Ben heyecanımı kaybettim diziye karşı maalesef öyle boş durmasın diye açarım belkiL Limonlu SuSelizay Jou
Kızlaaarrrr yarına heyecanlı mısınız ?
Bende “ hani bi başlasın izleyim de belki heyecanlanırım ” gibi bi hal var yaa
Senarist Engin’i aşırı abarttı
Evettt biraz abarttılarr soğudum gibi birşey zatenn umarım yarınnn düzeltecekL Limonlu SuSelizay Jou
Kızlaaarrrr yarına heyecanlı mısınız ?
Bende “ hani bi başlasın izleyim de belki heyecanlanırım ” gibi bi hal var yaa
Senarist Engin’i aşırı abarttı
Ben heyecanımı kaybettim diziye karşı maalesef öyle boş durmasın diye açarım belki
Tüm gözler yarına.Evettt biraz abarttılarr soğudum gibi birşey zatenn umarım yarınnn düzeltecek
Bu gerçeği senaristten başka herkes görüyor maalesef. Ayrıca 1 haftada eriştiği bilgileri almak için süper zeka olmak yetmez, mistik güçleri de olması gerekiyor.Ay bu hafta çok meşguldüm bakamadım hiçbir şeye fragmanı gördüm daha yeni ben şokenginin salaklıktan bir anda üstün zekalı bir insana nasıl dönüşebilir ya?
Of aynen öyle.Bu gerçeği senaristten başka herkes görüyor maalesef. Ayrıca 1 haftada eriştiği bilgileri almak için süper zeka olmak yetmez, mistik güçleri de olması gerekiyor.
Bari sonuna kadar şans verrrÜf resmen hepsini engin yapmış çok saçma. İzlemiyorum
Hala saçmalıyorlar yaa 1 haftada ülkedeki tüm kirli olayları ortaya çıkardı iki kıçı kırık avukatBari sonuna kadar şans verrr
Ya öyle demeeeeğğğğğ. Belki de Müge anlı’nın arka ekipte tanıdıkları varııığğğğğHala saçmalıyorlar yaa 1 haftada ülkedeki tüm kirli olayları ortaya çıkardı iki kıçı kırık avukat
KesinlikleeeeBu bölümde temposu çok düştü dizinin.
Eren’in küfürler süper yaaaEren ne güzel küfür etti tipini s. Şam şeytanı diye
Aynen öyle olmuş gerçekten.Saçma sapan bir bölüm olmuş. Sanki boş bir bölüm izledim gibi geldi. 2 saat ne ara geçti anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?