• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım gün temizlik fiyatı nedir?

Ben yarım gün kabul eden hiç duymadım. Öyle olsa herkes yarım gün alırdı. Temizlikçi ablalarin bize dediği; "evden çıkıp aynı yolu yaptıktan sonra tüm gün çalışıp tüm para almayı tercih ederiz". Yasadigi apt kapicisi olur, evi cok yakin olur, küçük çocuğu olur, okuldan kresten çıkışına yetişir, ne bileyim günün geri kalanında başka işte çalışır. Anca öyle gelir. Yoksa kimse 60 TL ye evinden çıkıp gelip yetistirebildigi işi yetiştirip sonra çıkıp evine gitmez. İşin zor gibi
Dediğiniz gibi bazılarına yarım gün daha çok işe yarıyor özelliklede çocuklu bayanlara yarım gün bana daha iyi uyuyor deyip arayan bayanlar çok oldu ama fiyatı beğenmiyorlar

ben ütüde istiyorum ama sonuçta çalışma saatlerinde istiyorum yüzeysel temizlik yapılsın daha sonrada ütü yapılsın istiyorum
Çalışma saatleriyle ilgisi yok işte
Ütü yaptıkları işin tanımında yok
Ev işi erken bitince erken çıkıyorlar
Kalıp başka iş var mı diye soran hiç duymadım

Bizim gunluk 160 istiyorlardi 2016da.
2017de bir de zam istediler. 175 dedi. Yani gunde 175 lira baska hangi meslek kazaniyor dusunmek lazim... universite mezunlari asgari ucrete bile raziyken...

Gunluk almiyorum artik

800e haftada 5 yarim gun geliyor. Sabah oglu 9da okula giriyor. Oglunu okula birakip geliyor. Oglu 2.40da cikiyor. Onu karsilayacak sekilde evden cikiyor.
9.15 14.30 gibi bizde. Okul evimin sokaginda.

Okulun karsisindaki kirtasiyeye haber birakmistim. Cocugu okuldayken part time calismak isteyen olur mu diye. O ayarladi

Cocuguna engel olmadigi icin kesinlikle cok mutlu. Bir de her gun geldigi icin agir is olmuyor.

Hem o yorulmuyor
Hem oglu ihmal edilmemis olur
Hem de her gun geldigi icin ev her gun tertipli olur.

Bu sene herhalde 900 vericem. Konusmadik daha.

Gunluk temizlik cok pahali burda artik 200 isterler herhalde. Semte gore de degisir.

Hayirlisi olsun. Mutlu ve saglikli gunler dilerim

Yarım gün ama iş tanımı ney?
Anneme sadece cam silmeye gelen kadın o parayı alıyor.
Eğer iş tanımı gündelik temizlik- bulaşık yerleştirme- ortalık süpürme gibi seylerse 4 saate 60 lira bence de uygun.
Ama hem bulaşık hem supurme, hem silme, hem toz alma, hem yıkama, hem asma, hem tuvalet temizliği, hem lavabo ovalama derseniz ve bütün bu işleri yarım günmüş gibi gösterirseniz kimsenin gelmemesi normaldir.
* Beylikdüzü bölgesinde 80-90 metrekarelik evi 120ye temizliyorlar. Piyasa bu yani...
Ama dilerseniz (daimi olacaksa) bir ajansla anlaşin-onlar size part time eleman tedarik ederler)
Ben ev hanımıyım zaten bulaşık çamaşır ortalığı toparlama yemek bende bayan sadece ütü süpürge vileda ve toz alacak

ben ütüde istiyorum ama sonuçta çalışma saatlerinde istiyorum yüzeysel temizlik yapılsın daha sonrada ütü yapılsın istiyorum

mesela benim evim şuan 4+1 ama 2 odası boş oraya sokmam ablayı hiç. Diğer 2 odayı,bir salonu,koridorları,banyo-tuvaletleri bir de balkonları temizler. normalde 160'a gidiyor ama annemin 10 yıllık tanıdığı olduğu için bana 100'e geliyor 2 oda olduğundan hem de. ütü istesem ekstra alır. Çalışma saatleri içinde diye bir şey olacağını sanmıyorum yani kadına bir iş tanımı yapmalısınız hani eve gel şunları şunları yap şu kadar para al gibisinden.

2017de bir de zam istediler. 175 dedi. Yani gunde 175 lira baska hangi meslek kazaniyor dusunmek lazim... universite mezunlari asgari ucrete bile raziyken...

Gunluk almiyorum artik

800e haftada 5 yarim gun geliyor. Sabah oglu 9da okula giriyor. Oglunu okula birakip geliyor. Oglu 2.40da cikiyor. Onu karsilayacak sekilde evden cikiyor.

Okulun karsisindaki kirtasiyeye haber birakmistim. Cocugu okuldayken part time calismak isteyen olur mu diye. O ayarladi

Cocuguna engel olmadigi icin kesinlikle cok mutlu. Bir de her gun geldigi icin agir is olmuyor.

Hem o yorulmuyor

Gunluk temizlik cok pahali burda artik 200 isterler herhalde. Semte gore de degisir.

Çok teşekkür ederim bir bayanda bin tl ye haftanın 5 tam günü gidiyor bana gelince yarım gün 60 tl olmaz dedi

Dediğiniz gibi bazılarına yarım gün daha çok işe yarıyor özelliklede çocuklu bayanlara yarım gün bana daha iyi uyuyor deyip arayan bayanlar çok oldu ama fiyatı beğenmiyorlar
Biz haftada yada 2 haftada 150 TL veriyoruz begenmiyorlar. 2018 fiyatı 160 TL oldu :-) halbuki geçen sene bu zamanlar 120 TL veriyordum. Piyasası bir anda aşırı arttı. Zamlar, hayat pahalılığı, artan yoksulluk. Sizln oraların piyasasini bilmiyorum ama burda yarım gün 80 TL ye tekabül etmiş oluyor. Yol parası da istenir çoğu zaman

Gunluk almiyorum artik

Hem o yorulmuyor

yemek yapıyor mu

Yarım gün gel diyip bütün evin işini yapacaksa ne farkı varki yarım gün demenin ben anlamdım galiba o_O
Tam günle yarım gün çok farkediyor yarım günde işler kalıyor mesela ütü haftalarca sarkıyor yada halı koltuk silinemiyor yada dolaplara girilemiyor tam gün temizlik çok daha işe yarıyor ama bende sürekli koşturacağım için birde eşim 11 de evden çıktığı için bana uymuyor

Ben tam gune 100 tl veriyorum. Ama herseyi yapiyor kadin.duvar silme cam silme kapi silme supurge vileda vc lavabolar faln. Hersey var. Yeme icmeleri.i karsiliyorum ben extra. Bu arada benim ki temizlik sirketinden geliyor.

yemek yapıyor mu

Hayir. Yapmayi teklif etti cunku bos vakit kaliyor. Ama ben baskasinin yaptigi yemegi yemem. Istemedim.
Bazen bezelye falan yapacaksam vakit kalirsa onu ayiklar.
Ispanak varsa yikar.
Kivircik yikar.
Alisverisi de yapiyor liste birakiyorum.

Ama yemegi ben yapiyorum

Ben tam gune 100 tl veriyorum. Ama herseyi yapiyor kadin.duvar silme cam silme kapi silme supurge vileda vc lavabolar faln. Hersey var. Yeme icmeleri.i karsiliyorum ben extra. Bu arada benim ki temizlik sirketinden geliyor.
Duvar silme ne kız :27: bildiğin bütün duvarları siliyor mu ne zor iş yav :KK17:

Ben ev hanımıyım zaten bulaşık çamaşır ortalığı toparlama yemek bende bayan sadece ütü süpürge vileda ve toz alacak
O zaman en iyisi siz bunu belirtip tekrar ilan acin. Çünkü ütü zaten normalde temizlikçilerin yaptığı şey değil. O yüzden ütüyü duyan 'hem tüm evi temizletip hem de ütü yaptıracak, oldu canim' diye düşünüyordur. Bence 'ütü ve silme süpürme yapacak' şeklinde açın ilanı.
Ya da yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi kirtasiyeye-bakkala falan haber salın. Kapıcınız varsa söyleyin mesela. Profesyonel olarak değil de para kazanmak için gelecek insanlar bulabilirsiniz böylelikle.
Kolay gelsin diyorum, umarım bulabilirsiniz gönlünuze göre birini. Hem o kazanır hem siz

Çalışma saatleriyle ilgisi yok işte
Ütü yaptıkları işin tanımında yok
Ev işi erken bitince erken çıkıyorlar
Kalıp başka iş var mı diye soran hiç duymadım
Sonuçta yarım gün 5 saat benim evin temizliği 4 saatte bitiyor bende kalan bir saatte yetişebildiği kadar ütü istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum öyle insanlarda var hak yemeyen denk geldim birkaç kere;)

Ben tam gün gelince kahvaltısını öğlen yemeğini çayını yada kahvesini ellerimle hazırlıyorum valla

O zaman en iyisi siz bunu belirtip tekrar ilan acin. Çünkü ütü zaten normalde temizlikçilerin yaptığı şey değil. O yüzden ütüyü duyan 'hem tüm evi temizletip hem de ütü yaptıracak, oldu canim' diye düşünüyordur. Bence 'ütü ve silme süpürme yapacak' şeklinde açın ilanı.
Ya da yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi kirtasiyeye-bakkala falan haber salın. Kapıcınız varsa söyleyin mesela. Profesyonel olarak değil de para kazanmak için gelecek insanlar bulabilirsiniz böylelikle.
Kolay gelsin diyorum, umarım bulabilirsiniz gönlünuze göre birini. Hem o kazanır hem siz
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Sonuçta yarım gün 5 saat benim evin temizliği 4 saatte bitiyor bende kalan bir saatte yetişebildiği kadar ütü istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum öyle insanlarda var hak yemeyen denk geldim birkaç kere:KK66:
Bana hiç denk gelmedi onlardan
En son iki bayan aldım eve
Balkona dolap yaptırdım içinide silsinler diye ki dolap içlerine hiç dokunmazlar normalde
Evi silip süpürmüşler
300 lira verdim bide bunlara ben
Haram demiyorum ama helal de etmedim

Back
X