Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ç
korunmasız hiç yaşamadım korundum üstüne iki gün sonra emin olamadığımız için ertesi gün hapı içtim.ama nedense belirti yaşıyormuşum gibi geliyor tam ovulasyon donemimde yaşadığımız için gebe kalmak istemiyorum çok gencim daha
Müneccim değiliz. Sihirli küremiz de yok ki sorunun neymiş görelim
Sürtüştün kesin, sürtüşme küremden gördüm
Yine korunmasız ilişki yaşadı ondan yargılamayın diyor bence.
Ben.beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
Hep aynı terane. Erkekler keyif çatıyor bunlar buraya gelip ah vah ediyor. Eleştiri yapınca da kötü biz oluyoruz. İnsan biraz düşünür ya. Olan kadına oluyor. Erkekler rahat diye. Ne hali varsa görsün ne diyim.Yine korunmasız ilişki yaşadı ondan yargılamayın diyor bence.
Ben de hamama giren terler lafını kimse duymamış mı hep şaşarım. Sevişiyosan risk vardır yani çok gencim de bilmem ne de. Yapcak bişi yok kiBen de öyle tahmin ettim zaten nikahsız seks de bi yargılamayın diyorlar.
Hep aynı terane. Erkekler keyif çatıyor bunlar buraya gelip ah vah ediyor. Eleştiri yapınca da kötü biz oluyoruz. İnsan biraz düşünür ya. Olan kadına oluyor. Erkekler rahat diye. Ne hali varsa görsün ne diyim.
Kesin seviştiniz demi,geleneksel şikayetlerle geldin buraya.beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
gerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız.dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.Ben de öyle tahmin ettim zaten nikahsız seks de bi yargılamayın diyorlar.
yok ondan alakasız bir konuydu ama herkes oraya çekmiş ne alakaysaBen yargilayacakmisim gibi hissediyorum kendime guvenemedim su an. Konu ne cok mu seksli meksli?
Kesin seviştiniz demi,geleneksel şikayetlerle geldin buraya
alakasız hemen oraya çekmeyin lütfen ya insanların başka dertleri de olabilir öyle bir şey olsa direkt yazarımBen yargilayacakmisim gibi hissediyorum kendime guvenemedim su an. Konu ne cok mu seksli meksli?
Konu ne o zaman anlatırsan öğreniriz bizlerde.yok ondan alakasız bir konuydu ama herkes oraya çekmiş ne alakaysa
şaka mısınız hanımefendi?Hamilesin bye süper