• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım gün temizlik fiyatı nedir?

Bir üyenin mesajında vardı ama eve temizlikçi almakla ilgili hemen bütün konularda bu minvalde bi yorum mutlaka oluyor.
Olmasın bu tür yorumlar lütfen ben burda verebileceğim rakamı yazdım ve çok bile diye bir cümle dahi kurmadım benim ihtiyacım olsa seve seve giderim sonuçta lise mezunuyum başka işlerde hiçbir deneyimim yok oturupta kimsenin beni bir şirkette cio yapmasını bekleyemem bende kendi çapımda şuan yaapanileceğim en iyi iş ev temizliği yani başka yapacak işim yok benim çalıştırma şartlarıma göre 60 tl de güzel bir para ki çoğuda bu paraya çalıştırıyor benimde evimde bana 7/24 hizmet eden ATM mem yok yani

Ay aynı ben ben hatta o gün söyleyemem bir daha ki gelmesinde söylerim eşimi öne sürerim
Evet tam gün işime daha çok geliyor ama eşim evden zaten 11 de çıkıyor gelen bayanlara ayıp oluyor hemde tam gün o koşuşturmaca beni yoruyor çünkü bende hiç durmuyorum illaki işin ucundan tutuyorum
Aynen benim eşimin de 11 12 de gittiği günler var.
O gün gelmisse abla kapısını kapatır utu yapar, ne eşim onu görür ne o eşimi.
Siz asla yapmayın tam günde, ben elimi hiçbir şeye değmem zaten 1bucuk yaşında ve 3 aylik oğlum var, 2 yıldır hamileydim su bile içmeye vaktim yoktu.
En fazla yapacağınız şey çamaşırları yıkamak ve yemek hazırlamak olsun.
Evim 200 metre kare ve inanın küçük bebegim doğana kadar haftada 1 yetiyor, pırıl pırıl oluyordu.
Yetistiren yetistiriyor, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Dediğim gibi ayakkabilarim bile yerleşiyor, bayat gıdam ayiklaniyor.
Benim yöntemim sadece gereksiz iş yaptırmamak, dolayısıyla her şeye yetişmesini saglamak
Zaten öyle alıştırın alacağınız kadını.
Haftalık gelmek demek o evdeki yaşayanlardan olmak demek, o zaman da bir zahmet elinizi değmeyin.

sizin gibi davranırken en son kıyafetlerime sarmıştı bu çok güzelmiş kızımın bedeni görse çok beğenirdi sizde fazla giymiyorsunz herhalde diye duygu sömürüleri neler neler. kolunda bir dünya burmayla geziyorsun sat birini al kızına bir elbise. başta verdim anlayamadım sonra baktım abartıyor gelme sen artık dedim anlaşamıyoruz biz senle.çünkü sadece bu da değil yüz verdikçe işide sarsaklamaya başladı bir baktım bana iş yaptırıcak haddeye gelmiş. diğer gittiği evlerde buna herkes yardım ediyormuş ben niye yardım etmiyormuşum. bende dayanamadım. ayşe hanım hafta içi ben çalışırken siz bana yardım ediyor musun dedim geçtim. ya insan kırılmasın bişi demiyim diyorum yok bakıyorum sonra aptal yerine ben koyuluyorum. kazandığınıda hakkınla kazan bak akşama kadar canım çıkıyor birde evi temizliyceksem sana niye para veriyimki.
Size katılıyorum iki kere de hırsızlık geldi başıma yumuşatıcıma kadar almış evden kadın...Ve ben anlayışlı oldukça tolerans gösterdikçe aynı tavırları bir türlü göremedim hep kullanmaya çalıştılar geç gelip erken çıkmalar bayanını ti wc yi temizlemeden çıkmış düşünün ki ben arkalarında dolaşmam asla ama yapamıyorum kırılır mı üzülür mü diye kendimi ezikliyorum aslında

Aynen benim eşimin de 11 12 de gittiği günler var.
O gün gelmisse abla kapısını kapatır utu yapar, ne eşim onu görür ne o eşimi.
Siz asla yapmayın tam günde, ben elimi hiçbir şeye değmem zaten 1bucuk yaşında ve 3 aylik oğlum var, 2 yıldır hamileydim su bile içmeye vaktim yoktu.
En fazla yapacağınız şey çamaşırları yıkamak ve yemek hazırlamak olsun.
Evim 200 metre kare ve inanın küçük bebegim doğana kadar haftada 1 yetiyor, pırıl pırıl oluyordu.
Yetistiren yetistiriyor, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Dediğim gibi ayakkabilarim bile yerleşiyor, bayat gıdam ayiklaniyor.
Benim yöntemim sadece gereksiz iş yaptırmamak, dolayısıyla her şeye yetişmesini saglamak
Zaten öyle alıştırın alacağınız kadını.
Haftalık gelmek demek o evdeki yaşayanlardan olmak demek, o zaman da bir zahmet elinizi değmeyine.
Ben çok tuhafım herhalde ben evi baştan aşağı toplarım hatta lavobada kötü bişey varsa fırçalarım pisliğimizi görmesin diye:olamaz:

Size katılıyorum iki kere de hırsızlık geldi başıma yumuşatıcıma kadar almış evden kadın...Ve ben anlayışlı oldukça tolerans gösterdikçe aynı tavırları bir türlü göremedim hep kullanmaya çalıştılar geç gelip erken çıkmalar bayanını ti wc yi temizlemeden çıkmış düşünün ki ben arkalarında dolaşmam asla ama yapamıyorum kırılır mı üzülür mü diye kendimi ezikliyorum aslında
benim bir arkadaşımın satın aldığı sıfır bir daire temizlenecek. bak düşünün evde eşya yok. 2 kişi geliyorlar bunların beyaz eşyaları için özel temizleyici falan hazırlanmış sepetin için evin beyaz eşyalarını veren fırmanın güzel bir hediyesi her dairede var bunlar sepeti alıp gittikleri yetmiyormuş gibi birde camları silmemişler. arkadaşım soruyor camlar duruyor. biz canımıza susamadık kusura bakmayın camlar çok yüksek demişler. çok gülmüştük gerçekten boş evin camınıda temizlemezsen neyini temizleyeceksin. insanların bu tutumu onlar için uyanıklık ama bizler için dolandırılmak kandırılmak inanin en güzeli şirket bence 3-4 kişi geliyorlar duvarlara kadar pırıl pırıl ama maliyet çok oluyor bu sefer. ben düzgün birini bulamadım gerçi istemiyorumda artık. çok çalışıp zengin olmaya karar verdim katyamı gelir hüsnü efendimi gelir biri gelsin biri gitsin 3 er 5 er alıcam biri yapmasa öbürü yapar :)

Ben çok tuhafım herhalde ben evi baştan aşağı toplarım hatta lavobada kötü bişey varsa fırçalarım pisliğimizi görmesin diye:olamaz:
Yok aksine sizin gibi insanlar çok benim çevremde annem dahil.
Kadina ayıp olmasın diye o gelmeden temizlik yapan bir annem var benim ama mantığıma ters.
Gittiğim restoranda mutdağa girip sefe yardım etmiyorum, e evimdeki de hizmet niye edeyim?
Ben yapacaksam niye kadın tutuyorum aynı işi niye iki kişi yapiyoruz derim.
Tabi ki merdiven tepesine çıkmış dolap yerlestiriyordur alttaki eşyaları uzatırım, çocuk oyuncaklarını atmıştır onları alırım ama kalkıp da toz alamam, eşyaları duzenleyemem yani.
Zaten sizin gibi hanımlar çoğunlukta diye kadınlar iş pazarlığı yapabiliyor yok şunu yapmam yok bunu isterim diye.
Temizlikse iş temizlik yapılacak ev sahibi yardım etmeden.
Kendi evinizi temizlerken başkası yardım etmeden yapılabiliyor değil mi?

Şirketi arasan evine gönderirler ztn fiyatıda daha uygun olur..

Evini kendi temizleyen bir tek ben kalmışım sanırım :KK70:
:KK70:Keşke bende temizleyebilsem benim çocuk uykusunu alamıyor çok huysuz oluyor sürekli kucak istiyor bazen akşama kadar oyun oynatıyorum mızıldanmasın diye çok mecbur kaldım yoksa bende hiç istemezdim böylelikle kimseyle uğraşmak zorunda kalmazdım paramda cebimde kalırdı

benim bir arkadaşımın satın aldığı sıfır bir daire temizlenecek. bak düşünün evde eşya yok. 2 kişi geliyorlar bunların beyaz eşyaları için özel temizleyici falan hazırlanmış sepetin için evin beyaz eşyalarını veren fırmanın güzel bir hediyesi her dairede var bunlar sepeti alıp gittikleri yetmiyormuş gibi birde camları silmemişler. arkadaşım soruyor camlar duruyor. biz canımıza susamadık kusura bakmayın camlar çok yüksek demişler. çok gülmüştük gerçekten boş evin camınıda temizlemezsen neyini temizleyeceksin. insanların bu tutumu onlar için uyanıklık ama bizler için dolandırılmak kandırılmak inanin en güzeli şirket bence 3-4 kişi geliyorlar duvarlara kadar pırıl pırıl ama maliyet çok oluyor bu sefer. ben düzgün birini bulamadım gerçi istemiyorumda artık. çok çalışıp zengin olmaya karar verdim katyamı gelir hüsnü efendimi gelir biri gelsin biri gitsin 3 er 5 er alıcam biri yapmasa öbürü yapar :)
:KK70:Çok yaşayın siz emi...En iyisi yabancı bayanlar çok sadık oluyorlar çalışma saatlerine ve hakkını veriyorlar ama onlarda fizikli oluyorlar tek kusurları bu:)benim aklıma temizlik şirketi çok yattı bakalım bi deneyecem burdan sonuçları yazarım;)

Yok aksine sizin gibi insanlar çok benim çevremde annem dahil.
Kadina ayıp olmasın diye o gelmeden temizlik yapan bir annem var benim ama mantığıma ters.
Gittiğim restoranda mutdağa girip sefe yardım etmiyorum, e evimdeki de hizmet niye edeyim?
Ben yapacaksam niye kadın tutuyorum aynı işi niye iki kişi yapiyoruz derim.
Tabi ki merdiven tepesine çıkmış dolap yerlestiriyordur alttaki eşyaları uzatırım, çocuk oyuncaklarını atmıştır onları alırım ama kalkıp da toz alamam, eşyaları duzenleyemem yani.
Zaten sizin gibi hanımlar çoğunlukta diye kadınlar iş pazarlığı yapabiliyor yok şunu yapmam yok bunu isterim diye.
Temizlikse iş temizlik yapılacak ev sahibi yardım etmeden.
Kendi evinizi temizlerken başkası yardım etmeden yapılabiliyor değil mi?
Çok haklısınız bende sizin gibi düşünsemde uygulamada zayıf kalıyorum maalesef annenizle kafa yapımız aynı kahve içmeye buyursun:)

İstabbulda 3 + 1 evim için
80 + 5 tl yok parası veriyordum
Şimdi yeni kadın değiştirdim 75 + 5 veriyorum
Ama bu haftadan itibaren hersey gbi bu da zamlanır muhtemelen

Ankara yarım gün (9.30 14.30) 80 tl

Tam gün (8.30 18.30) 160 tl

En azından bizim böyle:)

Kızlar herkese iyi akşamlar.
Benim 13 aylık bir bebeğim var ve 5 aylıkta hamileyim bebeğimin uyku problemi var gündüzleri deliksiz 2 saat uyuduğunu hiç görmedim hatta bazen gündüzleri hiç uyumuyor,geceleride 1.5 saatte bir uyanır,velhasılkelam bu şartlarda benimde evi afedersiniz b.k götürüyor dolapların içi tıkış tıkış ütü dağ kadar evim görünürde temiz ama çok döklüm var ve yardımcı bayan arıyorum diye ilan verdim haftada 2 yarım gün 60 tl yazdım ama kimse bu parayı beğenmiyor her arayan pazarlık yapıyor hatta bazıları iş üzerinden bile pazarlık yaptı(şunu yaparım bunu yapmam gibi...).Gerçekten canım çok sıkılıyor ilanı vereli 1.5 hafta oldu ama hala evimi temizleyecek bir bayan bulamadım yarım gün temizlik fiyatları nedir 60 tl düşük mü birde yarım gün kaç saat?

Armut diye bir uygulama var ordan bakarsan tarım gün gelecek birini bulursun ben tam gün iş olduğunda 2 bayan 4 saat çağırıyorum öğleden sonra hem çabuk bitiyor hem daha güzel iş yapıyorlar ayrıca yemek çay vs zaman kaybı olmuyor

ben ütüde istiyorum ama sonuçta çalışma saatlerinde istiyorum yüzeysel temizlik yapılsın daha sonrada ütü yapılsın istiyorum
60 liraya neler alabiliyorsun bir düşünmek lazım öncelikle.
Ütü istiyorsan 60 tl bile çok gibi bir atıfta bulunmak yanlış olur .
Ben markete şeker çay için bile gitsem en az 130 liraya çıkıyorum
Enflasyon var .
Ama düzen tuttutmayı becerebilirsen ne güzel
Ben artık aldığım şeyi yatak üstüne sonra yaparım diye koymayı bıraktım mesela

60 liraya neler alabiliyorsun bir düşünmek lazım öncelikle.
Ütü istiyorsan 60 tl bile çok gibi bir atıfta bulunmak yanlış olur .
Ben markete şeker çay için bile gitsem en az 130 liraya çıkıyorum
Enflasyon var .
Ama düzen tuttutmayı becerebilirsen ne güzel
Ben artık aldığım şeyi yatak üstüne sonra yaparım diye koymayı bıraktım mesela
Evet ütü istiyorum ama bayanlar hiç ortalığı toplamaz bulaşık yerleştirmez çamaşır asmaz Ayrıca 60 tl çok bile hiçbir zaman demedim ben kendi şartlarımda 60 tl verebiliyorum ama 60 tl güzel para çalışmam icab ederse lise mezununuyum hiçbir vasfım yok bende seve seve temizliğe giderim evde oturdukça kimse kimseye 5 kuruş vermiyor

Kızlar herkese iyi akşamlar.
Benim 13 aylık bir bebeğim var ve 5 aylıkta hamileyim bebeğimin uyku problemi var gündüzleri deliksiz 2 saat uyuduğunu hiç görmedim hatta bazen gündüzleri hiç uyumuyor,geceleride 1.5 saatte bir uyanır,velhasılkelam bu şartlarda benimde evi afedersiniz b.k götürüyor dolapların içi tıkış tıkış ütü dağ kadar evim görünürde temiz ama çok döklüm var ve yardımcı bayan arıyorum diye ilan verdim haftada 2 yarım gün 60 tl yazdım ama kimse bu parayı beğenmiyor her arayan pazarlık yapıyor hatta bazıları iş üzerinden bile pazarlık yaptı(şunu yaparım bunu yapmam gibi...).Gerçekten canım çok sıkılıyor ilanı vereli 1.5 hafta oldu ama hala evimi temizleyecek bir bayan bulamadım yarım gün temizlik fiyatları nedir 60 tl düşük mü birde yarım gün kaç saat?
Canim kolay gelsin Allah yardımcın olsun benimde oğlum 17 aylik hamileyim doğduğunda 22 aylik olacak çok zormuş şimdiden zor çünkü oğlum dediğin gibi uykusu hiç yok zombi gibiyim hamilelikte zor geciyo bende yardımcı abla geliyo oğluma hamileyken 60 tl veriyordum şimdi 80 tl ye geliyo yarim tam 150 ye geliyo suanlik 2 haftada bir geliyo tam gun geliyo ama bi ay sonra ayarlayabilirse haftada bir gelecek yarim gun yoksa bende baza cikamiyorum hergun supursemde kirleniyo yemek utu falan yine yapiorum cunku hic dinlenmiyorum ama kizimda dogunca yardimci bulucam hatta ariyorum hergun yarim gun gelecek birini . Saatleri de abla valla en son bir buçukta geldi 7 de gitti yarim gün sabahta 10 da gelirse 4 5 gibi gidiyo saati çok sıkıntı yapmiyo eşim kayınvalidenin evine yıllardır geldiğinden tanıdık gibi artik bırakıp gidiyorum evi

Evet ütü istiyorum ama bayanlar hiç ortalığı toplamaz bulaşık yerleştirmez çamaşır asmaz Ayrıca 60 tl çok bile hiçbir zaman demedim ben kendi şartlarımda 60 tl verebiliyorum ama 60 tl güzel para çalışmam icab ederse lise mezununuyum hiçbir vasfım yok bende seve seve temizliğe giderim evde oturdukça kimse kimseye 5 kuruş vermiyor
Şuan böyle diyorsunuz
Evet bende giderim temizliğe fakat 60 lşraya seve seve giderım diyemem
Heleki çoluk çocugum gecındırmem gereken bi evım varsa
Bazı ınsablar yarım gun diyip 3 gunluk iş yaptırıyorlar
Kaldı ki ütü normal temizlik lartlarına dahil değil
Biz bile haftanın bşr gununu ütğye ayırıyorsak denek ki dahıl olan temuzlık paketınde degıl

Back
X