- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Evet asko niye evlendiniz falan dedi ilgazda kişisele giriyor diye susturduOoooo ne için ılgazla ceylin evlendi diyemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet asko niye evlendiniz falan dedi ilgazda kişisele giriyor diye susturduOoooo ne için ılgazla ceylin evlendi diyemi
İvettttttttttKızlaaaaaar izliyor muyuz
Sormaa ben iyi olsaydım kimseyi sokmazdım eve nese 1 hafta daha sıkem dişimii bebeğum içinTe Allahım yarabbim uyuz olurum öyle insana
Eren komsere dedi ya oyundan evlendiler aynı evde aynı odada kalmıyor diye erende kapılar kapandiktan sonra deyince bı daha kudurdu JouUyuz oluyorum o adama yaa
Neva da morarır
Vuuuu ortaluk fena karuşukkkkEvet asko niye evlendiniz falan dedi ilgazda kişisele giriyor diye susturdu
Hahahahah olaaayyy vay beee herkesi kudurttular yaEren komsere dedi ya oyundan evlendiler aynı evde aynı odada kalmıyor diye erende kapılar kapandiktan sonra deyince bı daha kudurdu Jou
Eren komsere dedi ya oyundan evlendiler aynı evde aynı odada kalmıyor diye erende kapılar kapandiktan sonra deyince bı daha kudurdu Jou
Vuuuu ortaluk fena karuşukkkk
Izleyinnn izleyinn
Sık sıkSormaa ben iyi olsaydım kimseyi sokmazdım eve nese 1 hafta daha sıkem dişimii bebeğum için
AynenEren komsere dedi ya oyundan evlendiler aynı evde aynı odada kalmıyor diye erende kapılar kapandiktan sonra deyince bı daha kudurdu Jou
Eniştenin eviymisO cinayet süsü verilen ev bence o enişteyle yasak aşk yaşayan kadının evi yada ceylinin ablasının evi de olabilir
Osmanın eviymişO cinayet süsü verilen ev bence o enişteyle yasak aşk yaşayan kadının evi yada ceylinin ablasının evi de olabilir
Midemi bulandirdi diyorum ya o yuzdenağzına tüpürdüğümün yekta sı
Şerefsiz lanet köpekMidemi bulandirdi diyorum ya o yuzden