- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Valla benimki de ama yargı yı çok beğendiAyyy bide izleyebilsem benimki zaten ayar etti beni yaa masterchef olmasa olmaz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimki de ama yargı yı çok beğendiAyyy bide izleyebilsem benimki zaten ayar etti beni yaa masterchef olmasa olmaz zaten
Izletemedim bende açtım reklam arası amaa tam manyahhValla benimki de ama yargı yı çok beğendi
Ben şok oldum hadi fotoshop diyelim ama gıcık olan savcı sorgularken hayır tanımıyorum demesi tuhaftı amirin . Yani bence tanıyor kızıBen beğendim diziyi inşallah saçmalamazlar ilerde. Yalnız sonu şok değil mi yaa
Ben ilk bölümunu daha izleyemedimL Limonlu Su mavikelebek34
Izliyonuzmu kızlaarrrr
bende izlemek nasip olmadı ya kociş evde masterchef tutkunu yarın tekrarını izleyeceğum neler oluyor çatlıcam
Yaa Shop değildir de, ne çıkacak acabaBen şok oldum hadi fotoshop diyelim ama gıcık olan savcı sorgularken hayır tanımıyorum demesi tuhaftı amirin . Yani bence tanıyor kızı
Ondan ne şüphe elclassicoYaa Shop değildir de, ne çıkacak acaba
Baş savcı da bizim savcı da ceyine aşık olur kesin orası allahın emri
Ne zaman izliyicun yavv vallaha izleyemediğum için yorum bile yapamıyorum yarın ilk işimBen ilk bölümunu daha izleyemedim
Enemm ne gibi shop kızzzBen beğendim diziyi inşallah saçmalamazlar ilerde. Yalnız sonu şok değil mi yaa
İzlemen lazımEnemm ne gibi shop kızzz
Yarın vallaha ilk işim oİzlemen lazım
Bende öyle izleyemedim yorum yok ondanNe zaman izliyicun yavv vallaha izleyemediğum için yorum bile yapamıyorum yarın ilk işim
Bak shop varmış şok oldu topikteki kızlarr bence izle kaçırmaBende öyle izleyemedim yorum yok ondan
En kısa zamandaBak shop varmış şok oldu topikteki kızlarr bence izle kaçırma
Yaaa ne güzellEş kişisi ile heyecanla 3.bölümü beklemede ortak bir dizimiz oldu sonunda..
Arkadaşıma gittim bende izleyemedim ama neler olmuş öyle en kısa zamanda tekrarını izlemem lazımL Limonlu Su mavikelebek34
Izliyonuzmu kızlaarrrr
bende izlemek nasip olmadı ya kociş evde masterchef tutkunu yarın tekrarını izleyeceğum neler oluyor çatlıcam
Sevgilisi deme banaAboovvv çok hain şeyler dönüyor kız muduruyle resim cıktı