Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Bir kere konu cok sublejtif. Herkesin bakis acisi hayat tarzina gore degisir. Millet de yorum yapmis yap yapma diye hayret yani.kimse sizin adiniza karar veremez bu konuda birlikte oldugunuz erkek dahil.

İkinci üyelik kurallarını ikidir yanlış anlıyorsunuz(!) ve bu sıkıcı bir hal almaya başladı. Sonra esas üyeliğiniz ile bu hesabınızı birleşince bize kızıyorsunuz. Cezalı iken kullanın diye ikinci üyeliği almıyorsunuz. Madem öyle herkes ikinci bir üyelik alsın ceza alınca diğerine geçsin...

Bu tarz konular açarak ne amaçlanıyor anlayan beri gelsin.
Kaç yaşında kadınsınız, başınızdan bir evlilik de geçmiş.
Şimdi sevgilinizle sevişip sevişemeyeceğinizi burada, onlarca kadının olduğu bu platforma soruyorsunuz.
Dini değerleri, inançları, ahlak anlayışları, çevresi, yaşayışı vs vs herşeyi birbirinden farklı olan bu kadınlar size ne desin?
Elbette herkes kendi fikrini söylüyor.
Ben bana sorarsanız dini değerlerime ters olduğu için "yapmayın" derim. Beni mi dinleyeceksiniz? Yoksa "sevişmeden almam, test sürüşü yapmam lazım" diyen birini mi?
Müslümansanız zaten bu soruyu sormanız saçma.
Değilseniz kendi kararınızı kendiniz verirsiniz adamı tanıyan sizsiniz, sevgi saygıya dayalı mı olacak, öylesine mi olacak. Kime ne?
Ay lütfen yaa...
Bunu da başkasına sormayalım ama.

İçinize sinecekse yapın.
Seks sevginin de içinde olduğu bir şey bunu siz de biliyorsunuz. Annelikle alakası yol. Arzuluyorsanız sevişin. Kızınızla alakalı bir durum yok.
Ben bekarken aktif seks hayatı olan biriydim. Sonra eşimle tanıştık, çok kısa sürede sevişmeye başladık. Üçüncü yılın sonunda evlendik. Ayrılsak dahi kendimi kötü hissetmezdim. Siz de seçiminizden eminseniz sevişin. Yetişkin bir kadınsınız

Asıl evlenmeden yapardım ki ne neymiş göreyim. Ya bi sorunu varsa? 2. Defa evlenip çocuğumla aynı eve sokup sorunların sonradan çıkmasını bekleyemem garantiye almak lazım. Ha bunu düşünmesem bile keyfim için yaparım anne olmakla ne alakası var yahu

benim evlilik karari almam cok uzun surer,
o yuzden bu 8 aylik iliskide evlilik karari bana erken geliyor sahsen.

ayrica hele de cocukluyken daha da ince ileyip sik dokurdum, daha da uzun surerdi

o yuzden ben cinsellige pozitif bakiyorum,
hem partnerini daha iyi taniman icin bir firsat,
hem de kim beklesin oyle yillarca...

Annelikle cinselligin hic alakasi yok bence bir insan anne olunca cinsel hayati bitecek mi? Bana cok sacma geliyor bu baglanti. Ama evlilik disi cinsellik sizin karariniz, yanlis goruyorsaniz tabi ki yapmayin ona kimse yorum yapamaz zaten kisisel bir durum.

Ben açıkçası cinsellikten önce çocuğumu düşünürdüm. Çocuğuma tanıştıracak kadar güveniyorsam adama, onunla da beraber olurdum. Bence siz cinsellik yaşamayacak kadar güven duymuyorsunuz ama çocuğunuzla taniştırmıssinız. Ilerde ayrılık olursa, çocuğunuz bu ayrılıktan daha olumsuz etkilenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…