• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım gün temizlik fiyatı nedir?

Ben tam gün gelince kahvaltısını öğlen yemeğini çayını yada kahvesini ellerimle hazırlıyorum valla
Bnde yapiyorum aynisini.. bol bol dinleniyorda.sigara molasi filbda veriyor...
Aslinda bende tizlik sirketi oncesi sahsi bi kc bayanla calismistim hem daha pahaliya geliodular hemde daha az is goruyodular. Sirket daha mantikli. Tavsiye ederim.

Aslinda bende tizlik sirketi oncesi sahsi bi kc bayanla calismistim hem daha pahaliya geliodular hemde daha az is goruyodular. Sirket daha mantikli. Tavsiye ederim.
Hiç düşünememiştim çok sağolun

170 ₺’ye bizim akrabamıza geldi hemde lüks yerde oturuyor, buzdolabını bile çekip temizlemişler arkasını, tam gün fiyatı bu hem de 2 kişi gelmiş parayı bölüşmüşler.

170 ₺’ye bizim akrabamıza geldi hemde lüks yerde oturuyor, buzdolabını bile çekip temizlemişler arkasını, tam gün fiyatı bu hem de 2 kişi gelmiş parayı bölüşmüşler.
İnanır mısınız bu zamana kadar gelenlerin bir tanesi bile buzdolabımı çekmedi(4 senedir bir çok bayanla çalıştım)ey para nelere kadirsin :halay:

Hangi sehirdesiniz? Suan ihtiyacim yok ama yine de hangi sirket bilmek istedim. Belki bir gun yine lazim olur

Tüm gün 130 tl ye alıyorum ben o da haftada 2 olduğu için.
Yarım güne 80 isteniyor şuan Ankara'da.
Ayda bir gelen ise 160 170e geliyor.
Şu var, yarım gün denilince 3 saatte çıkmıyorlar.
Yüksek isteyenler 9 da gelip 3 civarı çıkıyor dolayısıyla yüksek rakam bekliyor.

Ben tam gune 100 tl veriyorum. Ama herseyi yapiyor kadin.duvar silme cam silme kapi silme supurge vileda vc lavabolar faln. Hersey var. Yeme icmeleri.i karsiliyorum ben extra. Bu arada benim ki temizlik sirketinden geliyor.

Ben yarım güne yani 4 saate 100 tl veriyorum :KK43: bu ay zamlanıyor . Tüm güne 180 e gidiyordu , 200 oldu .
Ev 3+1 , ama tek odasını kullanmıyorum , kapattım , oraya hiç girmiyor .
Yaptığı şey ; cam silme , yer süpürme , yer silme , banyo silme ..

Siz istanbulun neresindesiniz , şirket adı ne ?

Ben yarım güne yani 4 saate 100 tl veriyorum :KK43:
Ev 3+1 , ama tek odasını kullanmıyorum , kapattım , oraya hiç girmiyor .
Yaptığı şey ; cam silme , yer süpürme , yer silme , banyo silme ..

Siz istanbulun neresindesiniz , şirket adı ne ?
Desifre olmak istemiyorum o yuzden mekani soylemiyim. Kizkardesimden sirketin adini alip ozelden atiyim size. Numarasini o vermisti bana.

Sonuçta yarım gün 5 saat benim evin temizliği 4 saatte bitiyor bende kalan bir saatte yetişebildiği kadar ütü istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum öyle insanlarda var hak yemeyen denk geldim birkaç kere:KK66:

Ben de sizin gibi düşünüyorum
O şekilde burada ( İstanbul ) kabul edene denk gelemedim .

="Berad, post: 54133423, member: 858197"]Sonuçta yarım gün 5 saat benim evin temizliği 4 saatte bitiyor bende kalan bir saatte yetişebildiği kadar ütü istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum öyle insanlarda var hak yemeyen denk geldim birkaç kere:KK66:
yarım gün beş saat değil dört saat yalnız. Dinlenme vakitlerini de çıksan 3.5 saat. İnsanları sömürmeye gerek yok bence.

Bana hiç denk gelmedi onlardan
En son iki bayan aldım eve
Balkona dolap yaptırdım içinide silsinler diye ki dolap içlerine hiç dokunmazlar normalde
Evi silip süpürmüşler
300 lira verdim bide bunlara ben
Haram demiyorum ama helal de etmedim

Tüm günde bile yemek çamaşır ütü dolap içlerine karışmıyorlar burada.
Hem koltuk hem halı aynı anda silmiyorlar.
Bir geldiğinde biri
Diğer geldiğinde diğeri .
Duvar silerse bunları silmiyor

Son düzenleme:
yarım gün beş saat değil dört saat yalnız. Dinlenme vakitlerini de çıksan 3.5 saat. İnsanları sömürmeye gerek yok bence.
Robot mu sanki gelen
İnsan o da

Devlet dairesinde çalışan sıradan memur bile günlük 4 saat iş yapıp, 8 5 maaş alıyor

Yani devlet 8 saate dinlenme yemek molasını koyup, tam gün ücret ödüyorsa bu bir standart olarak kabul edilir.

Yol yordam bilmiyor, sorup öğreniyor
Tamam

Ama ikna olmuyor ki

Tüm gün 130 tl ye alıyorum ben o da haftada 2 olduğu için.
Yarım güne 80 isteniyor şuan Ankara'da.
Ayda bir gelen ise 160 170e geliyor.
Şu var, yarım gün denilince 3 saatte çıkmıyorlar.
Yüksek isteyenler 9 da gelip 3 civarı çıkıyor dolayısıyla yüksek rakam bekliyor.
60 tl de iyi para ama Allah korusun ihtiyacım olsa hiç düşünmem bende temizliğe giderim evde oturunca kimse kimseye 5 kuruş vermiyor

Robot mu sanki gelen
İnsan o da

Devlet dairesinde çalışan sıradan memur bile günlük 4 saat iş yapıp, 8 5 maaş alıyor

Yani devlet 8 saate dinlenme yemek molasını koyup, tam gün ücret ödüyorsa bu bir standart olarak kabul edilir.

Tamam

Ama ikna olmuyor ki
Hanımefendi ben daha önce çok bayanla çalıştım ama bu sefer ücreti beğenmiyorlar ücreti kabul etseler iş pazarlığına giriyorlar...Benmi yanlış yapıyorum acaba diye buraya konu açtım tam gün 100 tl ye bile giden varmış...Ayrıca saat konusuna gelirsek yorulduğu zaman tabiki dinlenecek çayınıda içecek çorbasınıda yarım gün 5 saat diye biliyorum onlar benle 5 tl nin pazarlığına giriyorlarsa bende hakkım olan 5 saatten yarım saat önce bile çıkmasını istemem buna hakkım olduğunu düşünüyorum

="guneykarimkure, post: 54133738, member: 723632"]Robot mu sanki gelen
İnsan o da

Tamam

Ama ikna olmuyor ki
aynen. Ama söylesen. Biz de şöyle çalışıyoruz diye başlıyor. İnsanlar başkasının şartlarını da kendi şartlarına çekmeye çalışmaktansa kendi şartlarını düzenlemeye çalışsa çok daha iyi olacak. Ki dediğiniz gibi devlette de öyle yani. Dört saat.

Yarım gün 5 saat ve bence biz sömürülüyoruz anlayış ve tolerans gösterdikçe enayi yerine konuluyoruz ben çaylarını kahvelerini tam gün ise kahvaltılarını ve öğle yemekleri kendim hazırlarım yerler içerler mesela bir abla vardı 2 de gelip 5 de çıkmak istiyordu e doğal olarak bende yol verdim gitti bizimle 5 tl nin pazarlığına giriyorlar kusura bakmayın bende 5 saatimide kimseye yedirtmem

60 tl de iyi para ama Allah korusun ihtiyacım olsa hiç düşünmem bende temizliğe giderim evde oturunca kimse kimseye 5 kuruş vermiyor
İşini hakkıyla yapana inanın az.
Şimdi burada çoğu kadın başkasının yaptığı keki bile yemez ama temizlik sektöründe çalışanlar her pisligi temizliyorlar.
Bir de bedenen ağır işçi kategorisindeler, ikisi bir araya gelince inanın günlük 150 160 rakamlar az bile.
Keşke asgari ücret 5bin lira olsa da herkes hakkını alabilse bu ülkede.

Benim kadınım ki ablam diyeyim ailemizin ferdi oldu ve evde her işi yapar yemek hariç.
Dolapları indirir, ütü yapar yerleştirir, bulaşık yıkar, duvar siler, evi toplar , camasir yikar, cocuklarimla oynar.
Elim ayağımdir o benim, istediği saatte gelir istediği saatte de gider.
Hiçbir zaman Aaa az kaldın şunu da yap demem, bilirim ki yetisememisse gücü bitmiştir.
Her geldiğinde düzenli olarak utu ev toplama silme süpürme banyo ve mutfak temizligi arta kalan zamanda sırayla neye ihtiyaç varsa onu yapar çünkü.
Ne ben ona çalışanım gibi davranırım ne o bana patron gözüyle bakar.
Herkese benim gibi birini bulmasını içtenlikle diliyorum elbette 4 4luk olmuyor bazı şeyler ama karşımızdaki insan, unutmamak gerek.

Back
X