- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- Konu Sahibi seyitbebek
merhaba canım.. bnm tanımda sol unicornuat uterus sükürlerolsun ki 1 sene sonunda bebeğim kucağımda .. Allah butun isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin sana kısaca anlatayım 3 4 kez yumurta geliştirici klomen ve çatlatma ignesi vurundum ve başarısız oldu sonrasında tatile gidecektik dr.um dedi ki sen klomeni kullan iğneni vurmayalım tatilde olcagın ıcın kontrol edemem dedi ve ben o klomenınde 2 dozunu unutmuştum nöbetimde .. yani o aydan hiç bir beklentimiz yoktu hamile kalayım diye bir uğraşımız olmadı kafamız cok rahattı didimde güzel stressiz bir tatilin sonunda hamile kaldığımı öğrendim :) yumurtlama tarihim didimdeki o kafamın rahat olduğu dönemdi :) iş stresinden uzak ev işinden uzak cocugum olacakmı olsun stresinden uzak ve tedavisiz hamile kaldım...Merhaba, bende yaklaşık bir yıl önce unicorniat uterus olduğu öğrendim. 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama maalesef hiç hamile kalmadım. Üstelik 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimimiZ de var. Bu başlıktaki bütün mesajları tek tek okudum. Bana umut oldunuz. Ne güzel birçok kişi hamile birçogu bebeğini kucagına almış. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Benimle aynı derdi yaşayan kişiler ile konuşmak, tavsiye almak istiyorum. Facebook sayfasına yönlendirmişsiniz fakat Facebook sayfasında maalesef üyeleri herkes görebiliyor. Üye olmamama rağmen ben tüm üyeleri görebiliyorum. Bunun için burdan konuşmak daha iyi. Unicorniat rahim konusunda istanbul'da en iyi doktor kimdir? Başarısız bir tüp bebekten daha çok korkuyorum ama doğal yollada hamile kalma umudum her geçen gün azalmaya başladı. Bu nedenle en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum. Kimi önerirsiniz?
herkese bunları hiç üşenmeden anlatıp yazıyorum kesinlikle unikornuat hamile kalmaya engel değil hee hamilelikte birazcık sıkıntılar yaşadım onlarıda atlattık cok şükür sonuca bakarsak paşam uyuyo şu anda :) her zaman duamdasınız hamilelik isteyen herkes tekrar tekrar söyluyorum stresden uzak dur.. birtavsiyem 2 senelik evlisin tup bebekiçin erken olduğunu düşünüyorum kafanı rahatlat tatillere cık yumurta geliştirici klomen kullanabilirsin benim dr.um ist . kartalda Bülent kars cok memnunum ikinci hamileliğimdede düşünmeden tekrar kapısını calacagım kişi.... Allah yar ve yardımcın olsun....