YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

bende senin gibiydim psikolojim bozulmuştu sakın umudunu yetirme bizde eşimle tüp bebek olcak diye para biriktiriyoduk ama rabbim hic ummadığımız bi anda verdi ..sana tavsiyelerim:
stresten uzak dur bu hamilelik olayını kafandan at hiç düşünme
bol bol dua et hiç umudunu yitirme
ilişkiden sonra ayağa kalkma yat hatta yastıkla belini destekle ayaklarını yukarı kaldır
yumurtlama zamanlarını iyi ayarla o günlerde gün aşırı
eşine keçi boynuzu pekmezi ve kuru incir yemesini soyle
hatta bi tatil cok iyi gelir tam yumurtlama zamanında tatile gidin :) kafanda hiçbir şey olmasın anı yaşa
dualarım seninle
Pskoliji iyce gitti benm simdi bi arkdsmn hamile haberni daha aldm hem cok sevnyorm onlar adina ama bi yandanda icim aciyor cok korkuyorm anne olamaycakmym diye .hamile arkadaslarm dualarinizi eksk etmeyin.

Pskoliji iyce gitti benm simdi bi arkdsmn hamile haberni daha aldm hem cok sevnyorm onlar adina ama bi yandanda icim aciyor cok korkuyorm anne olamaycakmym diye .hamile arkadaslarm dualarinizi eksk etmeyin.
Allah kimseye imrendirmesin seninde en kisa zamanda haberini alalım inssalah üzülme demek anlamsız ama umutsuzluğa düşme kenzül arş diye bi dua var telefonuna indir onu dinle kendin oku fatiha ve kevser surelerini oku sıkça .duayla motive et kendini bak kim olduğumuzu bilmiyoruz ama en yakınımızda daha yürekten dua ediyoruz birbirimize Allah dilerse herşey olur hayırlı evlat nasip etsin inssalah:KK54:

Ayyyy hamişş olanlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alır inşaallah bizde en kısa zamanda bebiş haberlerimizi alırız inşaallah. Aminn. Böyle okuyunca nasıl içim rahatladı anlatamammm sizee. Kafam daha rahat. Zaten kafa rahat olunca bebiş geliyoo. Ben iki sefer tüp bebek için adetimi beklerken hamile oldugumu öğrendim. Düşükle sonuçlandı ama olsun yinede Rabbime sonsuz şükürler olsun. İnş bize anneliği tattırır en kısa zamandaa

canım mutlaka eşinin spermiyogramınada baktır. orda sperm sayısı hareketlisi hareketsizi fln ortaya çıkar dr. bunuda sizden ister mutlaka.. ben devlet hastanesine söylediğimde senin gebeliğin cok riskli biz bakamıyoruz riskli gebelere fln diyip başından attılardı.. ki zaten bende muayene olmayacaktım sürekli orda saadece kesemi görmek için gitmiştim.. sana tavsiyem cok zorlu bir süreçten geçeceksin özel bir hastaneye iyi bir doktora gitmen.. devlette umursamazlar.. benim dr.um kartal cevizlide gülen tıp merkezinde doç dr Bülent kars.. gözün kapalı güven ve git derim.. bende de adet düzensizliği vardı kistlerim vardı... aşılamayla ilgili bilgim yok canım Allah hayırlısını versin olur inşallah. ama sen hiç stres yapma .stres skıntı olmaması için birinci sebep.. düşünme hiç..
Canım sen bu doktora hamile olmadan önce mi gittin? Nasıl güzel ilgileniyo mu. Randevu işini nasıl ayarlıyoruz

Allah kimseye imrendirmesin seninde en kisa zamanda haberini alalım inssalah üzülme demek anlamsız ama umutsuzluğa düşme kenzül arş diye bi dua var telefonuna indir onu dinle kendin oku fatiha ve kevser surelerini oku sıkça .duayla motive et kendini bak kim olduğumuzu bilmiyoruz ama en yakınımızda daha yürekten dua ediyoruz birbirimize Allah dilerse herşey olur hayırlı evlat nasip etsin inssalah:KK54:
Cunki eniyi bizim gibi olanlar anlar bizi insallah Allahim dualrmzi kabul etsn.kenzul ars duasini okurum ara ara.
Cunki bizi en iyi bizm gibi olanlar anlayblr.dualar icin Allah razi olsun.kenzul ars duasni okurm araara.senin ozellikle okudugun dua varmiydi

Canım sen bu doktora hamile olmadan önce mi gittin? Nasıl güzel ilgileniyo mu. Randevu işini nasıl ayarlıyoruz
evet canım ben hamilelik istiyorum diyerek gitmiştim.. güzel ilgileniyor kesinlikle randevu almak bıraz sıkıntılı cok yoğun doktor.. cok hastası var ben artık sürekli hastası olduğum için her cuma gidiyorum kontrollere ama ilk başlarda randevu almak baya sıkıntılı idi..

aynı şeyleri bende yaşadım canım calıştıgım yerde ben gebelik istiyorken 3 kişi hamile olduğunu öğrenmişti bbende aynı duyguları yaşadım seninle.. ben inşirah suresini ezberledim okuyorum.. Meryem suresinide okuyabilirsin
Allah yardımcın olsun canım benim.. dualarımdasınız ..

:emir_bebek:Senin bebisinde hep bi tarafta mi duruyor ? Hareketleri nasil? Arada boyle sağ göğsümün altında sertlesiyor doktora söyledim orda kafasi var cnm korkma dedi. Ama ben yinede endişelenmiyorum. Bide ben 9 Ayda 99 Esma diye kitap var ondan hafta hafta okunacak eesmalari cekiyorum çokggüzel:nazar:

aynı şeyleri bende yaşadım canım calıştıgım yerde ben gebelik istiyorken 3 kişi hamile olduğunu öğrenmişti bbende aynı duyguları yaşadım seninle.. ben inşirah suresini ezberledim okuyorum.. Meryem suresinide okuyabilirsin
Amn insllh.okuyorm Allahim kabul etsin meryem, fetih, kenzul ars okuyorm.sen kac yillk evlydn canm sanrm klomnle hamle kalmstn.yedign ictgn dikkt ettgn seylr varvarmydi.bizde haziran gibi 2.tupbebegi dusunyorz.

Amn insllh.okuyorm Allahim kabul etsin meryem, fetih, kenzul ars okuyorm.sen kac yillk evlydn canm sanrm klomnle hamle kalmstn.yedign ictgn dikkt ettgn seylr varvarmydi.bizde haziran gibi 2.tupbebegi dusunyorz.
2.5 yıldır evlıyım cnm. klomenle kaldım ama unutmuştum ıkı dozunu:) stresten uzak olduğum hamileliği hiç aklıma getrmedıgım bı anda tatilde hamile kaldım..benım yedıgım ıctgm degılde esim kecıboynuzu pekmezı ve kuru ıncır tukettı bı skıntısı olmadığı halde..
dikkat edilecek en önemli şey stres yapmaman oluruna bırak ve bol bol dua.. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

:emir_bebek:Senin bebisinde hep bi tarafta mi duruyor ? Hareketleri nasil? Arada boyle sağ göğsümün altında sertlesiyor doktora söyledim orda kafasi var cnm korkma dedi. Ama ben yinede endişelenmiyorum. Bide ben 9 Ayda 99 Esma diye kitap var ondan hafta hafta okunacak eesmalari cekiyorum çokggüzel:nazar:
sagdada geziyor soldada bnmde anlamadığım şey o :)
aynen oyle sertleşmeler oluyor hatta ben ilk farkettgmde cok korktum doğum kasılmalarım sandım nstye soktu dr bişey çıkmadı :) megerim kafası kolu bacağıymış:)

nerde çalışıyodun canım sen hamile olduğunu öğrenınce hemen işten ayrıldınmı yoksa çalışıyomusun? bide ilk öğrendiğinde kanda gebelik değerin kaçtı?

nerde çalışıyodun canım sen hamile olduğunu öğrenınce hemen işten ayrıldınmı yoksa çalışıyomusun? bide ilk öğrendiğinde kanda gebelik değerin kaçtı?
yok işten ayrılmadım ilk 3 ay çalıştım kanamam olana kadar. kanamam olunca dr heyet raporu yazdı 32. haftama kadar..
720 flndı betahcg yanlış hatrlamıyorsam..

yok işten ayrılmadım ilk 3 ay çalıştım kanamam olana kadar. kanamam olunca dr heyet raporu yazdı 32. haftama kadar..
720 flndı betahcg yanlış hatrlamıyorsam..
nerde çalışıyosun? ben hastanede çalışıyorum tıbbı sekreter ama hamile kalırsam hemen ayrılırım diye düşünüyorum.bide canım ya bende yumurtlamadan sonra göğüslerde hassasiyet ve akıntı başladı krem gibi aceba hamilelik olabilirmi? gecen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim.sen belirtilerini hatırlıyomusun neler olmustu vucudunda?

nerde çalışıyosun? ben hastanede çalışıyorum tıbbı sekreter ama hamile kalırsam hemen ayrılırım diye düşünüyorum.bide canım ya bende yumurtlamadan sonra göğüslerde hassasiyet ve akıntı başladı krem gibi aceba hamilelik olabilirmi? gecen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim.sen belirtilerini hatırlıyomusun neler olmustu vucudunda?
canım bende hıc anlamadım hamile kaldığımı.. göğüste hassasıyt adetim yaklastgında oluyodu. akıntı olmadı hıc bi idrar tahlili yapıver evde şüphen varsa

canım bende hıc anlamadım hamile kaldığımı.. göğüste hassasıyt adetim yaklastgında oluyodu. akıntı olmadı hıc bi idrar tahlili yapıver evde şüphen varsa
Ya canim daha cok erken test icin :KK43: gecen ay gebelk oldugu icinmi aceba pskolojk etkilenyorm diyede dusynuyorum.beklemek cok zor negatif sonucu almakta cok zor ama imtihan dunyasi..

Ya canim daha cok erken test icin :KK43: gecen ay gebelk oldugu icinmi aceba pskolojk etkilenyorm diyede dusynuyorum.beklemek cok zor negatif sonucu almakta cok zor ama imtihan dunyasi..
İnssalah hamilesindir inssalah bende bilememistim ggunum geçince kan tahliliyle öğrenmiştim. Ondan önce bi kaç ay denemenizde her ay ufacık bir şeyi hamile emaresi olarak ddüşünüyordum sonrada üzülüyorum. Düşünme hic sen inssalah günün gecer:KK9:

İnssalah hamilesindir inssalah bende bilememistim ggunum geçince kan tahliliyle öğrenmiştim. Ondan önce bi kaç ay denemenizde her ay ufacık bir şeyi hamile emaresi olarak ddüşünüyordum sonrada üzülüyorum. Düşünme hic sen inssalah günün gecer:KK9:
ınsallah öyledir canım benım..

Selamlar 30+4 günlük oldum bebeğim cok hareketliy ama simdilerde eskisi kadar hareket etmiyor acaba büyüdüğü yeri daraldığı için mi ? senin bebisinin hareketleri nasil simdilerde

Kızlar evet bilim doktor ilaçlar..gidilir edilirde en başta inanç-moral ve dua.....annemin arkadaşı rahim kanseri oldu.Rahminin % 95 i alındı.gittik ziyarete falan..Üzgün ama Aallaha teslim olmuş,vardır bildiği dedi..Hiç çocuğuda yok..bi gün bulantılarla kalkıyo,halsizlik falan.Hastaneye gidiyolar.VEEEEEEEEE HAMİLE :) o kalan %5 lik rahim büyü kendiliğinden normal rahim haline gel ve hamile kal..düşünebiliyomusunuz Rabbim için bu hiç zor değil..Yeterki layık olalım..Bende 1 yıllık evliyim,korunmuyoruz daha yok..Dua ediyorum Allahıma sığınıyorum.Vakti zamanı vardır.Ve kızlar aklınızda bulunsun hemen tüp bebek bilmem ne koşmayın allah aşkına.emin olun hepsi rant haline gelmiş.Ticarete dökmüşler..Uzak durun,ne mucizeler var.Biz yeterki inanalım..

X