- 8 Ağustos 2020
- 67
- 50
- 45
-
- Konu Sahibi seyitbebek
İnşallah canım inşallahGördüm çizgiyi ben burdayım anne diyor
Bugün yaptın mı testİnşallah canım inşallah ❤
Merhaba henüz değil biraz sonra yapacağım yazarım hemenBugün yaptın mı test
Şimdi testi yaptım.Bu sefer çok ucuz test aldım ondada elhamdülilah uçuk pembe ikinci çizgi çıktı . Bu gün 10 gün oluyor implantansiyondan. Ne zaman koyulaşmaya başlıyor sanırım 3 gün felan daha geçmesi gerekBugün yaptın mı test
Birşey daha soracağım sizinde silik mi çıkmıştı çizgiler ilk başta testteBugün yaptın mı test
Canım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsanaBirşey daha soracağım sizinde silik mi çıkmıştı çizgiler ilk başta testte
Evet eşime söyledim o da çok mutlu oldu ama o daha katı kan testinizde bekleyelim ilk test erken testti ikinci test eczanede başka yoktu o ucuz testlerden başka yokmuş onu aldım .Canım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsana
5gün embriyosuymuşsun seninki cnm tmm ben iki gün geriden geliyorum sana göre sanırım. Şimdi atacağım testide Ama yarın sabahtan ilk yaptığım testin aynısını aldım o da aynı açıklıkta olur ise sanırım endişelenmeliyimCanım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsana
Canım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsana
Bu arada biraz daha belirginmiş fark varmış ben yine durduk yere drama yaşıyorum ya sanırım kendi kendime eşime soruyorum bu günlünü görüyorum net diğerini hayal meyal. Evet birazda olsa ton farkı varmış Cnm ya iyi ki istedin fotoğrafları
Bariz görünüyor bebek geliyor
Canım şöyle düşün 48 saatte beta hcg ikiye katlanıyor. Her gün biraz daha koyu olur . Ama koyulasmayı gözleMek için aynı marka test yapmalısın. Bana sorarsan artık test yapma gününde kan verirsin. Bana gelince benimki bi tık daha koyuydu ve hızla koyulastı çünkü ikizdi benim. Kalp sesini duyduktan sonra birinin gelişimi durdu. Tek benişle devam ettik. Bu arada benimki 5.gün embriyolarıydı.Hangi gün kan vereceksin? Eşine söyledin mi?bugünkü testinide atsana
Bu da tek foto
İnşallah cnm ya İnan nasıl stres anlatamam rabbim saklasın korusun bizi inşallah Rabbim her isteyenlerden nasip etsin güzel allahım inşallahBariz görünüyor bebek geliyor
Canım bariz koyulasmış. Hiç stres yapma. İlk haftalar önemli ani hareketler yapma canım cok cok sevindim. Bakalım kanda kac cıkacak
Hadi inshallah iyi olur her şeyCanım bariz koyulasmış. Hiç stres yapma. İlk haftalar önemli ani hareketler yapma canım cok cok sevindim. Bakalım kanda kac cıkacak
Bugünün testi var mıHadi inshallah iyi olur her şey
Evet cnm dahaBugünün testi var mı
evet cnm yaptım pembe biraz daha belirgin atarım.Ama şimdi kafama takılan beden hala lekelenmeler devam ediyor acaba dış gebelikmi korkusu. Kuzular sizce normal mi. Testi atıcam şimdi size. YouTube de izledim normalde tüp bebek te çok daha düşük ihtimal imiş ama yinede aklımda deli sorularBugünün testi var mı
Sağol cnm sadece hala lekelenmekteyim devam ediyor 4 gün bu gün sildikçe çıkıyor ana öyle petime çok yok sadece leke şeklinde. 4 gün oldu hayırlısı inşallah korkuyorum biraz .Oy şükürler olsun senin de yüzün gülmüş G Gunesin Dogusu inan kendim kadar sevindim. Bu durumu yaşayan insanlarız hepimiz ve seni çok iyi anlıyorum. Ben hep ucuz testle yaptım ilkinde çıkmamıştı tam yarım saat sonra 2.çizgi çıktı silik yani varsa çıkıyor arkadaşım yoksa saatlerce de beklesen çıkmıyor o çizgi çok tecrübe ettim. Allahım sağlıkla gebeliğinin devamını nasip etsin. Bizlere sağlıkla kucağımıza almayı, evlat hasreti çeken tüm arkadaşlara da gönülden duam tez zamanda güzel haberi duymayı nasip etsin. Şükürler olsun ki Rabbim duaları kabul eder, duanızı eksik etmeyin.