YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Merhaba, bende yaklaşık bir yıl önce unicorniat uterus olduğu öğrendim. 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama maalesef hiç hamile kalmadım. Üstelik 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimimiZ de var. Bu başlıktaki bütün mesajları tek tek okudum. Bana umut oldunuz. Ne güzel birçok kişi hamile birçogu bebeğini kucagına almış. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Benimle aynı derdi yaşayan kişiler ile konuşmak, tavsiye almak istiyorum. Facebook sayfasına yönlendirmişsiniz fakat Facebook sayfasında maalesef üyeleri herkes görebiliyor. Üye olmamama rağmen ben tüm üyeleri görebiliyorum. Bunun için burdan konuşmak daha iyi. Unicorniat rahim konusunda istanbul'da en iyi doktor kimdir? Başarısız bir tüp bebekten daha çok korkuyorum ama doğal yollada hamile kalma umudum her geçen gün azalmaya başladı. Bu nedenle en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum. Kimi önerirsiniz?
merhaba canım.. bnm tanımda sol unicornuat uterus sükürlerolsun ki 1 sene sonunda bebeğim kucağımda .. Allah butun isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin sana kısaca anlatayım 3 4 kez yumurta geliştirici klomen ve çatlatma ignesi vurundum ve başarısız oldu sonrasında tatile gidecektik dr.um dedi ki sen klomeni kullan iğneni vurmayalım tatilde olcagın ıcın kontrol edemem dedi ve ben o klomenınde 2 dozunu unutmuştum nöbetimde .. yani o aydan hiç bir beklentimiz yoktu hamile kalayım diye bir uğraşımız olmadı kafamız cok rahattı didimde güzel stressiz bir tatilin sonunda hamile kaldığımı öğrendim :) yumurtlama tarihim didimdeki o kafamın rahat olduğu dönemdi :) iş stresinden uzak ev işinden uzak cocugum olacakmı olsun stresinden uzak ve tedavisiz hamile kaldım...
herkese bunları hiç üşenmeden anlatıp yazıyorum kesinlikle unikornuat hamile kalmaya engel değil hee hamilelikte birazcık sıkıntılar yaşadım onlarıda atlattık cok şükür sonuca bakarsak paşam uyuyo şu anda :) her zaman duamdasınız hamilelik isteyen herkes tekrar tekrar söyluyorum stresden uzak dur.. birtavsiyem 2 senelik evlisin tup bebekiçin erken olduğunu düşünüyorum kafanı rahatlat tatillere cık yumurta geliştirici klomen kullanabilirsin benim dr.um ist . kartalda Bülent kars cok memnunum ikinci hamileliğimdede düşünmeden tekrar kapısını calacagım kişi.... Allah yar ve yardımcın olsun....

Seyit bebek size ulaşabileceğim bir numara varsa lütfen yardımm :KK43:(

Yarım rahim ile doğum yaptım. Bu yaziyı okuyunca üye oldum ve sizlere Rabbim istediği zaman herseyin olabileceğini gördüm. 7 yıllık evliyim 5 yıl kendimiz istemedik çocuk sonra da 1.5 yıl kadar olmadı ben en son doktor araştırmasına baslayacaktim ki annem Afyona termale gidelim sonra doktora gidelim dedi. Neyse gittim orda annemler belime çarşaf sarıp sağa sola hafifçe dönderdiler vs. 4 gün kalıp geldim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama yarım rahim olduğumu bilmiyordum 7. Ayıma kadar hiçbir sorun yasamadim bulantım bile olmadı sonra bebeğin gelişimi durdu ve doktorlar kordon tıkanmis o sebepten dediler çünkü yarım rahimli bi insanın bu kadar sağlıklı bi hamilelik geçirmesi imkansız. Sonra bebeğimi aldılar 2 kilo doğdu amaliyatta anladilar böyle bir rahatsızlığım olduğunu ve hastanede herkes mucize bebek diye sevdiler oğlumu suan 6 aylık ve maşallah 41 kere hiçbir sağlık problemi yok. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.
[/QUOTE]

merhaba,
yarım rahimli olduğumu sezeryan sırasında öğrendim daha önce bilmiyordum ve normal yolla hatta 35 yaşında hamile kaldım.. doktor mucize olduğunu söyledi düşük olurmuş normalde.. ama ben yediğime içtiğime dikkat etrim, stresten uzak durdum ama işlerimi de yaptım hatta kıtalar arası 4 kez seyahat ettim:)) yani kimse umudunu yitirmesin olmaz demesin bilseydim belki stres yapacaktım hayat sürprizle dolu...bebeğimi preeklampsi nedeniyle 32 haftalık dünyaya gtirdim yalnız ..

merhaba bende tedaviye başladım tekrar dondurulmuş embriyo transferi olacak ve doktorum iki tane embriyo koylaım diyor. Ben tedirginim ama doktorumada güveniyorum. Hayırlısı olsun inşallah. olursa güncle bilgi veririm inşallah.

Kizlar mrb bugun histeroskopi yapildi ve rahim filminde yarım rahim olduğumu öğrendik şuan icin yapacak biseyimiz yok bu ay tüp bebek tedavisi başlıyoruz bana dua edin bol bol ihtiyacım var allah kimseyi evlatla sınav etmesin cok zor :KK43:

Kizlar mrb bugun histeroskopi yapildi ve rahim filminde yarım rahim olduğumu öğrendik şuan icin yapacak biseyimiz yok bu ay tüp bebek tedavisi başlıyoruz bana dua edin bol bol ihtiyacım var allah kimseyi evlatla sınav etmesin cok zor :KK43:
Merhaba, lutfen kotumser olmayin. Bakin ben de yarim rahimliyim. Ogrendigimde cok uzuldum, agladim ama 1 yilin sonunda hamile kaldim ve cok sukur evladimi 38 haftaliga kadar tasiyabildim. Masallah 1 yasini doldurdu bile. Darisi sizin basiniza. Allahim bu mutlulugu isteyen herkese masip etsin insallah.

Bu arada biz de tup bebek yaptirmaya karar verdigimiz ay hamileligimi ogrendik. Siz bilirsiniz tabii ki ama bence tup bebek icin acele etmeyin. Cevremde en cok gordugum sey insanlarin stres sikinti yapmadigi ay hamile kalmasi.

Canim benim eşim tese olacak yani tüp bebek şart ama tüp bebek doktorum LaparAskopi yapmana gerek yok dedi siz yaptirdiniz mı acaba bilgi verseniz

Canim benim eşim tese olacak yani tüp bebek şart ama tüp bebek doktorum LaparAskopi yapmana gerek yok dedi siz yaptirdiniz mı acaba bilgi verseniz
Evet laparoskopi yapildi ama bende bir de dermoid kist vardi, onun alinmasi icim yapildi. Laparoskopiden 1 yil sonra da dogum yaptim.

LaparAskopi yaptirayim mi kizlar bana yardim edin aklim cok karışık :KK43: bu ay tup bebek yapacağım ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Yaprirdim hispereskopiyi de laparaskopi yapalim dedi burdaki doktor diger tüp bebek doktorum ose gerekli bulmuyorum ben dedi aklim cok karışık:KK43:

günaydın kızlar önceden de yazmıştım topiğe bende yarım rahimliyim laparaskopi olmuştum 2014 yılında 3 tüp bebek yaptırmıştım pgt için hvuz işlemi uygulanmıştı hiç transfer de yapılmadı .... dün aşılmaya başladık ilk defa aşılama olacam aşılama tecrübesi olan var mı yarım rahim olupta

günaydın kızlar önceden de yazmıştım topiğe bende yarım rahimliyim laparaskopi olmuştum 2014 yılında 3 tüp bebek yaptırmıştım pgt için hvuz işlemi uygulanmıştı hiç transfer de yapılmadı .... dün aşılmaya başladık ilk defa aşılama olacam aşılama tecrübesi olan var mı yarım rahim olupta
Canm bende asilama yaptirmistim ama bizde basari sansi dusuk cunki tek tup var bizlerde benimki negatifle sonuclanmisti insallah sen pozitif sonuc alirsin bizim durumumuzda olup kendiliginden hamile kalanda cok

Canm bende asilama yaptirmistim ama bizde basari sansi dusuk cunki tek tup var bizlerde benimki negatifle sonuclanmisti insallah sen pozitif sonuc alirsin bizim durumumuzda olup kendiliginden hamile kalanda cok
Benim iki tüp açık laparoskopi de açık göründü sadece biri az gelişmiş iki tarafta yumurta oluyor inşallah bildiğim gibidir sen nr durumdasın şimdi

Benim laparaskopide 2 tarafta yumurta var fakt tek tarafta rahme baglntili tup var denildi.bizde tupbebek dusunuyoruz
benim raporda tülerin açık olduğu yazıyor ama tek tarafta bağlantı var gibi bir şey denmemişti aklıma takıldı şimdi .... 3 tüp bebek gördüm yumurta kalitesiz denildi en son tedavi de söyleni o da ne zaman başlayamayı düşünüyorsun

Kızlar bende sol tüpüm yok ve rahmin sadece bi tarafi gelişmiş. 2 embryo tarnsferi oldum ama sonuc begatif laparoskopi olmayi düşünüyorum

X