• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Benim hormonlar da coşar yakında, bekliyom😂 biraz ilerlesin de süreç😂
D Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedin 🙂 Forumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz 🙂
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş miydin?

D Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedin 🙂 Forumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz 🙂
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş miydin?
Hangi ara oldu bende şok oldum Nihal😂 Hiç beklemiyordum, test yaptım negatif çıktı diye sevinip çöpe attım🤭 sonra buraya sorayım dedim herkes ikinci çizgi var dedi dedi işte zorla gebe çıkardılar beni😂 baya pat diye oldu yani😂

Hangi ara oldu bende şok oldum Nihal😂 Hiç beklemiyordum, test yaptım negatif çıktı diye sevinip çöpe attım🤭 sonra buraya sorayım dedim herkes ikinci çizgi var dedi dedi işte zorla gebe çıkardılar beni😂 baya pat diye oldu yani😂
Bir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.
Eklemedim canım ben istemedim en başından beri 😍 🙏🏻 ama sizlerinkini görüyorum 🥰
Sende dogumu Aralık'taki bekliyorsun değil mi?

Kanda yaptırdı 😆
Oo o zaman artık kesinlik kazanmış.
Asya her şeyime hakim😂
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etisn D Dediyy 1 tane çocuğun vardı zaten di mi canım. Tecrübelisin.
Normal de Aralık'ta benimki sezeryan olacak ya belki kasım son günleri de olabilir 😍 🙏🏻 sağlıkla gelsinler inşallah Nihalciğim 🥰
Benim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demek 🤦🏻‍♀️

Benim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demek 🤦🏻‍♀️
Ben şuan 31+5 deyim kuzum Çarşamba kontrolüm var 32 de çalışabilir raporunu almak için hemde bebisi görmek için gideceğim ,birde son 10 gündür artık ağırlaştı hamileliğim fiziken hissediyorum eskisi gibi rahat yatamiyorum vs . İnşallah 37 ye dek çalışır isem muhtemelen 38 + larda alır diye düşünüyorum. Doktorum ayda 1 sesliyor . O yüzden ya aralık ilk hafta ya da aralığa birkac gün kala olur diye ben tabi tahmin ettim . Olsun kuzum rabbim sağ saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil 😍 en son 1 ay önce gittim kontrole hiç kgsu nedir şuan bilmiyorum o yüzden bende merak ediyorum 🥰 ne güzel bende bizimki kime çekmiş merak ediyorum

Ben şuan 31+5 deyim kuzum Çarşamba kontrolüm var 32 de çalışabilir raporunu almak için hemde bebisi görmek için gideceğim ,birde son 10 gündür artık ağırlaştı hamileliğim fiziken hissediyorum eskisi gibi rahat yatamiyorum vs . İnşallah 37 ye dek çalışır isem muhtemelen 38 + larda alır diye düşünüyorum. Doktorum ayda 1 sesliyor . O yüzden ya aralık ilk hafta ya da aralığa birkac gün kala olur diye ben tabi tahmin ettim . Olsun kuzum rabbim sağ saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil 😍 en son 1 ay önce gittim kontrole hiç kgsu nedir şuan bilmiyorum o yüzden bende merak ediyorum 🥰 ne güzel bende bizimki kime çekmiş merak ediyorum
Ayy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah 🙏
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Ayy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah 🙏
Dileyen isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah ♥️ ben dualarımı su gece hatrına içten ediyorum,benim hikayem çok farklı istersen oku 🥰 dolu dolu yazmıştım öğrendiğim ilk gün ,çünkü bende bekledim bende sabrettim ve rabbim nasip etti . Darısı inşallah seninde üzerine olsun canım 😍

Back