- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Evet umarım bölümü izlerken çakılmayızFargman bomba resmennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet umarım bölümü izlerken çakılmayızFargman bomba resmennn
galiba bende öyle düşünüyorum ama ters köşe gelir belkiOff ya kesin Ilgaz geri çekilecek, her şeyi öğrendi
Evettt ya bir dizi çifti bu kadar mı yakışır bayılıyorum pınar kaan uyumunaEvet umarım bölümü izlerken çakılmayız
İlgazin kollarına baktım da, baya sarılıyor. Bilse sarilmazdi diye düşünmüyor değilim. Ay bilmiyorum çok ikilemde kaldım inşallah patlamazlar.galiba bende öyle düşünüyorum ama ters köşe gelir belki
bende aynı düşüncedeyim yüzünde tebessüm, sarılma ya yükselicez yada çakılıcaz ortası yokİlgazin kollarına baktım da, baya sarılıyor. Bilse sarilmazdi diye düşünmüyor değilim. Ay bilmiyorum çok ikilemde kaldım inşallah patlamazlar.
Bence klasik dizi mantığında kaçmayacak ılgazgaliba bende öyle düşünüyorum ama ters köşe gelir belki
Semacim zaten hep öyle yazıyor. Ya uçuruyor, ya çakıyorbende aynı düşüncedeyim yüzünde tebessüm, sarılma ya yükselicez yada çakılıcaz ortası yok
Bence klasik dizi mantığında kaçmayacak ılgaz
o akşam değilde ertesi günde kaçabilir kız hepten yıkılırEnginle konustuysa, prensipleri yüzünden kaçabilir.
Yok ilgazin prensipleri, Cat diye söyler. Ama nasıl söyleyecek işte önemli olan o. Galiba zaferin hapiste yatması olayını söyleyecek engin, ilgaza anlat diye.o akşam değilde ertesi günde kaçabilir kız hepten yıkılır
Yok yok kaçmasınEnginle konustuysa, prensipleri yüzünden kaçabilir.
Evet çok heyecanlıyımL Limonlu Su Selizay Jou
Kızlaaarrrr yarına heyecanlı mısınız ?
Bende “ hani bi başlasın izleyim de belki heyecanlanırım ” gibi bi hal var yaa
Senarist Engin’i aşırı abarttı
Kız cidden miiiEvet çok heyecanlıyım
Yani biraz öyle biraz böyle geçen hafta biraz baktım sıkıcıydıKız cidden miii
Ben “Yargı’ya olan inancımı kaybettim” modundayım
İnsallahEvet ya biraz sıkıldım bende. Umarım yarın iyiceler ve bizi ekrana bağlar