- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
ya tamam ceylinle babasını her türlü batırırdı ama diğerleri için fazla uçtular mantıklı bir şekilde nasıl bağlayacakalr ya da yağlayabilecekler mi merak ediyorum ben bu bölümü izlerken sıkıldımÜff hapishaneden o kadar iş çevirecek hee
Bendim canım o bendimGunahina girdik adamin hele bi arkadas kesin uyusturucu dedi olmaz yapmaz parscim dedim
Ama bende bekar ya kari kiz demisdim
Çınarı nasıl biliyor o ara nezarette değil miydi bu nasıl olduda biliyorFragmanı şimdi izledim tansiyonum çıktı valla. Bu engin o kadar şeyi nasıl biliyor hapishaneden çok ilginç
Anlamadım ki. Böyle kopukluklar olunca çok soğuyorum inşallah mantık çerçevesinde işlerler olayıÇınarı nasıl biliyor o ara nezarette değil miydi bu nasıl olduda biliyor
Hayır birde engin olduğunu nerden anladılar da hepsi onu görmeye gidiyorAnlamadım ki. Böyle kopukluklar olunca çok soğuyorum inşallah mantık çerçevesinde işlerler olayı
Avukat teyzesiyle haber gönderiyor ya ordan olabilirHayır birde engin olduğunu nerden anladılar da hepsi onu görmeye gidiyor
Parsı neyle suçladı acabaAvukat teyzesiyle haber gönderiyor ya ordan olabilir
Pazar öğreneceğiz bakalım pars başka ne iş karıştırmışParsı neyle suçladı acaba
Üf gerçekten çok saçma. İzleyesim kaçtı diziyi
Evet Ceylin açılmış ama engin pisliği tehdit etti napcak şimdi kıyamam arada kaldıYeni fragman cikti
Ceylin: ".. varsan varım, Ilgaz "
Ilgaz çınarın olayını öğreneceğiz için yokum diyecek bu seferde ceyline yakicazYeni fragman cikti
Ceylin: ".. varsan varım, Ilgaz "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?