- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ya 6 ay korunmuş zaten şimdi de 6 7 ay olmuş denediğine rahim filmi çekilmiş her ay doktora gitmiş tedavi yapmadan muayne etmiş geçen anlatıyor psikolojim bozuldu artık masaya uzanmak istemiyorum bugün ağladım falan dedi kv oraya gitmiş izinde zorla kadın doğuma randevu almışlar gidelim diye oda gitmiş kist var demiş çok küçük ee bu sefer eş ailesi buna takmış her aradığın da ilacıni içiyor musun diye soruyor diyor birde sorun bendeymis gibi hissediyorlar diye üzülmüş çok önemli o yüzden benim kv daha hiç konusunu açmadı bana eşime sormuştu başlarda oda doktora gittik herşey yolunda demiş şimdi nasip ne zamansa diye hiç birşey demiyorlarYaaaa bide kv baskısıyla daha kötü oluyo insan busefer hiç olmuyorrr hep onların yüzünden zaten kızlar hamile kalamıyo yoksa herkes kalırr ama oglunda problem olunca birşey demiyolarrr buyüzden o kafan rahat olcakki o zaman kalcaksın zaten yoksa 10 sene geçer hep baskı yaaprsa hepten kötü sanırım benim kv hiç karışmazdı hiç demezdi olsun diye sanırım ondan hep kafam rahatı benim