• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Dayanamıyorum inci rezil kesinlikle zaten dediğim gibi her pislik kızda var ama Münevver i hatirlayın ,o zamanlar bizde küçüktük ilkin yok başka sevgilisi varmista cem telefon mesajlarını evde yakalayıp filan öldürdü dayanamayıp diyorlardı sonradan işi dallayip budakladilar . Ne bileyim üzülüyorum dizi de olsa
Neyse yorumlardan anladığım kadarıyla mevzu başka yerlere kayıyor ben kaçar zaten ilk defa topiğe yorum yapmıştım 😁
ben olaya dizi olarak bakıyorum kaç zamandır da geyiği dönüyor sosyal medyada ondan gülüp geçiyorum. Gerçek hayatta bir inci ve engin analizi yapmıyorum cümleten iyi geceler kızlar 😁

Neyse yorumlardan anladığım kadarıyla mevzu başka yerlere kayıyor ben kaçar zaten ilk defa topiğe yorum yapmıştım 😁
ben olaya dizi olarak bakıyorum kaç zamandır da geyiği dönüyor sosyal medyada ondan gülüp geçiyorum. Gerçek hayatta bir inci ve engin analizi yapmıyorum cümleten iyi geceler kızlar 😁
Bende öyle 😏

• Komik
Reactions: JES
Back