- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Annesinin haberi yoktu ki sonradan ogrendi
Bence vardı Yektay la temizlediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesinin haberi yoktu ki sonradan ogrendi
Engine oynuyorum benKızlar son dakikalar, çok heyecan yaptım valla sizce kim ? Yekta mi engin mi
Valla bende Ilgaz dan yanayım çünkü fragmanda Ceylin şok olmuştu yere kapaklanipE
Engine oynuyorum ben
İlgaZ değilBabalı ogullu tutustular yalnız
Ilgaz demedim ki oku diyorum ki Ilgaz in dediği doğru çıkacak Engin kesin yaniİlgaZ değil
Pardon yaa yanlış odaklandımIlgaz demedim ki oku diyorum ki Ilgaz in dediği doğru çıkacak Engin kesin yani
Engin tam bir psikopat ama inci de tam bir kaşar imiş tabi bu darp edilmesini dahi gerektirmez kaldı ki cinayet . Ama gelecek hafta fragmanını ilkkez veriyorlar şoktayımPardon yaa yanlış odaklandım
EvetKizlaarr katil enginn yanii dmi
İnci bı bana düşmemiş ölmüşün arkasından zorla dedikodu yaptiriyo kendisiİnci’den iğrendim iyi geceler
Bendeİnci’den iğrendim iyi geceler
Ya ama cinsel bulgular da saptanmis denmisti ya tecavuz degil de sevglsyle o gece berabrr olmuslar ondan mi yoksa dizi hatasi mi olmusEngin tam bir psikopat ama inci de tam bir kaşar imiş tabi bu darp edilmesini dahi gerektirmez kaldı ki cinayet . Ama gelecek hafta fragmanını ilkkez veriyorlar şoktayım
Izlerken beynimizi yakiyoruz bazen dmiİnci bı bana düşmemiş ölmüşün arkasından zorla dedikodu yaptiriyo kendisi
Hayır sevgilisi evli hocası idi , onlar birlikte olmuş. Engin i ise engin ona aşık diye kız engini keklemeye çalışmış elinde tutupYa ama cinsel bulgular da saptanmis denmisti ya tecavuz degil de sevglsyle o gece berabrr olmuslar ondan mi yoksa dizi hatasi mi olmus