Yargı

Ceylin evde kagittan gemi bularak suphelenmisti ordan sonra su son sahneye kadar izleyemedim ogrendi mi kesin onun yaptgni nasil ogrendi yaa uff izlemem gerek

Reactions: Jou
Hayır sevgilisi evli hocası idi , onlar birlikte olmuş. Engin i ise engin ona aşık diye kız engini keklemeye çalışmış elinde tutup
Tamam iste evli sevglsnden bahsettm bende
O gece once orada basilmislardi ya . Demek cinsel bulgu o sebeptenmis , olduren kisi ile alakasiz .

Engin saf gibi boş boş takılmandan belliydi tahrik edilmiş ama adamın zaten içinde de varmış

İnsanlara gerçekleri söyleyince kaldıramıyorlar, öldürmeye kalkıyorlar. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz, Engin mal mal İnci'nin her dediğini yapmasaydı. Kendi mallığını yüzüne vurunca da ağır geliyor, ee ne yani malsın işte.

Dayanamıyorum inci rezil kesinlikle zaten dediğim gibi her pislik kızda var ama Münevver i hatirlayın ,o zamanlar bizde küçüktük ilkin yok başka sevgilisi varmista cem telefon mesajlarını evde yakalayıp filan öldürdü dayanamayıp diyorlardı sonradan işi dallayip budakladilar . Ne bileyim üzülüyorum dizi de olsa

Onun psikolojik sorunları var bence sağlıklı düşünemiyor

Ama inci de leş bir karekter o kesin onu da geçmeyelim kesinlikle engin haksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…