- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 32
Allah kolaylık versin hiç boşuna ilan verip aramayın temizlik şirketlerinden bulun buradaki hanımlar şirketlerdeki bayanlardan memnun ama size gelen bayan hakikatten saat aramıyor bize gelenler acaba nasıl erken çıkabilirimin hesabını yapıyorlarCanim kolay gelsin Allah yardımcın olsun benimde oğlum 17 aylik hamileyim doğduğunda 22 aylik olacak çok zormuş şimdiden zor çünkü oğlum dediğin gibi uykusu hiç yok zombi gibiyim hamilelikte zor geciyo bende yardımcı abla geliyo oğluma hamileyken 60 tl veriyordum şimdi 80 tl ye geliyo yarim tam 150 ye geliyo suanlik 2 haftada bir geliyo tam gun geliyo ama bi ay sonra ayarlayabilirse haftada bir gelecek yarim gun yoksa bende baza cikamiyorum hergun supursemde kirleniyo yemek utu falan yine yapiorum cunku hic dinlenmiyorum ama kizimda dogunca yardimci bulucam hatta ariyorum hergun yarim gun gelecek birini . Saatleri de abla valla en son bir buçukta geldi 7 de gitti yarim gün sabahta 10 da gelirse 4 5 gibi gidiyo saati çok sıkıntı yapmiyo eşim kayınvalidenin evine yıllardır geldiğinden tanıdık gibi artik bırakıp gidiyorum evi