- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Mal Engin diye başlık açasım geldi, sakin olamıyomSakın ol şampiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mal Engin diye başlık açasım geldi, sakin olamıyomSakın ol şampiyon
Hormondan bunlar hepİnci leşse kendine leş, Engin de uzak dursaymış böyle birinden. Hem dibine giriyolar hem öldürüyolar. Mal Engin.
Ay birde Ilgaz dan gıcık kapmıyo muİnci leşse kendine leş, Engin de uzak dursaymış böyle birinden. Hem dibine giriyolar hem öldürüyolar. Mal Engin.
Neyse yorumlardan anladığım kadarıyla mevzu başka yerlere kayıyor ben kaçar zaten ilk defa topiğe yorum yapmıştımDayanamıyorum inci rezil kesinlikle zaten dediğim gibi her pislik kızda var ama Münevver i hatirlayın ,o zamanlar bizde küçüktük ilkin yok başka sevgilisi varmista cem telefon mesajlarını evde yakalayıp filan öldürdü dayanamayıp diyorlardı sonradan işi dallayip budakladilar . Ne bileyim üzülüyorum dizi de olsa
Aç aç açMal Engin diye başlık açasım geldi, sakin olamıyom
Ne hormonu kız benim her zaman olaylara yaklaşımım buHormondan bunlar hep
Senin hormonlar hep pastadan tavanNe hormonu kız benim her zaman olaylara yaklaşımım bu
Bende öyleNeyse yorumlardan anladığım kadarıyla mevzu başka yerlere kayıyor ben kaçar zaten ilk defa topiğe yorum yapmıştım
ben olaya dizi olarak bakıyorum kaç zamandır da geyiği dönüyor sosyal medyada ondan gülüp geçiyorum. Gerçek hayatta bir inci ve engin analizi yapmıyorum cümleten iyi geceler kızlar
Pastadan miSenin hormonlar hep pastadan tavan
Hahahahaa o olabilir bakSenin hormonlar hep pastadan tavan
Kendisi Hamis değil ben hamileyim kendisi güzel güzel pastalar atınca aramızda bı muhabbet geçmişte onun için söyledimPastadan mi
Benim hormonlar tavanda tepkilerim senin gibiHahahahaa o olabilir bak
HamileKendisi Hamis değil ben hamileyim kendisi güzel güzel pastalar atınca aramızda bı muhabbet geçmişte onun için söyledim
Benim hormonlar da coşar yakında, bekliyom biraz ilerlesin de süreçBenim hormonlar tavanda tepkilerim senin gibi
Ay sen hamile misin dediyy çok sevindim demek o yüzden imiş o pastalar filan sağlıcakla gelsin inşallahBenim hormonlar da coşar yakında, bekliyom biraz ilerlesin de süreç
Tescilli hamileKendisi Hamis değil ben hamileyim kendisi güzel güzel pastalar atınca aramızda bı muhabbet geçmişte onun için söyledim
Şimdi anladım o da hamile imişHamile