanıyorum iş güc yapmak yürümek yasak saadece wc ihtiyacımı karşılıyorum 34 36 haftaları görürüz inş.
sen ne kadar zamandır biliyorsun bu sıkıntını? ve ne kadar zamandr hamile kalmak istiyorsun?
Bende ilkbtup denemem de hamile kaldim ama 1 ay once kaybettim 4 aylik dusuk yaptim sizin doktorunuz kim di birde ben yarim rahim'le hamilelik adli bir grup actim oraya katilim gosterirseniz cok sevinirim facede arama yaparsaniz bulabilirsiniz.....

merhaba canlar..bende sol unicornuat uterusum burada dertlerimizi paylaşalım ve umut olalım birbirimize bekliyorum mesajlarınızı...
yarım rahimle doğum yapanlar
hamile kalanlar
serklajlılar
hamile kalmak isteyenler ...
Canim yarim rahimle tup bebek ve hamillelik grubumuz var hamile var tedavi olan var dogum yapmis olan var gelirsen seviniriz dertlesip bilgi alisverisi yapariz saygilar

selam arkadaşlar bende doğuştan yarım rahimliyim. daha doğrusu sol tarafım sağ tarafıma göre daha küçükmüş. 2013 te hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. bu ay adetimi beklerken 3 gün geçti test yaptım pozitif çıktı degerim 82,02 çıktı 2 gün sonra ise 79,09 çıktı buda kimyasal gebelik oldu galiba.. ben zeynep kamil hastanesine gidiyorum bi daha ki ayda tüp bebek yapılacak. size sorum ise hangi doktora gitmem gerekiyo iyi bi araştırma yapmam lazım. daha iiyi ilgilenecek benimle.yarım rahimliler hamile kaldıktan sonra hemen yatmamız mı lazım acaba
Canim ben de ilk tup denemem de hamile kaldim ama 1 ay once 4 aylik dusuk oldu benim dojtorumu oneririm grubunuzun adi yarim rahim'le tup bebek ve hamilelik gelirsen seviniriz ordada arkadslarimiz var dedtek ve motivasyon en onemli si sevgiler

mrb canım bende kayseriliyim.benımde doktorum sol tarafımın olmadıgını soyluyor.3 yıldır evliyiz sadece 2 kimyasal gebelik gecirdim onun dısında hiç hamile kalamadım tüp bebek yaptırdık aralık ayında tutmadı.Allah ızın verirse haziran ayında tekrar düsünüyoruz.senin yaşın kaçtı ve kaç yıllık evliydiniz
Canim bende ilk denemem de 4 aylik dusuk yasadim rabbim cemi cumlemize kucagimiza alcagimiz hamilelik nasip etsin benim sol taraf yok sag mevcut bir grup kurdum yarim rahim'le hamilelik ve tup bebek kapali gruptur facecuzerin den ararsaniz bulursunuz doktorum da iyi tup bebekte mustafa acet katilmanizi isterim arkadslar birbirimize destek ve morel oluruz sagolun,

bende de aynı durum var. benimde sağ tarafım yok. bir kere düşük yaptım,şimdi kendiğinden hamile kaldım 8 haftalık oldu. doktor şu n için bir problem yok diyor ama bizim gibi durumda olanlar için mesele 4 . ay dan sonra başlıyor çünkü çocuk kilo almaya gelişmeye başlıyor böylece rahime baskı oluyor düşük tehlikesi çok yüksek. çok dikkat etmeniz lazım.
allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah uzun haftaları görürüz iyi bir doktor bul bu konuda daha önce hastası olmuş mu sor mutlaka. bizim gibi olan çok insan var aslında, bazısı hsg filmi ile öğreniyor bazısı da sezeryan esnasında erken doğum olunca öğreniyor bol bol dua edin rabbim inşallah kucağımıza almak nasip eder

Canim bende ilk denemem de 4 aylik dusuk yasadim rabbim cemi cumlemize kucagimiza alcagimiz hamilelik nasip etsin benim sol taraf yok sag mevcut bir grup kurdum yarim rahim'le hamilelik ve tup bebek kapali gruptur facecuzerin den ararsaniz bulursunuz doktorum da iyi tup bebekte mustafa acet katilmanizi isterim arkadslar birbirimize destek ve morel oluruz sagolun,

canım sen hamile misin şu anda

Mrb hanımlar ben burda hepinize umut olmaya geldim.. benimde ayni sorunum var veeee şuanda 4 aylik bir meleğim misil mışıl uyuyorr. Ben bu sikintimi sezeryan doğumda ogrenenlerdenim.2015 agustosta evlendm 24 yasindayim aralıkta hamile olduğumu öğrendim o ay korunmadik ve o ay hamile kaldım ... Okadar güzel bir hamileligim olduki hic yerimde durmadim gezmek temizlik alasini yaptim cunku cok sorunsuz gayet saglikli giden bir hamileligim oldu bebegimin kilosu gelisimi onde gidiyordu hatta takii 30lu haftalara gelene kadar 32. Haftamda ufacik toplu igne ucu kadar bir kan gordm lavoboda ve kostum hastaneye onemsemeyip gitmiyordum az kalsin iyikide gitmisim nstye bglanana kadr hic bir sorun cikmadi hatta doktor eve gonderiyordu birde nstye baglayalim dedi bi baktikki sanci son safhada sebebini bilmiyoruz tabiki saskiniz hemen igneler serumler baslandi 2 gun yattim eve gitiim yatmaya devam ettim ama cokta yatmadim oyle buyuk cogunlukta ayaktaydim bir gece aniden bebegimin suyu patladi ve dogummm .. oldu 34 haftalik bebegim gayet saglikli dunyaya geldi biraz solunum sikintisi yasadi susuz kalmis icimde cnku 15 gun kovozde kaldiktan sonra kavustuk suan yasitlarini gecti bile ve o benim meger mucizemmis doktorum ameliyatta sok olmus bu cocuk nasil burda yasams bu hafta ya kadar kalmis anlamiyorum sok oldum dedi.. diyecegim o ki temiz kalpli olun bol dua aln rabbim yardimciniz olur. Umarim sizde biran once benm yasadigim bu muthis duyguyu yasarsiniz sevgiyle kalin..

Mrb hanımlar ben burda hepinize umut olmaya geldim.. benimde ayni sorunum var veeee şuanda 4 aylik bir meleğim misil mışıl uyuyorr. Ben bu sikintimi sezeryan doğumda ogrenenlerdenim.2015 agustosta evlendm 24 yasindayim aralıkta hamile olduğumu öğrendim o ay korunmadik ve o ay hamile kaldım ... Okadar güzel bir hamileligim olduki hic yerimde durmadim gezmek temizlik alasini yaptim cunku cok sorunsuz gayet saglikli giden bir hamileligim oldu bebegimin kilosu gelisimi onde gidiyordu hatta takii 30lu haftalara gelene kadar 32. Haftamda ufacik toplu igne ucu kadar bir kan gordm lavoboda ve kostum hastaneye onemsemeyip gitmiyordum az kalsin iyikide gitmisim nstye bglanana kadr hic bir sorun cikmadi hatta doktor eve gonderiyordu birde nstye baglayalim dedi bi baktikki sanci son safhada sebebini bilmiyoruz tabiki saskiniz hemen igneler serumler baslandi 2 gun yattim eve gitiim yatmaya devam ettim ama cokta yatmadim oyle buyuk cogunlukta ayaktaydim bir gece aniden bebegimin suyu patladi ve dogummm .. oldu 34 haftalik bebegim gayet saglikli dunyaya geldi biraz solunum sikintisi yasadi susuz kalmis icimde cnku 15 gun kovozde kaldiktan sonra kavustuk suan yasitlarini gecti bile ve o benim meger mucizemmis doktorum ameliyatta sok olmus bu cocuk nasil burda yasams bu hafta ya kadar kalmis anlamiyorum sok oldum dedi.. diyecegim o ki temiz kalpli olun bol dua aln rabbim yardimciniz olur. Umarim sizde biran once benm yasadigim bu muthis duyguyu yasarsiniz sevgiyle kalin..
Masallah cok sevindim Allah size bagislasin yavrunuzu.bizim yavrularimizida hayirla saglikla kucaginiza versin..kac kilo dogdu bebeginiz benim morelim bozuk nerdeyse 2 hafta geriden geliyomus gelisimi

2.200 dogdu. . Aminn teşekkür ederim moraliniZi bozmayin ultrason da tam net değeri vermiyor sonuçta tartı degilya.

Merhaba, bende yaklaşık bir yıl önce unicorniat uterus olduğu öğrendim. 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama maalesef hiç hamile kalmadım. Üstelik 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimimiZ de var. Bu başlıktaki bütün mesajları tek tek okudum. Bana umut oldunuz. Ne güzel birçok kişi hamile birçogu bebeğini kucagına almış. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Benimle aynı derdi yaşayan kişiler ile konuşmak, tavsiye almak istiyorum. Facebook sayfasına yönlendirmişsiniz fakat Facebook sayfasında maalesef üyeleri herkes görebiliyor. Üye olmamama rağmen ben tüm üyeleri görebiliyorum. Bunun için burdan konuşmak daha iyi. Unicorniat rahim konusunda istanbul'da en iyi doktor kimdir? Başarısız bir tüp bebekten daha çok korkuyorum ama doğal yollada hamile kalma umudum her geçen gün azalmaya başladı. Bu nedenle en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum. Kimi önerirsiniz?

Merhaba, bende yaklaşık bir yıl önce unicorniat uterus olduğu öğrendim. 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama maalesef hiç hamile kalmadım. Üstelik 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimimiZ de var. Bu başlıktaki bütün mesajları tek tek okudum. Bana umut oldunuz. Ne güzel birçok kişi hamile birçogu bebeğini kucagına almış. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Benimle aynı derdi yaşayan kişiler ile konuşmak, tavsiye almak istiyorum. Facebook sayfasına yönlendirmişsiniz fakat Facebook sayfasında maalesef üyeleri herkes görebiliyor. Üye olmamama rağmen ben tüm üyeleri görebiliyorum. Bunun için burdan konuşmak daha iyi. Unicorniat rahim konusunda istanbul'da en iyi doktor kimdir? Başarısız bir tüp bebekten daha çok korkuyorum ama doğal yollada hamile kalma umudum her geçen gün azalmaya başladı. Bu nedenle en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum. Kimi önerirsiniz?
Merhaba, ben de teshis ilk konuldugu zamanlar cok zor zamanlar gecirmistim. Dogal yolla hamile kalmamin cok zor olacagini soylemisti drlar. Konunun uzerine dusmeyi biraktigim ay dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim. Allah izin verirse kucagima da alirim insallah. Benim teshisimi kadikoy acibadem'den dr deniz usal koydu. Su anda da ona gitmeye devam ediyorum, tavsiye ederim. Ayni zamanda tup bebek merkezinde de calisiyor. Allah size de hayirlisiyla bir evlat nasip eder insallah.

Çok sağolun cevap için. Allah inşallah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Sağlıkla , mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın. Mutlulukla aşkla büyütün inşallah. Kafaya takma olayını herkes söylese de benim için hiç mümkün değil. Hala her ay kendimi dinleyip umutlanıyorum. Her adet olduğumda 2-3 günüm ağlayarak geçiyor. Gerçekten çok zor Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın. Deniz Bey'e gideceğim hastanesi evime de yakın zaten. Siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ne kadardır istiyordunuz bebek?

Çok sağolun cevap için. Allah inşallah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Sağlıkla , mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın. Mutlulukla aşkla büyütün inşallah. Kafaya takma olayını herkes söylese de benim için hiç mümkün değil. Hala her ay kendimi dinleyip umutlanıyorum. Her adet olduğumda 2-3 günüm ağlayarak geçiyor. Gerçekten çok zor Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın. Deniz Bey'e gideceğim hastanesi evime de yakın zaten. Siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ne kadardır istiyordunuz bebek?
Dualarin icin cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
tup bebek icin kendimize hedef bir tarih koymustuk. Belirledigimiz aydan 1 ay once, yani 14 aylik deneme surecinden sonra, bebek haberini aldik. Guzel haberi aldigimiz ay, artik nasilsa tup bebek yaptiracagiz diye dusunup kendimi rahatlattigim aydi.

X