Hanfendi yarım gün dört saat ama="Berad, post: 54133836, member: 858197"]Hanımefendi ben daha önce çok bayanla çalıştım ama bu sefer ücreti beğenmiyorlar ücreti kabul etseler iş pazarlığına giriyorlar...Benmi yanlış yapıyorum acaba diye buraya konu açtım tam gün 100 tl ye bile giden varmış...Ayrıca saat konusuna gelirsek yorulduğu zaman tabiki dinlenecek çayınıda içecek çorbasınıda yarım gün 5 saat diye biliyorum onlar benle 5 tl nin pazarlığına giriyorlarsa bende hakkım olan 5 saatten yarım saat önce bile çıkmasını istemem buna hakkım olduğunu düşünüyorum
Kaldı ki tüm güne 180e gelen de varmış
Bu başlıkta yazıyor işte
Hem yarım gün her şeyde daha pahalıdır. Kreşlere bakın tüm gün 1200se yarım gün 1000dir en az. Kadın yarım gün bir yerde çalışıp kalan zamanda da bir yere gidemiyor takdir ederseniz. Tüm gün 120-130 yazın birilerini bulursunuz. Deneyin bi. Sonuçta o kadın da evine ekmek götürmeye çocuklarının okul masrafını çıkarmaya bakıyor. Ama yarım gün onun tüm gününü öldürüyor. Onun için tam günü yarım güne bölmek diye bişey onun nezdinde iyi bişey değil.