YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Birşey daha soracağım sizinde silik mi çıkmıştı çizgiler ilk başta testte
Canım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsana

Evet eşime söyledim o da çok mutlu oldu ama o daha katı kan testinizde bekleyelim ilk test erken testti ikinci test eczanede başka yoktu o ucuz testlerden başka yokmuş onu aldım .

5gün embriyosuymuşsun seninki cnm tmm ben iki gün geriden geliyorum sana göre sanırım. Şimdi atacağım testide Ama yarın sabahtan ilk yaptığım testin aynısını aldım o da aynı açıklıkta olur ise sanırım endişelenmeliyim

Oy şükürler olsun senin de yüzün gülmüş G Gunesin Dogusu inan kendim kadar sevindim. Bu durumu yaşayan insanlarız hepimiz ve seni çok iyi anlıyorum. Ben hep ucuz testle yaptım ilkinde çıkmamıştı tam yarım saat sonra 2.çizgi çıktı silik yani varsa çıkıyor arkadaşım yoksa saatlerce de beklesen çıkmıyor o çizgi çok tecrübe ettim. Allahım sağlıkla gebeliğinin devamını nasip etsin. Bizlere sağlıkla kucağımıza almayı, evlat hasreti çeken tüm arkadaşlara da gönülden duam tez zamanda güzel haberi duymayı nasip etsin. Şükürler olsun ki Rabbim duaları kabul eder, duanızı eksik etmeyin.

Sağol cnm sadece hala lekelenmekteyim devam ediyor 4 gün bu gün sildikçe çıkıyor ana öyle petime çok yok sadece leke şeklinde. 4 gün oldu hayırlısı inşallah korkuyorum biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…