- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
Ceylan'in babasını gördü sanırım otobüste.Çınar videoda ne gördü
Zafer otobüste çınarın yanına oturmuştu ya o kayıtÇınar videoda ne gördü
Valla ya orda kaldı açılmadı yarın izlerim artıkPars bozdurmuștur, tabi Yekta in payı varsırrı ortaya cıksın istemiiii
aynen hadi ceylini anladım da enginin kızını nerden biliyor ne ara araştırdı tam bir psikopat.İlgaz zor durumda kaldiengin ortalığı karıştırıyor
aynen ne ara bu kadar araştırma yaptı da herşeyi biliyorBu salak engin ne ara bu kadar akıllı oldu yaa
Sankii buseferr abarttılarr gibiisenarist fazla uçmuş bence dün çok fazla çelişki vardı
Sankii buseferr abarttılarr gibii
Evettt bakalımm yarınki fragman neolcakGelecek bölümde net olurlar diye düşünüyorum, seyirci de saf değil sonuçta.
Aynen fazla uçmuş senarist haftaya normale nasıl dönecek bilmiyorumBugün izleyebildim diziyi, iyi saçmalamışlar. Öncesinin hatırına bi bölüm daha şans vereceğim. Normal şartlarda bırakırdım
Bakalımm yarınki fragman bize ne göstericekkBugün izleyebildim diziyi, iyi saçmalamışlar. Öncesinin hatırına bi bölüm daha şans vereceğim. Normal şartlarda bırakırdım
Üff hapishaneden o kadar iş çevirecek heeAynen fazla uçmuş senarist haftaya normale nasıl dönecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?